Bat 19 nisan yumurtlama sonrası belirtileri paylaşalım mı🤭deneyimli anneler de bize yardımcı olsa🫠

Merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan'da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara belimin sağ tarafında ağrı oluyor, kasıklarım zonkluyor, midem bulanıyor ve beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼

Reglimin 5. Günü letu kullandım sabah akşam 5 gün sonrasında kontrole gittim yumurtalarım büuümüşmüştü 22mm 17 mm doktor çatlatmak için 2 tane iğne verdi ikisinde aynı gün yapıldı ve 36 saat sonra gün aşırı ilişki önerdi iğneden sonra 2 gün aşırı kasık ve bel ağrısı oldu bugün 8. Günüm iğne gününü saymıyorum regli günüm 19 Nisan dün bütün gün dinlenerek geçirdim diye bilirim o yüzden çok ağrım olmadı bugün yoğun bir gün geçirdim kasık ve bel ağrım çok kasık ağrım yürürken kramp gibi oluyor anlık var gibi hissediyorum ama çokta ümitlenmek istemiyorum sizlerde belirti var mı

Merhaba,
Ben mart ayında reglimin 3. günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam Klomen kullandım
Klomen bittikten 5 gün sonra çatlatma iğnesi Ovitrelle vuruldum
İğneden 9 gün sonra yumurta tam çatladı mı yumurtlama oldu mu diye kan verip progesteron baktırdım sonuç 20.1 çıktı
Doktorum sonucun çok iyi olduğunu söyledi
Böyle giderse 19 Nisan'da Beta HCG baktıracağım
Şu an ara ara belimin sağ tarafında ağrı oluyor, kasıklarım zonkluyor, midem bulanıyor ve beyaz akıntı mevcut
Haftaya inşallah bebiş haberi alırım 🤲🏼
Ay alırsanız bizede haber verin inşallah mutlu haberle gelirsiniiiz🤭♥️💐🥰

Reglimin 5. Günü letu kullandım sabah akşam 5 gün sonrasında kontrole gittim yumurtalarım büuümüşmüştü 22mm 17 mm doktor çatlatmak için 2 tane iğne verdi ikisinde aynı gün yapıldı ve 36 saat sonra gün aşırı ilişki önerdi iğneden sonra 2 gün aşırı kasık ve bel ağrısı oldu bugün 8. Günüm iğne gününü saymıyorum regli günüm 19 Nisan dün bütün gün dinlenerek geçirdim diye bilirim o yüzden çok ağrım olmadı bugün yoğun bir gün geçirdim kasık ve bel ağrım çok kasık ağrım yürürken kramp gibi oluyor anlık var gibi hissediyorum ama çokta ümitlenmek istemiyorum sizlerde belirti var mı
Ay bende de iki gündür kasık batmam var bugün biraz arttı bide beyaz akıntım var ama göğüs acısı yok bulantı yok bilemedim valla inşallah mutlu hberleri alırız bu ay🥰💐🙏🏻

Kızlar bende 2 gündür beyaz sulu akımtıda gelmryr başladı ama goguslerimdeki hassasiyette azaldi ara kasıklarıma hafif sancı giriyor genede bat 19 gösteriyo test yapsam mı sizce bi 2 gün daha bekliyim mi

Ay bende de iki gündür kasık batmam var bugün biraz arttı bide beyaz akıntım var ama göğüs acısı yok bulantı yok bilemedim valla inşallah mutlu hberleri alırız bu ay🥰💐🙏🏻
Güncelleme yapmak istedim bat 16ydi bugün lavabo da peçeteye koyu sarı akıntı kan gibi bir şey geldiğini gördüm iç çamaşırımda da hafif var gibiydi sabah ped taktım az önce baktım bir iki damla kahverengi lekelemeler olmuş sadece umarım regle çevirmez 🥹

Güncelleme yapmak istedim bat 16ydi bugün lavabo da peçeteye koyu sarı akıntı kan gibi bir şey geldiğini gördüm iç çamaşırımda da hafif var gibiydi sabah ped taktım az önce baktım bir iki damla kahverengi lekelemeler olmuş sadece umarım regle çevirmez 🥹
Ay inşallah hayırlı haberleri alırız bu ay yerleşme kanamasıdır belki sizinki🙏🏻♥️♥️

Ay bence olabilir heveslendirmek istemem ama ben 3 ay önce gebelik geçirdim beyaz akıntı kasık batması bel ağrısı göğüs acısıylq şüphelenmiştim bu ay göğsümde hafif acı kasık batması var heyecanla beyaz akıntı bekliyorum ama gelen giden yok yine psikolojik yapıyorum sanırım🤣sizin inşallah vardır🙏🏻🥰💐
Merhaba benimde 22 nisan bat tarihim yumurtlamadan beri hergün uzayan beyaz akıntım var daha önce hiç olmamıştı böyle 7 nisanda kontrolüm vardı doktor yumurtan çatlamış mutlaka değerlendir demişti bir umutluyum bizce ihtimal varmı 🥰

Bu kadar erken olur mu ki ya? İlk korunmasiz ilişki 28inde oldu 14-15 gun falan olacak yani nerdeyse
Benim bildiğim kadarıyla tutunma ilişkiden 6-12 gün arası oluyormuş adetten 4-5 gün önce yerleşme kanaması olabiliyo diye biliyorum inşallah öyledir diyelim🤭♥️💐

Merhaba benimde 22 nisan bat tarihim yumurtlamadan beri hergün uzayan beyaz akıntım var daha önce hiç olmamıştı böyle 7 nisanda kontrolüm vardı doktor yumurtan çatlamış mutlaka değerlendir demişti bir umutluyum bizce ihtimal varmı 🥰
Bence vardır tam yumurtanın çatlama gününü değerlendirdiyseniz bence olmuştur ki beyaz akıntı çok güzel bi belirti🥰🥰♥️💐

Benim bildiğim kadarıyla tutunma ilişkiden 6-12 gün arası oluyormuş adetten 4-5 gün önce yerleşme kanaması olabiliyo diye biliyorum inşallah öyledir diyelim🤭♥️💐
Öyleymiş 10-14 gün sonra ya da reglden 2-5 gün önce olurmuş. O kadar heyecan yaptım ki ümidim kırılmasın diye test bile yapmak istemiyorum umarim regle çevirmez 🥹

Öyleymiş 10-14 gün sonra ya da reglden 2-5 gün önce olurmuş. O kadar heyecan yaptım ki ümidim kırılmasın diye test bile yapmak istemiyorum umarim regle çevirmez 🥹
O çok büyük hayal kırıklığı oluyo insanda böyle en azından ümidi oluyo insanın her ay o beklemek ne kötü sonuç görmekten gerçekten yoruluyo insan biraz daha bekleyin en iyisi🤭

Kızlar merhaba, benim son korunmasız ilişki 4 nisan sat 22 mart iki gün önce sol kasığım ciddi şekilde ağrıdı sonra geçti bugün de peçeteye sildiğimde gelen pembe akıntım oldu sonra kesildi az önce yine çok silik pembe akıntım oldu yine kesildi daha önce yaşayan var mı acaba?

Back
X