Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun canım inşallah 3 aya kalmaz kavuşursun bebeğine bizimde 2 ay sonra bir sene oluyor önce doktora gitmeyi düşünüyoruzEderüm tabikiii 3 aylık bir süreç rabbim kolaylıkla nasip etsin inşallah hepimizebence denemeye değer ya takviyeleri
![]()
Benimde öyle şuan 3 gün var bugün test yaptım negatif3 gün var 30 da adet olacağım
Ben de elendim ve benimde önce rahim filmi sonra aşılamaHakkınızda hayırlısı olsun bende bugün heyecanıma yenik düşüp kaset test yaptım negatif her zamanki gibi galiba bizde bayram sonu aşılama gibi
İnşallah ikimiz içinde hayırlısı olsunBen de elendim ve benimde önce rahim filmi sonra aşılama![]()
Amiin inşallah,Tabi kiİnşallah ikimiz içinde hayırlısı olsunhaberleşelim mutlaka
Benim bugün yaptığım test galiba bozuk çünkü leke gibi bir şey var çizgi gibi de değilAmiin inşallah,Tabi ki![]()
Bir gölge var ama bilemedim çizgi mi başka bir şey miBenim bugün yaptığım test galiba bozuk çünkü leke gibi bir şey var çizgi gibi de değil
Lekemin devamı gelmedi bekleyim gecikme olursa erken gebelik yaparımBir gölge var ama bilemedim çizgi mi başka bir şey mil
Eğer pembelik varsa hamilesinizdir gri şekilde olursa kuruma cizgisiBenim bugün yaptığım test galiba bozuk çünkü leke gibi bir şey var çizgi gibi de değil
İnşallah adet kanına dönmez yerlesmedir.benimde sizin gibi kırmızı gelmedi kahve geliyor bende beklemedeyimPembe gibi duruyor ama bilemedim ama sabah baya bir pembe akıntım geldi dört beş kere peçeteye
Amin inşallah canımTam günüm ayın 30 olması gerekiyor. İnşallah yerleşmedir bir umut
Adet günüm bugündü olmadımİnşallah yerleşmedir![]()
Test yaptınız mı yenidenAdet günüm bugündü olmadımo leke ile kaldı
![]()
Hayır cesaret edemedim regli belirtilerim var diye ama yarın sabaha kadar olmazsam yapacağımTest yaptınız mı yeniden![]()