Yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı ?

E peki kan vermis miydin ya da bir doktora gitmis miydin testten sonra su an hevesim kursagimda kaldi

Ya gittim hatta 5 üzerinden 4.87 çıktı doktor bile regl gecikir ise birdaha yapalım çok kritik bişey diyemiyorum demişti. Dün yaptırdım tekrar kan testi 4.60 oldu. Evet tam anlamıyla heves kursakta kaldı bende de ama inşallah seninki bebistir ya

Amiinn. Artik sabredip bekleyeceğim yapcak bir sey yok allah ne yazdıysa o ama bebis olmasini cok istiyorum

Vardır bizim de bebislerimizin geleceği doğru biz zaman. Durmak yok yola devam ama senin illa öyle olacak diye bişey yok. Inşallah bebistir haber et
Ya insallah bakalim artik 15 inden sonra netlesir yazarim dua edin insallah siz de bir sonrakinde bebek haberinizi yazarsiniz buralara

Ay böyle de günler aylara dönüyor. Tüm dualarım seninle aminnnn
Erken gebeliğin ertesi günü normal kaset test yaptim cok silik bir cizgi gördüm. Fotoğrafta cikmaz ama. Bu sabah ilk idrarla yeniden denedim ama negatifti.. hic anlam veremedim belki de kimyasal oldu bilmiyorum umitlenmeyi bıraktım negatifi görünce. İlk idrarla olsaydi cikardi..

Olsun canım takma kafana vardır doğru bir zamanı. Daha önce kimyasal oldu mu? Vücudu gebeliğe daha iyi hazırlıyor diyorlar

Merhabalar hanımefendi bende adetimden beri kuruydum iki gün önce akıntım geldi ama eşim şehir dışındaydı dünden önceki günde yoğun bir alt ağrım vardı yani oturunca bi zonk ediyordu alt kısmım baskı gibi şimdi sizce akıntı günümü çatlamıştır yoksa ağrılı gün mü eşim dün geldi değerlendirdik ama yetişemedim muhtemelen diyorum sizde de o akıntı zamanı yada bi gün sonrası ağrı olmuşmuydu acaba bugün kuruyum mesela akıntı ve ağrı yok

Muhtemelen catlamistir akinti kesildiyse ben o akintiyi gordugum her gun degerlendirdim. Siz yine adet gununuzu bekleyim belli olmaz cunku sperm 3gun boyunca sizin vucudunuzda canli kaliyor diyorlar. Olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testleri ile takip edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…