Benimde bu ayın 3 ünde çatladı yumurta bende 6 gündür kasık ağrısı oluyor ara ara akintim çoğaldı ıslaklık hissediyorum hep bazen de kremsi beyaz akintim oluyor bazende sulu günlük ped takmak zorunda kaldım o derece göğüs ucum acıyor cinsel istek de de azalma var test yaptım kararti gibi gördüm ama hadi hayırlısı inşallah ayın 17 si adet olmam lazım
Fotoğraf varsa testin atsana canım merak ettim, benim de 17 si yumurta 1 inde çatladı daha erken diye yapmıyorum salıyı bekleyeceğim
Benimde 15 eylülde olmam lazim bekleyecegiz benim devam eden kasık agrim sık idrara cikma kusma devam ediyorBenim sanırım yok ya baya adet belirtim başladı10 gün var ama bi kaç ay öncede böyle erken ağrılar başlayıp regl olmuştum
Adete kac gun kala yaptınız acaba ?Eki Görüntüle 3127703
Görüyorum sanki
9gün kala yaptım canımAdete kac gun kala yaptınız acaba ?
Bugün tekrar baktım teste kurumuş baya baya ikinci çizgi varEvet var gölge ama umarım testin kendi çizgisi değildir daha çok erken zaten varsa gittikçe koyulaşır
İlk on dakikadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın o kuruma çizgisidir diyorlar. İstersen bugün ya da birkaç gün sonra başka bir testle tekrarla koyulaşma var mı hemen çıkıyor mu görmek için. Belirtin var mı peki?Bugün tekrar baktım teste kurumuş baya baya ikinci çizgi var
Erken gebelik testi mi kaset test mi9gün kala yaptım canım
Evet hemen gölge gibi vardı sonra kuruyunca iyice koyulasti bilirdim kremsi akintim var süt renginde kasiklarim sertleşmiş gibi hissediyorumİlk on dakikadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın o kuruma çizgisidir diyorlar. İstersen bugün ya da birkaç gün sonra başka bir testle tekrarla koyulaşma var mı hemen çıkıyor mu görmek için. Belirtin var mı peki?
Kaset test yaptımErken gebelik testi mi kaset test mi
Benimde aadeim yakin ilk gebeligimde bende 5 gu kala ogrenmistim ama bebegim ölü dogdu simdi korkuyorum da istiyorumda test yapmaktanKaset test yaptım
Allah sabir versin tez zamanda kucağını doldursunBenimde aadeim yakin ilk gebeligimde bende 5 gu kala ogrenmistim ama bebegim ölü dogdu simdi korkuyorum da istiyorumda test yapmaktan
Benimde aadeim yakin ilk gebeligimde bende 5 gu kala ogrenmistim ama bebegim ölü dogdu simdi korkuyorum da istiyorumda test yapmaktan
Eki Görüntüle 3128062
Bunu da şimdi yaptım erken gebelik buda 8 gün var adetime golge gibi görüyorum ama bilemedim
İçini açtım dayanamadımEki Görüntüle 3128062
Bunu da şimdi yaptım erken gebelik buda 8 gün var adetime golge gibi görüyorum ama bilemedim
Eki Görüntüle 3128062
İçini açtım dayanamadımEki Görüntüle 3128062
Sagolun sizinds inşallah pazartesi yapicam test alamadim kesin sonuc benim pazartesivolur 3 gun kalmis oluyorAllah sabir versin tez zamanda kucağını doldursun