Yumurtlamadan sonra geçmeyen kasık ağrısı ?

Benimde bu ayın 3 ünde çatladı yumurta bende 6 gündür kasık ağrısı oluyor ara ara akintim çoğaldı ıslaklık hissediyorum hep bazen de kremsi beyaz akintim oluyor bazende sulu günlük ped takmak zorunda kaldım o derece göğüs ucum acıyor cinsel istek de de azalma var test yaptım kararti gibi gördüm ama hadi hayırlısı inşallah ayın 17 si adet olmam lazım

Fotoğraf varsa testin atsana canım merak ettim, benim de 17 si yumurta 1 inde çatladı daha erken diye yapmıyorum salıyı bekleyeceğim

Fotoğraf varsa testin atsana canım merak ettim, benim de 17 si yumurta 1 inde çatladı daha erken diye yapmıyorum salıyı bekleyeceğim
20220909_131657.jpg

Görüyorum sanki

Evet var gölge ama umarım testin kendi çizgisi değildir daha çok erken zaten varsa gittikçe koyulaşır 😍🙏

Bugün tekrar baktım teste kurumuş baya baya ikinci çizgi var
İlk on dakikadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın o kuruma çizgisidir diyorlar. İstersen bugün ya da birkaç gün sonra başka bir testle tekrarla koyulaşma var mı hemen çıkıyor mu görmek için. Belirtin var mı peki?

İlk on dakikadan sonra çıkan çizgiyi dikkate almayın o kuruma çizgisidir diyorlar. İstersen bugün ya da birkaç gün sonra başka bir testle tekrarla koyulaşma var mı hemen çıkıyor mu görmek için. Belirtin var mı peki?
Evet hemen gölge gibi vardı sonra kuruyunca iyice koyulasti bilirdim kremsi akintim var süt renginde kasiklarim sertleşmiş gibi hissediyorum

Eklentiler

• 20220910_171040.jpg
    20220910_171040.jpg
    156,5 KB · Görüntüleme: 852
  • 20220910_171049.jpg
    20220910_171049.jpg
    120,4 KB · Görüntüleme: 730
Kizlar merhaba. Ben ovulasyon testi yapmadim ama 28-29 agustos yumurtlama oldu diye tahmin ediyorum akintilardan belirtilerden. Tabiki degerlendirdik cocuk istiyoruz. Hepiniz de oldugu gibi yumurtlama gunumden bugune kasik ve karin agrilarim hic bitmedi. Çok sık idrara cikma, kabızlık basladi. Ve gun gun goguslerim buyudu. Ama kayda deger bir hassasiyet yok. Bat 15 eylul 4 gun var. İki gundur de ara ara sari renkte yapiskan akinti geliyor. Bugun erken gebelik testi yaptim ve silik ama net bir çizgi oluştu. Yarin kan vericem

Kızlar bu ay benimde böyleydi hatta adete 4 gün kala kaset testte silik çizgi falan da vardı. 1 gün gecikmeli olarak feci şiddetli bir regl girişim oldu:KK43: çok umitliydim bu ay. Tüm belirtiler vardı. Çizgi falan da çıkınca çok heveslenmistim ama maalesef regl oldum dün gece. Ve aşırı ağrılı sancılı bol kanamali. Haziranda kimyasal yaşamıştım. Yine kimyasal mi acaba diyorum :KK43:

X