- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Sağ oluunHic belli olmaz karamsarliga kapilmayin simdi bende cok ayrıntı bilmiyorum bu konularda ama kendi vucudumu cok takip ettim gebelik istedigim icin insallah allah gonlunuze gore verir:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ oluunHic belli olmaz karamsarliga kapilmayin simdi bende cok ayrıntı bilmiyorum bu konularda ama kendi vucudumu cok takip ettim gebelik istedigim icin insallah allah gonlunuze gore verir:)
Ya insallah bakalim artik 15 inden sonra netlesir yazarim dua edin insallah siz de bir sonrakinde bebek haberinizi yazarsiniz buralara
Bugun kandan bakildi 145 cikti degerim hamileyim tum isteyenlere allah nasip etsin
Bata 8 gün kala tatile gideceğim için kan testi verdim yumurtlama üzerinden de 1 hafta geçmişti ama negatif yarın bat günüm muhtemelen hamile değilim. Çok fazla regl belirtisi yaşıyorumNe durumdasınız
Hamile misiiiiin çok sevindim nasıl öğrendin belirtilerin nelerdiiiiUmarım vardır canim benim reglimede 6gun var ve dedigin gibi sol kasigimda batma agri hissi fln var inşallah hamileyizdir
Ahhh çok ama çok sevindim yaa!!!Bugun kandan bakildi 145 cikti degerim hamileyim tum isteyenlere allah nasip etsin
Evett valla 2gun gecikmem oldu test yaptim pozitif çıktı belirtilerim bel ağrısı sık sık idrara cikma göğüs hassasiyeti kasik ağrısı ve mide yanmasi seklindeydi canimHamile misiiiiin çok sevindim nasıl öğrendin belirtilerin nelerdiiii
Senin gecikmen oldumu sende durumlar nasılHamile misiiiiin çok sevindim nasıl öğrendin belirtilerin nelerdiiii
O zaman ben de yazayım inşallh güzel haberler alırız. Aynısı bana da oldu. Hayıt otu kullandım bu ay ve adetimin 1. Gününden itibaren saydığımda tam 14. Gün aşırı şişkinlik, kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Regl olucakmışım gibi. Çocuk işini rafa kaldırdığımdan yumurtladığımı düşündüm o hafta her günü değerlendirdik. Ertesi gün sabah kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlamadan olduğunu düşünüyorum. Bi kaç gün sonra kesildi o akıntı zaten ara ara geliyordu. Fazla yoğun değildi. Şu an arada kasıklarıma ağrı vuruyor. Şişkinlik çok olmasa da var. Adetime 8 gün var hatta 7. Erken gebelik testi aldım haftabaşı deniycem inşallah. Umarım gebelik vardır kahverengi akıntıyı görene kadar düşünmedim ama o günden beri kendimi düşünmeden alamıyorum. Deli olcam bi yandan psikolojik mi diyorum umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Yüz üstü yatarken kasıklarımda baskı hissediyorum çok da dikkat etmek istemiyorum kendime yani dinlemek istemiyorum ki üzülmeyeyim. Hakkımızda hayırlısı inşallah isteyen herkes hamile kalır zorlanmadanCevap verdiğin için teşekkür ederim. Şu saydıklarının hepsi var şu an sadece benim batma tek tarafta solda özellikle bende bir yere uzanınca daha çok hissediyorum. Umarım vardır daha regle 11 gün var
Kan testini erken verdiğin için belki cıkmamış olabilr . Yarın olsun bakalımBata 8 gün kala tatile gideceğim için kan testi verdim yumurtlama üzerinden de 1 hafta geçmişti ama negatif yarın bat günüm muhtemelen hamile değilim. Çok fazla regl belirtisi yaşıyorum
Bende bu belirtilerin hepsini yaşıyorum ya .Evett valla 2gun gecikmem oldu test yaptim pozitif çıktı belirtilerim bel ağrısı sık sık idrara cikma göğüs hassasiyeti kasik ağrısı ve mide yanmasi seklindeydi canim
Batın ne zaman canimBende bu belirtilerin hepsini yaşıyorum ya .
23 EylülBatın ne zaman canim
Ayın 25ine kadar olmazsaniz bi kaset test yapin acele etmeyin inşallah vardır23 Eylül
İnşallah canm bekliycem zatenAyın 25ine kadar olmazsaniz bi kaset test yapin acele etmeyin inşallah vardır
Normalde bu gün regl günüm henüz olmadım ama bekliyorummm çünkü regl belirtilerim varSenin gecikmen oldumu sende durumlar nasıl
Banada öyle oldu 1 2 gun geciksin test yap sende canımNormalde bu gün regl günüm henüz olmadım ama bekliyorummm çünkü regl belirtilerim var
Umarımmmmm ama çok fazla regl belirtisi yaşıyorum yani oldum olucam gibiKan testini erken verdiğin için belki cıkmamış olabilr . Yarın olsun bakalım
Yarın sabah yapsam mı acaba olmazsam bilemedim ki ya umarım vardır ama göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı aynı regl dönemi gibiBanada öyle oldu 1 2 gun geciksin test yap sende canım
İnşallaahhh Bakalım gecikmeni bekle bence sonra insan üzülüyor hep erken öğrenmek istiyoruz ama negatifi görünce de moral bozuluyorO zaman ben de yazayım inşallh güzel haberler alırız. Aynısı bana da oldu. Hayıt otu kullandım bu ay ve adetimin 1. Gününden itibaren saydığımda tam 14. Gün aşırı şişkinlik, kasık ağrısı ve bel ağrısı başladı. Regl olucakmışım gibi. Çocuk işini rafa kaldırdığımdan yumurtladığımı düşündüm o hafta her günü değerlendirdik. Ertesi gün sabah kahverengi lekelenmem oldu. Yumurtlamadan olduğunu düşünüyorum. Bi kaç gün sonra kesildi o akıntı zaten ara ara geliyordu. Fazla yoğun değildi. Şu an arada kasıklarıma ağrı vuruyor. Şişkinlik çok olmasa da var. Adetime 8 gün var hatta 7. Erken gebelik testi aldım haftabaşı deniycem inşallah. Umarım gebelik vardır kahverengi akıntıyı görene kadar düşünmedim ama o günden beri kendimi düşünmeden alamıyorum. Deli olcam bi yandan psikolojik mi diyorum umutlanmak istemiyorum ama elimde değil. Yüz üstü yatarken kasıklarımda baskı hissediyorum çok da dikkat etmek istemiyorum kendime yani dinlemek istemiyorum ki üzülmeyeyim. Hakkımızda hayırlısı inşallah isteyen herkes hamile kalır zorlanmadan