- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Benim de bugun aksama dogru biraz duruldu. Su an iyiyimBenimki her iki tarafta da vardı
Hamd olsun canım sen?Evet canimm hep karsilasiyoruznasilsinn
Ben de cok sukur iyiyimHamd olsun canım sen?
Az kaldı senin bat, var mı belirtiler?
İnsan öyle oluyor, hemen yarın felsefe belirsizlik bitse, yoruyor fazlasıyla çünkü.Ben de cok sukur iyiyimevet canim bir hafta kaldi. Ya gecen de belirtiler vardi ama olmamisti. Valla dune kadar inanilmaz bir bel agrim oldu bu ilk defa oldu. Bir de sol goguste bayaa bir hassasiyet var. Simdilik boyle. Ama iste bunlari da kesin gebelik belirtisi diyemiyorum. Ama insallahh ondan olmustur. Beklemesi cok yorucu keske zamani bir an once gelse de ogrensem
Evet kesinlikle. Ben vucudumu dinlemesini cok iyi bilen biriyimdir normalde de. Agri esigim cok dusuktur belki bundan bilmiyorum. Yumurtlamayi, adet olacagim gun adet olacagimi falan bunlari da cok net hissediyorum. Buyuk ihtimal gecen seferkiler yine adet belirtileriydi cunku vucutta zaten bir seyler degisiyor adet yaklastikca. Bir de gebelik dusunmeye basladiktan sonra daha cok odaklandim her belirtiyi dikkate aliyorumİnsan öyle oluyor, hemen yarın felsefe belirsizlik bitse, yoruyor fazlasıyla çünkü.
Evet ya geçen ay onca belirti fos çıkınca artık neye inanacağımızı şaşırdık.
Ister istemez oyle oluyor bekleyince.Evet kesinlikle. Ben vucudumu dinlemesini cok iyi bilen biriyimdir normalde de. Agri esigim cok dusuktur belki bundan bilmiyorum. Yumurtlamayi, adet olacagim gun adet olacagimi falan bunlari da cok net hissediyorum. Buyuk ihtimal gecen seferkiler yine adet belirtileriydi cunku vucutta zaten bir seyler degisiyor adet yaklastikca. Bir de gebelik dusunmeye basladiktan sonra daha cok odaklandim her belirtiyi dikkate aliyorum
Canım öncelikle hayırlı olsun yavrunuzKızlar bende de yumurtlama gününden itibaren hafif kasık ağrısı ve yumurtlamadan 8 gün sonra bel ağrısı oldu. Normalde bel ağrısı yaşamazdım. Kasık ağrısı da adete çok yakın olurdu. Yumurtlamadan 11 gün sonra yani adete 4 gün kala çok silik bir çizgi ile hamile olduğumu öğrendim. Sizlerin de pozitif gelir umarım testleri3-4gün kala yapın erken gebelik testlerini en erken çünkü 6 gün kala yaptığımda negatifti benim anca geçiyor idrara.
Burda hamile miymişsin?Arkadaşlar merhaba benim de adete 7 gün var ama ben 9 gündür yani yumurtlamadan bu yana hala yumurtlama belirtileri yaşıyorum özellikle bu pazartesi den itibaren belim kopacak gibi ağrıyor yürütmüyor beni bugünde çok kötü kasıklarım ve belim ağrıdı aynı şekilde ama adete daha 7 gün var test yaptım negatif çıktı sizce bu kadar yani 9 gün boyunca yumurtlama günü de dahil yumurtlama belirtisi yasanirmi ki hemde akıntı var
Sonuç neymiş?Aynısı yaşıyorm aynısı sanki ben yazmışım kalkamıyorum öyle ağrıyor ki özelikle sağ yumurtam 13haziran âdet oldum 24 de yumurtlama gözüktü uygulama da ve ogunden beri rahatsız oluyorum 10 gün kaldı yumurtalarim bel ağrısı vsr
Evet canım hamile kalmışımBurda hamile miymişsin?
Seninde normalde yumurtlama sonrasında adet belirtileri başlamıyordu di mi?Evet canım hamile kalmışım
Sağol canım teşekkür ederim. Normalde pek ağrı olmazdı bende yumurtlamadan 8 gün sonra bel ve kasıklarda biraz ağrı oldu canım. Kasıklar yumurtlamadan sonra hafif hafif ağrıyordu da bel tam 8. Gün ağrıdı. Yerleşirken yapmış bebişCanım öncelikle hayırlı olsun yavrunuz
Bende benzer belirtiler yaşıyorum.
Yumurtlamadan kaç gün sonra başladı kasık ağrın?
Normalde nasıl olurdu?
Benim yumurtlamadan 3,4 gün sonra başladı her an kan gelecek gibi, daha bi haftam var.
Inş dedigin gibidir 2 yıldır olmadı, kardeş düşünüyoruz.Sağol canım teşekkür ederim. Normalde pek ağrı olmazdı bende yumurtlamadan 8 gün sonra bel ve kasıklarda biraz ağrı oldu canım. Kasıklar yumurtlamadan sonra hafif hafif ağrıyordu da bel tam 8. Gün ağrıdı. Yerleşirken yapmış bebişben 4 gün kala öğrendim adetime bir haftan varsa 3 gün sonra ilk idrarla erken gebelik testi bir yap ve adete kadar tekrarla bence vardır inşallah. Çok silik çıkmıştı benim
Yok canım daha önce yumurtlamadan sonra olmadı kasık ağrısı adete yakın olurduInş dedigin gibidir 2 yıldır olmadı, kardeş düşünüyoruz.
Yumurtlamadan sonra hafif hafif daha önceki aylatda ağrıyor muydu kasiklarin, hamile kaldığın ay mı böyleydi?
Kemik, kalça ağrısıda var, romatizma gibi alakasizda olsa:)
İnş öyle olur benimdeYok canım daha önce yumurtlamadan sonra olmadı kasık ağrısı adete yakın olurdu
Yani benim sagli sollu değildi hatırladığım kadarıyla canım rahim tarafı ağrıdı adet olacak gibi oldum belim aşırı çok ağrıdı ve içime doğdu biliyor musun acaba dedim sürekli kalçamın altına yastık koyup uzandım belim agriyinca dikkat edin sürekli uzanın ağır kaldırmayın eğer şüpheniz varsaSeninde normalde yumurtlama sonrasında adet belirtileri başlamıyordu di mi?
Yumurtlama haftan ağrılı geçti mi, sağlı sollu yumurtalık ağrıları?
Benim kalçamın hemen üstü o nosluğum.biraz ağrıyor, komik ama romatizma gibi kemik, kalcam ağrıyor.Yani benim sagli sollu değildi hatırladığım kadarıyla canım rahim tarafı ağrıdı adet olacak gibi oldum belim aşırı çok ağrıdı ve içime doğdu biliyor musun acaba dedim sürekli kalçamın altına yastık koyup uzandım belim agriyinca dikkat edin sürekli uzanın ağır kaldırmayın eğer şüpheniz varsa
Hiç belli olmaz benim de sürekli orta kısım ağrır belimin belinin altına yastık köy uzanBenim kalçamın hemen üstü o nosluğum.biraz ağrıyor, komik ama romatizma gibi kemik, kalcam ağrıyor.
Böyle bi gelurti olamaz sanırım üşüttüm bu havada nasıl başardıysam:)
Ay inş canım benimHiç belli olmaz benim de sürekli orta kısım ağrır belimin belinin altına yastık köy uzan
Rabbi yesir vela tuasir duasını oku sürekli inanarakAy inş canım benim