Yumurtlamadan sonra başlayan kasık bel sırt ağrısı

Benim de bugünlerde ragl günüm 28 .gunundeyim adetin bakalım ne olacak yapmadım ya daha geçen hafta yapmıştım galiba erken yaptım baya negatif ti bakalım şu iki gün içinde belli olur 5 senedir istiyorum bende ama malesef hiç kalamadım gebe kısmet artık
Ya 5 sene sonra sana çok sevindim 🤲
Kim bilir nasıl mutlu olmuş ve inanamamışsındır:)
Dr lara göre sıkıntı neydi bunca yıl olmadı ve hiç tedavi gördün mü?

Ya 5 sene sonra sana çok sevindim 🤲
Kim bilir nasıl mutlu olmuş ve inanamamışsındır:)
Dr lara göre sıkıntı neydi bunca yıl olmadı ve hiç tedavi gördün mü?
Öyle çok sevindim ve inanamadım ki🤗Canım en son gittiğimde geçen sene idi doktor nasıl olmamış bunca sene dedi değerlere bakınca şaşırdı tüp bebek yapacaktık ilaçları bile kulllandim ama yumurta toplama günü götürmedi eşim beni kısmet buymuş dedim psikolojik sorun yaşadı bende ses etmedim hep Rabbimden istedim çok sukur rabbim hediye verdi bana tedavi yok Allah tan geldi meleğim Bin Şükür 🥰

Kızlar biz bu ay yumurtlama zamanı 4 kere degerlendirdik benim de belim sırtım özellikle bel boslugu cok agrıyor dün adete 8 gün varken test yaptım negatif cıktı bugun cok hafif beyaz akıntı da var kasık agrım var ve dünden beri cok halsizim umutlanmak istemiyorum ama inşallah hamileyim dir rabbim hepimizin kucagını doldursun inşallah

Öyle çok sevindim ve inanamadım ki🤗Canım en son gittiğimde geçen sene idi doktor nasıl olmamış bunca sene dedi değerlere bakınca şaşırdı tüp bebek yapacaktık ilaçları bile kulllandim ama yumurta toplama günü götürmedi eşim beni kısmet buymuş dedim psikolojik sorun yaşadı bende ses etmedim hep Rabbimden istedim çok sukur rabbim hediye verdi bana tedavi yok Allah tan geldi meleğim Bin Şükür 🥰
Amh, fsh kaçtı canım?
Eşinin değerleri nasıldı?

Onca aşamaya gelip bi sürü para yatırıp neden vazgeçti eşin yumurta toplatmaktan?

Merhaba kizlar bende birsey soracağım, yumurtlama günüm 1 gün önceydi ondan önceki günlerde de ilişki yaşandı yumurtlama gunumu de değerlendirdik eşimle ve ondan sonra ki günü de değerlendirdik, sonra bilmiyorum neden oldu ama kasiklarim da ağrı oldu yumurtlama ve ilişkiden sonra bu kadar çabuk ağrı oluyor mu? Suan da bel kasık ağrılarım da var bilemedim, adetime 12 var daha, böyle kasiklarim da adet ağrısı gibi mi desem bilemedim arada batmalar ağrılar gelip gidiyor. Tecrübeli olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Bu arada çocuk düşünüyoruz 8 aylık evliyiz. Ve yumurta tembelliği var bende doktor onun için bana femara vermişti.

Merhaba kizlar bende birsey soracağım, yumurtlama günüm 1 gün önceydi ondan önceki günlerde de ilişki yaşandı yumurtlama gunumu de değerlendirdik eşimle ve ondan sonra ki günü de değerlendirdik, sonra bilmiyorum neden oldu ama kasiklarim da ağrı oldu yumurtlama ve ilişkiden sonra bu kadar çabuk ağrı oluyor mu? Suan da bel kasık ağrılarım da var bilemedim, adetime 12 var daha, böyle kasiklarim da adet ağrısı gibi mi desem bilemedim arada batmalar ağrılar gelip gidiyor. Tecrübeli olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Bu arada çocuk düşünüyoruz 8 aylık evliyiz. Ve yumurta tembelliği var bende doktor onun için bana femara vermişti.
Canım merhaba evet bendede aynısı olmuştu bel ağrısı ve kaşık ağrısı çok oldu adete 10 gün kala filan adet günü test yaptım hamile olduğumu öğrendim 5 yıl sonra ilk defa canım sen ne yaptın var mı bir şey

Valla yorma kendini canım ben ilişkiden sonra hep uzanıyorum yastık koyup bu ay öyle yaptım hangi pozisyonda isem o şekilde kaldım kalkmadım arı sütü bal polen ve akşamları çinko takviyesi alıyorum aslında bunları eşim için almıştım baktım kullanmıyor boşa gitmesin dedim ben kullaniyorum inşallah işe yarar dua et bana da ne olur hala su an bile yastık koydum kalçanın altına uzanıyorum belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor az az
canım selammm, bu belırtıler sonrası mı hamıle oldugunu ogrendın ?

X