- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
Ya 5 sene sonra sana çok sevindimBenim de bugünlerde ragl günüm 28 .gunundeyim adetin bakalım ne olacak yapmadım ya daha geçen hafta yapmıştım galiba erken yaptım baya negatif ti bakalım şu iki gün içinde belli olur 5 senedir istiyorum bende ama malesef hiç kalamadım gebe kısmet artık
Öyle çok sevindim ve inanamadım kiYa 5 sene sonra sana çok sevindim
Kim bilir nasıl mutlu olmuş ve inanamamışsındır:)
Dr lara göre sıkıntı neydi bunca yıl olmadı ve hiç tedavi gördün mü?
Amh, fsh kaçtı canım?Öyle çok sevindim ve inanamadım kiCanım en son gittiğimde geçen sene idi doktor nasıl olmamış bunca sene dedi değerlere bakınca şaşırdı tüp bebek yapacaktık ilaçları bile kulllandim ama yumurta toplama günü götürmedi eşim beni kısmet buymuş dedim psikolojik sorun yaşadı bende ses etmedim hep Rabbimden istedim çok sukur rabbim hediye verdi bana tedavi yok Allah tan geldi meleğim Bin Şükür
Su an FSH hatırlamıyorum canım amh baktırmadim hiç her şey güzel dedi doktor vazgeçmesinin sebebi kendi içinde yaşadıkları psikolojik şeylerdiAmh, fsh kaçtı canım?
Eşinin değerleri nasıldı?
Onca aşamaya gelip bi sürü para yatırıp neden vazgeçti eşin yumurta toplatmaktan?
Neyseki hamd olsun kendiliğinden olduSu an FSH hatırlamıyorum canım amh baktırmadim hiç her şey güzel dedi doktor vazgeçmesinin sebebi kendi içinde yaşadıkları psikolojik şeylerdi
Tabi istedi canım 3. Derece varikosel çıktı sonra bir milyon sperm çıktı ikici test 12 milyon üçüncü testte 24 milyon ve morfoloji filan güzeldi geçen seneki test bu en sonkiNeyseki hamd olsun kendiliğinden olduonun değerleri nasıldı Dr sperm testi istemiştir.
Canım merhaba evet bendede aynısı olmuştu bel ağrısı ve kaşık ağrısı çok oldu adete 10 gün kala filan adet günü test yaptım hamile olduğumu öğrendim 5 yıl sonra ilk defa canım sen ne yaptın var mı bir şeyMerhaba kizlar bende birsey soracağım, yumurtlama günüm 1 gün önceydi ondan önceki günlerde de ilişki yaşandı yumurtlama gunumu de değerlendirdik eşimle ve ondan sonra ki günü de değerlendirdik, sonra bilmiyorum neden oldu ama kasiklarim da ağrı oldu yumurtlama ve ilişkiden sonra bu kadar çabuk ağrı oluyor mu? Suan da bel kasık ağrılarım da var bilemedim, adetime 12 var daha, böyle kasiklarim da adet ağrısı gibi mi desem bilemedim arada batmalar ağrılar gelip gidiyor. Tecrübeli olanlar cevap verirse çok mutlu olurum. Bu arada çocuk düşünüyoruz 8 aylık evliyiz. Ve yumurta tembelliği var bende doktor onun için bana femara vermişti.
canım selammm, bu belırtıler sonrası mı hamıle oldugunu ogrendın ?Valla yorma kendini canım ben ilişkiden sonra hep uzanıyorum yastık koyup bu ay öyle yaptım hangi pozisyonda isem o şekilde kaldım kalkmadım arı sütü bal polen ve akşamları çinko takviyesi alıyorum aslında bunları eşim için almıştım baktım kullanmıyor boşa gitmesin dedim ben kullaniyorum inşallah işe yarar dua et bana da ne olur hala su an bile yastık koydum kalçanın altına uzanıyorum belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor az az
Merhaba. Ya benim de sol memede cok hassasiyet var. Sagda hicbir sey yok ama. Boyle bir adet belirtisi var mi biliyor musunuz? Bat 2 eylulŞişkinlik benim en önemli belirtimdi
Evetcanım selammm, bu belırtıler sonrası mı hamıle oldugunu ogrendın ?
Evet regl olacak zaman oluyor bu belirti ama hamilelik belirtisi olarak yaşayan da varmışMerhaba. Ya benim de sol memede cok hassasiyet var. Sagda hicbir sey yok ama. Boyle bir adet belirtisi var mi biliyor musunuz? Bat 2 eylul
Tek tarafli olarak degil miEvet regl olacak zaman oluyor bu belirti ama hamilelik belirtisi olarak yaşayan da varmış
Bilmiyorum ki, benim hiç adet öncesi göğüs hassasiyeti olmazdı, ondan şüphelendim benMerhaba. Ya benim de sol memede cok hassasiyet var. Sagda hicbir sey yok ama. Boyle bir adet belirtisi var mi biliyor musunuz? Bat 2 eylul
Takviyeyle mi düzeldi?Tabi istedi canım 3. Derece varikosel çıktı sonra bir milyon sperm çıktı ikici test 12 milyon üçüncü testte 24 milyon ve morfoloji filan güzeldi geçen seneki test bu en sonki
Banko, karşılaştıkMerhaba. Ya benim de sol memede cok hassasiyet var. Sagda hicbir sey yok ama. Boyle bir adet belirtisi var mi biliyor musunuz? Bat 2 eylul
Canım ne yaptıysam yemedi içmedi çok uğraştım sonra ben kullandım eşime aldığım takviyeleri boşa gitmesin diye yani sperm adına bir şey yapmamış oldukTakviyeyle mi düzeldi?
Benimki her iki tarafta da vardıTek tarafli olarak degil mi
Evet canimm hep karsilasiyoruzBanko, karşılaştık