Yumurtlamadan sonra başlayan kasık bel sırt ağrısı

Merhaba, ne süreçtesin canım?
Merhabalar süreç hala devam ediyor Femara ikinci tableti bittikten sonra doktora gittim,alttan muayene de yumurtam baya büyümüştü, doktorum bana bunun için catlatma iğnesi verdi salı günü yani ayın 13unde catlatma iğnesi oldum. Catlatma ignesindrn sonra düzenli ilişki oldu, ilişkiden 1 saat sonra yatmam da cabası 🙄 suan bekliyorum doktorum 10 gün bekle dedi öyle test yap dedi, dua edin lütfen inşallah hamile
Demekki döllenmeden 10 gün sonra testte çıkıyor. Benim 9nda belirtiler oldu pazartesi test yapsam çıkabilir varsa 😂
Yaa, inşallah vardır Rabbım nasip eder size. Evet bana doktorum 10 gün sonra yaparsin dedim ama adet olmazsam 14 gün veya 15 güne kadar beklemeyi düşünüyorum, 1 sene içinde 4 test yaptım dördü de negatif çıkınca moralim bozuluyor onun için bekleyeceğim, inşallah ilk iğneden hamile kalırım, ruhen insan çöküyor. 19 Eylül 1 yıl olacak evleneli inşallah güzel haberlerle dönerim 😌🤲

Merhabalar süreç hala devam ediyor Femara ikinci tableti bittikten sonra doktora gittim,alttan muayene de yumurtam baya büyümüştü, doktorum bana bunun için catlatma iğnesi verdi salı günü yani ayın 13unde catlatma iğnesi oldum. Catlatma ignesindrn sonra düzenli ilişki oldu, ilişkiden 1 saat sonra yatmam da cabası 🙄 suan bekliyorum doktorum 10 gün bekle dedi öyle test yap dedi, dua edin lütfen inşallah hamile

Yaa, inşallah vardır Rabbım nasip eder size. Evet bana doktorum 10 gün sonra yaparsin dedim ama adet olmazsam 14 gün veya 15 güne kadar beklemeyi düşünüyorum, 1 sene içinde 4 test yaptım dördü de negatif çıkınca moralim bozuluyor onun için bekleyeceğim, inşallah ilk iğneden hamile kalırım, ruhen insan çöküyor. 19 Eylül 1 yıl olacak evleneli inşallah güzel haberlerle dönerim 😌🤲
Inş canım hayırlı haberlerini alırız🤲

Birliktelik yaşadıktan 3 4 gün sonra hafif mide bulantım oldu ve şiddetli baş ağrısı. Kendi kendime bukadar çabuk hamilelik belirtisi olmaz diyodum. Neyse sonra bel ve sırt ağrısı öyle ki yastık koymadan oruramıyordum. Ve adetime 12 gün olmasına rağmen adet ağrısı çektim. Sonra yavaş yavaş kayboldu dediğim gibi birde uyku sürekli uyuklamaya başlad

Merhaba, Sonucunuz ne oldu acaba yazdıysanız da görmedim kusura bakmayın
O ay hamile değildim canım şu an 2 aylık hamileyim ve en ağrısız geçen yumurtlama döneminde hamile kaldım tek belirti aşırı mide yanmasıydı göğsüme kadar vuruyordu yanma ve göğüs uçlarım aşırı acıyordu çok şişmişti

Merhaba Arkadaşlar. Bu ay klomenle tedavi oldum. 9 temmuzda yumurtam olgunlaştı, 10 temmuz gecesine varırken kasıklarımda ağrı hissettim. çatladıgını düşündüm. nitekim ertesi gün doktor yumurtanın çatladığını söyledi. 13 temmuzda, gece yarısı yani 14 temmuzda ince belimde, ağrı oluştu. geçmedi. yataktaydım. uyuyordum. ağrı zaten vardı ama şiddeti arttı. bende başka bir şekilde uzandım. öylede uyuyakalmışım. Sormak istediğim soru şu. Yumurtlamadan sonra 5. veya 6. günde belde ağrı hissedip hamile oldugunu öğrenen varmı.? göğüs ağrım yok ama hassasiyet mevcut. akıntım beyaz ama kaideye değer çok fazla akıntı yok. beyaz renkte. birde çok hızlı hareket eden bir yapım var. çok hızlı iş yapınca yine belim ağrıdı. iş dediğim de, kapı açmak, patrona kahve götürmek. 2 kahve götürürken hızlı davrandıgım için ince belim ağrır mı? beynim benle oyun mu oynuyor?:)

X