Hakkımızda hayırlısi olsun rabbim gönlümüzde kini versin inşallah5 üstü pozitif kabul ediyorlar, benim 6 gün gecikmede 1848 di. Sen 2 gün sonra kan testini tekrarla 6 çıkıp gebeliği devam eden var forumda inşallah artar ya değerin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkımızda hayırlısi olsun rabbim gönlümüzde kini versin inşallah5 üstü pozitif kabul ediyorlar, benim 6 gün gecikmede 1848 di. Sen 2 gün sonra kan testini tekrarla 6 çıkıp gebeliği devam eden var forumda inşallah artar ya değerin inşallah
Kızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bi dedi şimdi yaptım silik çıktı üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
Kesin gebelik var, çünkü bu saatte bile silik çıkmış Sabah yapsan daha belirgin olurKızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bi dedi şimdi yaptım silik çıktı üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
Evet canım 5 yıldır bekliyorum
Merhaba gebelik var bence değerler günden gün yükseliyor bir kaç gün sonra tekrar kan verebilirsinKızlar bu testide şimdi gelirken aldım sabah ilk idrarla yapacaktım ama eşim yap bi dedi şimdi yaptım silik çıktı üstteki de dünkü testim erken gebelik olan
İns canım nasip olur ben de ikinci bebeğimi beş yıldır bekliyorumEvet canım 5 yıldır bekliyorum
Olabilir canım benimde 8 gün kala bel agriisi kaşık ağrısı olmuştu ama gogus ağrısı olmadı canım belinin altına yastık koy arada dinlendir beliniKızlar merhaba bende de bi bel ağrısı var adetime 8 gün var bel ağrım kuyruk sokumuma doğru vuruyor bir de göğüslerde hassasiyet var gebelik belirtisi olabilir mi
Canım ben arisutu bal polen karışımı kullandım akşamda çinko takviyesi aldım aslında eşime almıştım ama kullanmadığı için dedim bari ben kullanayım kullandığım ay pozitif gördüm bilseydim 5 senedir ona yedirmeye ugrasmazdim bir şeylerİns canım nasip olur ben de ikinci bebeğimi beş yıldır bekliyorum
Dün verdim kan 7.17 idi ne zaman vereyim bir dahaMerhaba gebelik var bence değerler günden gün yükseliyor bir kaç gün sonra tekrar kan verebilirsin
Genelde 2 günde bir istiyorlar yükselmiş mi diye bakıyorlarDün verdim kan 7.17 idi ne zaman vereyim bir daha
Ben de öyle yapmaya çalışıyorum otururken daha çok ağrıyor çünkü yatınca biraz hafifliyorOlabilir canım benimde 8 gün kala bel agriisi kaşık ağrısı olmuştu ama gogus ağrısı olmadı canım belinin altına yastık koy arada dinlendir belini
Çinko takviyesi hap mı arı sütü bal polen nasıl bir şey hiç yemedim sen mi birlestirdin bu ürünleri canım elimde hiçbiri yok balım vardı o da bittiCanım ben arisutu bal polen karışımı kullandım akşamda çinko takviyesi aldım aslında eşime almıştım ama kullanmadığı için dedim bari ben kullanayım kullandığım ay pozitif gördüm bilseydim 5 senedir ona yedirmeye ugrasmazdim bir şeyler
Sakın yorma kendini dikkat etBen de öyle yapmaya çalışıyorum otururken daha çok ağrıyor çünkü yatınca biraz hafifliyor
Balın bir kutusu bitti ikinci bu ama yeni açtım ağzını 2 3 sefer kullandım valla kendi kafama göre aldım ben bunları bu bal karışımı doğurganlığı %330 arttırıyormus ben tesadüfen öylesine a101 de gördüm aldım eşime ama kullanmadi dedim ben kullanım boşa gitmesin sonuç bu maşallah 1 ay kullandımÇinko takviyesi hap mı arı sütü bal polen nasıl bir şey hiç yemedim sen mi birlestirdin bu ürünleri canım elimde hiçbiri yok balım vardı o da bitti
Çinko yuda internetten aldimBalın bir kutusu bitti ikinci bu ama yeni açtım ağzını 2 3 sefer kullandım valla kendi kafama göre aldım ben bunları bu bal karışımı doğurganlığı %330 arttırıyormus ben tesadüfen öylesine a101 de gördüm aldım eşime ama kullanmadi dedim ben kullanım boşa gitmesin sonuç bu maşallah 1 ay kullandım
Yarin ilk iş alayım canım her gün yesem sorun olur mu acaba gunde kaç kez kullandın canım çok teşekkürler darısı başımıza insBalın bir kutusu bitti ikinci bu ama yeni açtım ağzını 2 3 sefer kullandım valla kendi kafama göre aldım ben bunları bu bal karışımı doğurganlığı %330 arttırıyormus ben tesadüfen öylesine a101 de gördüm aldım eşime ama kullanmadi dedim ben kullanım boşa gitmesin sonuç bu maşallah 1 ay kullandım
Günde sabah aç karına 1 tatlı kaşığı ama bazen unutuyorum kalvaltidan sonra aldım ara da da akşamları da yedim yani canım çok önemsemedim ben akşam yok karnına da çinko aldım kafama göre oda doğurganlık artırıyor benim eşimde varikosel vardiı 3 derece ameliyat dediler bilmem ne psikolojimiz çok bozuktu olmaz artık dedi ama ben asla umudunu kaybetmedim rabbi yesir vela tuasir duasını oku asla dilinden düşürme Rabbimden iste ve rüyalarımda çok gördüm bebeğimin olacagini inşallah sende bebeğine kavuşursun benim de değerlerim yükselir inşallah canım benimYarin ilk iş alayım canım her gün yesem sorun olur mu acaba gunde kaç kez kullandın canım çok teşekkürler darısı başımıza ins