Yumurtlamadan sonra başlayan kasık bel sırt ağrısı

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun lütfen bahseder misin belirtilerinden
Yumurtlamadan sonra karın şişkinliği oldu bir kaç gün sonra geçti regl günüm 3 temmuzdu 29 hazirandan beri tekrar karın şişkinliğim başladı, bel ağrısı, regl sancısı gibi ama bir farkı olduğunu anladığım bir ağrı bu kadar

Arkadaşlar bakarmisiniz lütfen erken gebelik testi yaptım bugün hemen çıktı 2 dakika da 5 yıldır bekliyorum var mıdır sizce ne sevineceğimi bildim ne uzulecegimi şaşkınım için kıpır kıpır

Eklentiler

• IMG20220710143600.jpg
    IMG20220710143600.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 543
  • IMG20220710125221.jpg
    IMG20220710125221.jpg
    67 KB · Görüntüleme: 457
Arkadaşlar bakarmisiniz lütfen erken gebelik testi yaptım bugün hemen çıktı 2 dakika da 5 yıldır bekliyorum var mıdır sizce ne sevineceğimi bildim ne uzulecegimi şaşkınım için kıpır kıpır
Ben görüyorum bayağı da pembe , sabah ilk idrar ile yapsan canım en garanti o ya da acil e gidip kan verebilirsin. Mutlaka haber ver cok heyecanlandım senin adına

Ben görüyorum bayağı da pembe , sabah ilk idrar ile yapsan canım en garanti o ya da acil e gidip kan verebilirsin. Mutlaka haber ver cok heyecanlandım senin adına
Eşime söyledim adam inanmıyor hemen sevinme diyor belki yoktur diyor 😔 alışık değil çünkü 5 yıldır bekliyoruz ve çok zor zamanlar geçirdik tedavi bile olmadı eşim

Eşime söyledim adam inanmıyor hemen sevinme diyor belki yoktur diyor 😔 alışık değil çünkü 5 yıldır bekliyoruz ve çok zor zamanlar geçirdik tedavi bile olmadı eşim
Erkekler bizden daha temkinli yaklaşıyor hemen heveslenmek istemiyorlar, ben de artımed yapmıştım 4 gün kala ve bundan çok çok silik çıkmıştı çizgi ertesi gün senin test kadar bile çıkmadı

Canım değerim 7.17 çıktı negatife yakın dedi adet olabilirsin dedi senin değerin kaçtı
5 üstü pozitif kabul ediyorlar, benim 6 gün gecikmede 1848 di. Sen 2 gün sonra kan testini tekrarla 6 çıkıp gebeliği devam eden var forumda inşallah artar ya değerin inşallah

Canım var görünüyor rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏

X