Gebeliğe Hazırlık Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

harika çok teşekkür ederim Sağlıkla kucağınıza alın inşalah

Selam.canim
Benim 23 şubat pikti 24 çatlama çatlamadan sayarak 12.gün silik çizgi ile öğrendim ertesi gün testi tekrarladım ve kan verdim canım
Bence hala şansın var canim 2 3 gun sonra tekrarla insallah bebisin seninledir

ya çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın İnşalah o zaman yarın mi yapsam

ya çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın İnşalah o zaman yarın mi yapsam
Inşallah kuzum Amin Allah ragzi olsun darısı başına inşallah sende hamilesindir
2 gün sonra tekrarla bence çünkü ben baya silik çizgi ile öğrendim hatta emin olamadim negatif saydım ertesi gün yapdım adete 2 gün kala yani daha netti kan da 71.01 cıktı sonuç

Benim beklenen adet günüm 24 ünde ayın 10 unda pik oldu ve degerlendirdim. Acaba hangi gün test yapsam çıkarki

Hayır kanı yarın vericem gebelik testi fe yaptık çok ince silik t emin olamadım 2 gün önce

Benımde en son adet 27şubat adetten sayarsak 9.günü yanı 6martta yumurtan büyümüş bugunlerı değerlendir dedı yanı 7si 8i giibi mi çatlamıştır

Benim de çatlama 4-5 Mart gibi oldu canım ben de yaptım ve negatif umarım erken yapmışızdır ayrıca piki sayma çatladığı günden sonra say yani senin de benim gibi 10. 11. Gün falan
Benimde 5 Mart ta oldu ama ben test yapmadım adetimi bekleyeceğim. Kasıklarım da ağrı var ama her ay göğüslerim hassaslaşırdı bu ay hiç olmadı sadece kasıklarım ağrıyor o kadar yani belirgin bir şekilde belirtilerim olmuyor

Yarın test yapabilirsiniz,isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…