Canım ilk gebeliğimde adetimn 10.gün yumurtlama oldu, adetimin 24.gün ben idrar testinde silik çzgi gördüm, 25.gün kan testim pozitifti,
Fikir vermesi açısından yardımcı olur umarım, bende şimdi 2.gebeliği istiyorum inşallah hepimize nasip olur
12. Gün yaptım sabah ilk idrarda çıktı
Selam.canimSelam canlar3mart pik gördüm bu ay. Acaba yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yaptınız???? Bugün maalesef yaptım ve negatif pik mi birinci gün sayıyorsunuz çatladığı günü mü? Lütfen hala şansımın olduğunu söyleyin
( 3martı sayarsam bugün 12.gün oluyor )
Amin canım inşallah Allah nasip ederse 2. Hamileliğiharika çok teşekkür ederimSağlıkla kucağınıza alın inşalah
Selam.canim
Benim 23 şubat pikti 24 çatlama çatlamadan sayarak 12.gün silik çizgi ile öğrendim ertesi gün testi tekrarladım ve kan verdim canım
Bence hala şansın var canim 2 3 gun sonra tekrarla insallah bebisin seninledir❤
Inşallah kuzum Amin Allah ragzi olsun darısı başına inşallah sende hamilesindirya çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alınİnşalah o zaman yarın mi yapsam
Yarın tekrar yap kuzu ben bugün yapmadım yarın yapacağımUmarım benim de 4-5 mart yumurtlama ve test yaptım sabah negatif
Yarın tekrar yap kuzu ben bugün yapmadım yarın yapacağım
Bazılarının daha gec olabiliyorbenim pik 3marttı
Benimde 5 Mart ta oldu ama ben test yapmadım adetimi bekleyeceğim. Kasıklarım da ağrı var ama her ay göğüslerim hassaslaşırdı bu ay hiç olmadı sadece kasıklarım ağrıyor o kadar yani belirgin bir şekilde belirtilerim olmuyorBenim de çatlama 4-5 Mart gibi oldu canım ben de yaptım ve negatif umarım erken yapmışızdırayrıca piki sayma çatladığı günden sonra say yani senin de benim gibi 10. 11. Gün falan
Benimde 5 Mart ta oldu ama ben test yapmadım adetimi bekleyeceğim. Kasıklarım da ağrı var ama her ay göğüslerim hassaslaşırdı bu ay hiç olmadı sadece kasıklarım ağrıyor o kadar yani belirgin bir şekilde belirtilerim olmuyor
Ama yoktur kiYarın test yapabilirsiniz,isterseniz
Nerden biliyorsun olmadığını?Ama yoktur ki
İnşallah vardır ben 1 buçuk yildir evliyim hamile kalamiyorumNerden biliyorsun olmadığını?belirtilere hiç bakma çoğunun psikolojik. Hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan bir sürü insan var forumda
Benim de 1,5 yıldan fazla oldu aynı durumdayım. Nasibimizde ne varsa onu yaşayacağızİnşallah vardır ben 1 buçuk yildir evliyim hamile kalamiyorum