Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence gebesinArkadaşlar ayın 18 inde çift çizgi çıktı ov. Testinde 19 ise silikleşti ben ayın 25 inde kan testi verdim ama 2.00 çıktı ( negatif) sizce çokmu erken olmuş birde idrar testini ne zaman yapmalıyım ? Pko oldugum için adet tarihim belli degil
Çatlama ovulasyon testi silikleşincemi çatlamış oluyor ?Çatlamadan 12 gün sonra test yapmaya başlasanız daha doğru olur anca idrara hcg geçiyo çünkü
Catlamadan altı gün sonra kan vermişsin iki çıkmış iki yükselmesi büyük olan bı rakam pazartesi kan ver inşallah hamilesindirİnşallah canımda nasıl anladın![]()
İlişki olduğu günden itibaren 14 gün sonra test verirseniz daha sağlıklı bir sonuç alırsınızArkadaşlar ayın 18 inde çift çizgi çıktı ov. Testinde 19 ise silikleşti ben ayın 25 inde kan testi verdim ama 2.00 çıktı ( negatif) sizce çokmu erken olmuş birde idrar testini ne zaman yapmalıyım ? Pko oldugum için adet tarihim belli degil
İnşallah canım ya bende heveslendim 2.00 çıkınca aslında nasip bakalım yarın idrar testi yapayım o zaman ptssi de kan vereyim inşallahCatlamadan altı gün sonra kan vermişsin iki çıkmış iki yükselmesi büyük olan bı rakam pazartesi kan ver inşallah hamilesindir
Teşekkür ederimİlişki olduğu günden itibaren 14 gün sonra test verirseniz daha sağlıklı bir sonuç alırsınız
Artı diye bir gebelik testi almış eşim sabah yaptım negatifCatlamadan altı gün sonra kan vermişsin iki çıkmış iki yükselmesi büyük olan bı rakam pazartesi kan ver inşallah hamilesindir
Adet tarihine kaç gün varArtı diye bir gebelik testi almış eşim sabah yaptım negatif![]()
Bugün kan verdim 2 çıktı yine negatifAdet tarihine kaç gün var
Düzensiz oldugu için blmiyorumAdet tarihine kaç gün var