• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapılır

Cankusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
136
19
98
Arkadaşlar ayın 18 inde çift çizgi çıktı ov. Testinde 19 ise silikleşti ben ayın 25 inde kan testi verdim ama 2.00 çıktı ( negatif) sizce çokmu erken olmuş birde idrar testini ne zaman yapmalıyım ? Pko oldugum için adet tarihim belli degil

Çatlamadan 12 gün sonra test yapmaya başlasanız daha doğru olur anca idrara hcg geçiyo çünkü

Arkadaşlar ayın 18 inde çift çizgi çıktı ov. Testinde 19 ise silikleşti ben ayın 25 inde kan testi verdim ama 2.00 çıktı ( negatif) sizce çokmu erken olmuş birde idrar testini ne zaman yapmalıyım ? Pko oldugum için adet tarihim belli degil
Bence gebesin

Cok erken test vermissiniz 6 gun sonra olsada cikmaz zaten. 19 u catlamaysa 12-14 gun sonra test yapin yada kan verin

İlişki olduğu günden itibaren 14 gün sonra test verirseniz daha sağlıklı bir sonuç alırsınız

Catlamadan altı gün sonra kan vermişsin iki çıkmış iki yükselmesi büyük olan bı rakam pazartesi kan ver inşallah hamilesindir
İnşallah canım ya bende heveslendim 2.00 çıkınca aslında nasip bakalım yarın idrar testi yapayım o zaman ptssi de kan vereyim inşallah

Back
X