Evet haklısınız ama her ay tek çizgi görmekten yoruldum bir de ilk kez böyle yumurtlamadan İtibaren acı olunca aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim bi ümitgöğüs hassasiyeti adet dönemi öncesi de olabiliyor. heyecanlanıp bekleyemiyoruz ama en iyisi adet gününü beklemek. bazı hanımlarda altı gün önceye kadar silik de olsa çıkabiliyor isterseniz siz de deneyin ilk idrarla gebelik testini
rabbim çabalarımızı hayırla sonuçlandırsın. umarım hepimiz bu ay çift çizgileri görürüzEvet haklısınız ama her ay tek çizgi görmekten yoruldum bir de ilk kez böyle yumurtlamadan İtibaren acı olunca aynı şeyleri yaşayan var mı merak ettim bi ümit
Amin cümlemiz içinMerhaba. Rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin
Soğan suyu da yapmış olabilir bu etkileri, düzenlediği için.
Ancak soğan suyu gebeliğe de vesile olmuş olabilirHepsi mümkün.
Kızıma gebeyken belirtilerim yumurtlama döneminden itibaren ay sonuna kadar sürmüştü. Yani yumurtlama bitince ağrı sızılar bitmemişti. Ama benim göğüs ağrım pek olmadı yani bu benimle alakalı. Normalde de çok olmaz.
Umarım canım anladığım kadarıyla sende istiyorsun bir belirtin var mı bat 6 benim senin yakınsa beraber bekleyelimrabbim çabalarımızı hayırla sonuçlandırsın. umarım hepimiz bu ay çift çizgileri görürüz
benim de 5 günüm var canım sadece göğüslerde dolgunluk hissiyatım var onun dışında bir belirtim yok, kötüyü çağırmak istemiyorum ama sanırım bu ay da olmadıUmarım canım anladığım kadarıyla sende istiyorsun bir belirtin var mı bat 6 benim senin yakınsa beraber bekleyelim
Ayy hayırlı haberler alırız insaAllah hiç belli olmaz biz iyi düşünelimbenim de 5 günüm var canım sadece göğüslerde dolgunluk hissiyatım var onun dışında bir belirtim yok, kötüyü çağırmak istemiyorum ama sanırım bu ay da olmadı
Ahh çok isterim güzel haberle sevinmenize ortak olmayıAmin cümlemiz için
Çok düzensiz içtim iki üç günde bir aslında ama bu da bir seçenek tabiki umarım gebeliğe vesiledir
Benımde kasık batmalarım devam ediyor ara ara baş dönmesi de yaşıyorum ama cesaretim yok teste pcos olduğu içinSiz ne zaman öğrenmiştiniz gebe olduğunuzu?
Yaa güzel sonuç alırsam direkt yazıcam burayaAhh çok isterim güzel haberle sevinmenize ortak olmayı
Adetime 6 gün kala negatifti idrar testim. 4 gün kala yaptığımda ise pozitifti ama sadece benim göreceğim varla yok arası bir çizgiyle :) 2 gün kala pembe çizgi çıktı. Adet günü kan vermiştim 67.7 çıkmıştı ve o gün de pembe leke geldi. Ertesi gün de geldi sonra bitti. Yerleşmeymiş
Gebeyken de geldi bende onlarYaa güzel sonuç alırsam direkt yazıcam buraya
O zaman ben birkaç gün daha bekleyip öyle test yapayım daha mantıklı olacak
Birde iki üç gündür afedersiniz kremsi akıntı geliyor bazıları adet öncesi gelir yazmış ama gebelik bekleyene her şey acaba mı dedirtiyor
Her mesajınızda biraz daha umudum artıyorGebeyken de geldi bende onlar
Notlarıma baktım şimdi adete 9 gün kala aynı yazmışım hep BUGÜNDE AKINTILAR KREMSİ diye :)Her mesajınızda biraz daha umudum artıyor
Ayy demeyinnnNotlarıma baktım şimdi adete 9 gün kala aynı yazmışım hep BUGÜNDE AKINTILAR KREMSİ diye :)
Çıkabilir çıkmasa da adet gecikmesi en doğru sonuçtur. Ben de beklemedeyim test yapmadım. Birlikte güzel haberler alırız inşaAllahAyy demeyinnnhayırlısı olsun o zamannnn heyecan yaptım beklemedeyim bende iki üç gün kala yapsam çıkar herhalde testte
Yaa sizde mi bekliyorsunuz insaAllah ya Rabbim gönlümüze göre versinÇıkabilir çıkmasa da adet gecikmesi en doğru sonuçtur. Ben de beklemedeyim test yapmadım. Birlikte güzel haberler alırız inşaAllah
Evet ve benimde şuan kremsi akıntılara döndüYaa sizde mi bekliyorsunuz insaAllah ya Rabbim gönlümüze göre versin
İnsaAllah ikimizde hamileyizdir hayırlı sağlıklı bir şekildeEvet ve benimde şuan kremsi akıntılara döndüşiddetli bel ağrısı ve krampları, ani harekette kasık batması ve ara ara gelen kasık ağrısı belirtilerim. Bakalım regl mi gebelik mi bekliyorum