YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Bu ay yumurtlama akıntım olmadı kızlar o kadar da takip ettim bugun 29.gunum yok genelde 25 28 gunlerde yumurtla akıntısı olurdu 2 3 aydır hep bu gunlerde olurdu 14gun sonrada adet olurdum cok iyi takip ederim bu ay hala daha olmadı kasık ağrım var bol bol akıntımda var sanki altıma kacırıyom gibi oluyo ama bakıyorum yumurtlama akıntısı değil şeffaf yapış yapış kaygan uzayan akıntıdan eser yok normal bi akıntı geliyo beyaz altıma kacırır gibi fitilin akıntısınada benzemiyo o ayrı oluyo zaten fark ediyom doktorda hamile değilsin dedi hamilelikten umidim yok ama en azından yumurtlamayı yakalasaydım bi şansımı daha denicektim oda olmucak galiba acaba yumurtlamadan adet olunurmu ki

Mrb bende salı günü catlama ignesi oldum carsamba gunu iliski oldu ve ogunden beri halada var belimde karnimda ve kasiklarim siddetli agrilar var kasikalrimda surekli birseyler batiyo ümitlenmelimiyim yani 1 hafta gecmesine ragmen igneden bu agrilar normal mi kanda ne zman cikar

Kızıma hamile kalmadan önce yumurtlamayı bekle bekle 30 gün döngüm var bi türlü yumurtlamıyorum karalar bağladım stresten artık yumurtalarımmı etkilendi diye tam 27.gün yumurtladım ve kızıma hamile kaldım kendini takip etmeye devam et belki geç yumurtlarsın :) hakkında hayırlısı

Merhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz bu ay klomen kullandım cuma günü yumurta kontrolü ne gittim duruma göre catlatma iğnesi olacaktım ama gün içerisinde kendim de hissetmistim zaten doktorda baktı ooo yumurtan büyümüş hatta çatlamaya baslamis dedi o gün çok akıntım ve sol kasik agrim oldu Perşembe cumartesi pazartesi degerlendirdik artık bekleme sürecine girdim şuan 11 gün var bakalım zaman nasıl geçecek okulda olmasa baya sıkıntılı gecerdi ama şu anlık iyiyim

Yumurtlamadan sonraki 7. Gün merakla bekliyorum bklm nolacak bi takim belirtiler var umarim beni yaniltmaz :) bat 17 ekim

İnşallah cnm zaten 28. Günde yumurtlama oluyodu geç oluyo ama bugun 29.gun şimdi geldi akıntı çok mutlu oldum inşallah iyi değerlendirebiliriz

Benim son adet tarihim 12 eylul o zaman bugun olmadim test yapsam cikar mi acaba panik oldumm

Bat 13 Ekim
Reglimin bitiminden 14 gün sonra 3 gün süren bir lekelenmem olmuştu. Son ilişkim de lekelenmenin korkusundan o gün yani 29 Eylül'de oldu. Merakla Bat'ı bekliyorum

Merhaba kızlar, Bende 7 aydır evliyim ama 2 aydır bebek istemeye başladık. İlk denememizde adetime 1 hafta fln vardı, tutmadı. Saha sonra internetten telefonuma bi program indirdim orada yumurtlama gününü takip ettim ve adetim bittikten sonra neredeyse hergün denedik, yumurtlama günleri boyunca ve hamile kaldım kızlar. Diğer adet dönemime 12 gün kala fln çok fena göğüs ağrım başladı, hemen test yaptım ama test negatif çıktı. 12 gün sonra hastalanmayınca tekrar test yaptım pozitif çıktı Şuan 6 haftalık hamileyim. İnşAllah sizede en kısa zamanda nasip olur, sormak istediğiniz başka bişey olursa cevaplarım

Belirtilerinz nelerdi ?

Bnm su an bata 11 gün var ve iki uc gundur goguslerim sis gibi ama yumusak yani dokununca açıyor bugün de acayip kasiklarim ve karnimin alt tarfalari artık rahim mi oluyor yumurtaliklar mi inanilmaz ağrıyor adet agrisi gibi cok halsizlik var idrara da cok çıkıyorum acaba belirtiler seninkiyle nasil beni en cok düşündüren göğüs ağrım

Hayırlı olsun cnm bu arada Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canm benim de ayni belirtiler oldu işte. Göğüs ağrısı ile başlayıp, karnıma kramp girmesiyle devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…