• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kizlar merhaba adetim 2 gun gecti ve daha demin test yaptim. Yarin kan verecegim. Bir bakar misiniz?

Eklentiler

• 10F7B637-33D5-44F2-A614-5F2ED9987EBF.jpeg
    10F7B637-33D5-44F2-A614-5F2ED9987EBF.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 89
Selam kızlaaarr :KK66:
Bu aralar çok fazla giremiyorum.
Kontrollerim devam ediyor. Allahıma şükürler olsun şuanlık bi problemim yok. Rahat bi hamilelik geçiriyorum. 2 buçuk aylık oldu bebeğim. 5 ekimde doktor kontrolüm var. Henuz cinsiyeti öğrenmeye çok var. 7. Haftada kalp atışlarını duydum çok şükür Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin :anneadayı::KK68:
Canım nerelerdesin

Kuzum son durum nur topu gibi iltihabım mantarım varmış tedaviye başladık belirtilerin coğu malesef ki onlar yüzündenmiş Zaten iltihabım olduğunu biliyodum ama gizli mantar diye bişey varmış ondanda varmış zaten hamile olman mucize gibi bişey olurdu dedi doktorda :110:yumurtlamamda daha olmadı ama ilaçlardan fitillerden de anlaşılmaz artık buyuk ihtimal herhalde :işsiz:
Canım neler yapıyorsun nerelerdesin

Canım neler yapıyorsun nerelerdesin
Beklemedeyim hala geçen ay 60 güne,yakın adet olmadım umutlar hayaller derken sanırım istemeden strese girdim doktorda bişeyim çıkmadı cunku hormonlarım iyi cıktı artık bu ay bıraktım rabbim ne zaman nasip ederse o zaman ınşallah olur beklemedeyim şimdilik daha adetten yeni cıktım hayırmısı ınşallah rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder

Hayirlisi olsun canim hakkinda cok fazla stres yapma. Evet benim 2 haftam falan kaldı canım dün doktora gittim çatı muayenesi yaptı inşallah normal doğum olacak
Sağsalim hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına cnm cok sevindim dua et benim içinde kafama takmak istemiyorum ama sürekli rüyalarımda görüyorum etkileniyorum ister istemez yinede rabbime bırakıyorum alanda o verende o :KK200:

Sağsalim hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına cnm cok sevindim dua et benim içinde kafama takmak istemiyorum ama sürekli rüyalarımda görüyorum etkileniyorum ister istemez yinede rabbime bırakıyorum alanda o verende o :KK200:
Evet canım kesinlikle rabbim ne isterse nasıl isterse öyle olur. Amin inşallah kuzum ederim tabiki tanıdığım tanımadığım herkese ediyorum dua allahım isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah

Evet canım kesinlikle rabbim ne isterse nasıl isterse öyle olur. Amin inşallah kuzum ederim tabiki tanıdığım tanımadığım herkese ediyorum dua allahım isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah
Amin,canım allah,razı olsun :KK68:

Arkadaaslaaaar merhaba. Yumurtlama icin kasik agrisi yeterli mi yoksa illa yogun akinti da olmali mi?
Valla canım ben bu ay ovulasyon,testi kullandım benim yumurtlama oldu catlama oldu ama benden şeffaf uzayan akıntı gelmedi demekki her zaman gelen bişey değil bu meret bende cok araştırdım ama kesin bişey bulamadım yumurtlama testi kullanmasaydım da hala bekliyo olurdum ama bütün belirtiler oldu onun dışında tek tarsflı kasık,ağrısı bel ağrısı göğüs,hassasiyeti baş,ağrısı normalde benim yumurtlama zamanı olur bunlar akıntımda,olurdu bi kere gelirdi ama bu ay gelmedi bakalım nolcak

Valla canım ben bu ay ovulasyon,testi kullandım benim yumurtlama oldu catlama oldu ama benden şeffaf uzayan akıntı gelmedi demekki her zaman gelen bişey değil bu meret bende cok araştırdım ama kesin bişey bulamadım yumurtlama testi kullanmasaydım da hala bekliyo olurdum ama bütün belirtiler oldu onun dışında tek tarsflı kasık,ağrısı bel ağrısı göğüs,hassasiyeti baş,ağrısı normalde benim yumurtlama zamanı olur bunlar akıntımda,olurdu bi kere gelirdi ama bu ay gelmedi bakalım nolcak

gunlerdir merak ettigim sorunun cevabini nihayet aciklayan biri cikti. Cok coookk tesekkur ederim ilginize. Sizde de tek tarafli kasik agrisi oldu mu yani bu ay? Ve catlama olduktan sonra mi oluyor bu agri?
Bende de akinti hep olurdu ama bu sefer olmadi dogru duzgun.

gunlerdir merak ettigim sorunun cevabini nihayet aciklayan biri cikti. Cok coookk tesekkur ederim ilginize. Sizde de tek tarafli kasik agrisi oldu mu yani bu ay? Ve catlama olduktan sonra mi oluyor bu agri?
Oldu canım normalde hep sol tarafta olurdu bu ay ilk defa sağda oldu cok şaşırdım hatta çatlamadan bi kaç gun önce başladı çatlama gunu de en yüksek şiddette sağ,kasıkta batmam oldu yani diğer gunlerden,daha şiddetliydi ağrılarımda belirtilerimde ondam,sonraki gun kesildi hepsi akıntım falan herşey kesildi benim akıntım diğer aylardan daha cok oldu ama şaffaf uzayan değildi işte ondam,kafam karışmıştı ama arkadaşlar teste göre catladı için rahat olsun dediler bakalım inşallah hayırlısını verir rabbim

Rica ederim canım,nedemek o arada kalmak nasıl bişey hepimiz,yaşıyoruz illaki :KK48: bende cok arastırmıştım ama bişey bulamamıştım demekki oluyomuş yani rabbim inşallah tez zamanda hayırlısıyla meleğini sana gönderir:KK68:

Oldu canım normalde hep sol tarafta olurdu bu ay ilk defa sağda oldu cok şaşırdım hatta çatlamadan bi kaç gun önce başladı çatlama gunu de en yüksek şiddette sağ,kasıkta batmam oldu yani diğer gunlerden,daha şiddetliydi ağrılarımda belirtilerimde ondam,sonraki gun kesildi hepsi akıntım falan herşey kesildi benim akıntım diğer aylardan daha cok oldu ama şaffaf uzayan değildi işte ondam,kafam karışmıştı ama arkadaşlar teste göre catladı için rahat olsun dediler bakalım inşallah hayırlısını verir rabbim

yaa benimde aynen oyle oldu. Adet bitince normal akintim basladi. Sonra iliski sonrasi kasik agrim basladi ve iki uc gun surdu ve bu agri surerken akintim tamamen kesildi. o_O

Back