YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Belirtiler değişiklik gösterebiliyor canım en güzel cevabı bekleyip sen öğreneceksin resmen bir mucize beklediğin ay bebiş gelmiyor hiç ummadigin anda çıka geliyor inşallah rabbim gönlüne göre versin

Belirtiler değişiklik gösterebiliyor canım en güzel cevabı bekleyip sen öğreneceksin resmen bir mucize beklediğin ay bebiş gelmiyor hiç ummadigin anda çıka geliyor inşallah rabbim gönlüne göre versin
Çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için. :)) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşaallah. Sende var mı bebiş??

Iyi gidiyor canım çok şükür sen ne yapıyorsun nasıl gidiyor :)
Şükür iyi gidiyor ya art arda kimyasallardan sonra cok yıprandım ara verdik bı ay gene başladık bakalım nasibimizde varsa olur inşallah

Bu ay daha bismillah yumurtlama gununu beklerken kafam allak bullak oldu kızlar ya yumurtlama benim cok geç oluyo 2 3 aydır hep 27 28. Gunlerde oluyo ve 14gun sonra adet oluyodum düzensizliğim var bu ara bu ay adetim bitti temizlendim o gece işimiz oldu sonrasında baktım lekelenmem olmuş ertesi günde olmuştu açık pembe üzülmüştüm üzerinden 8gun geçti bi kaç gundur bi tuhafım aklıma hiç hamilelik getirmedim cunku adet bitimi hamile kalanı hiç duymamıştım ben cok geç yumurtladığım içinde ohoo daha cok var diyodum adetimin 10.gunu belim kasıklarım ağrımaya başladı kremsi akıntım gelmeye başladı şaşırdım yumurtlama geliyo herhalde dedim bugun adetimin 14.gunu kremsi akıntım bel ağrılarım devam ediyo arada kasıklarım ağrıyo ilişkinin üzerinden 8 gun geçti bugun acabamı dedim takvime bakınca gördüm kasığımın sağ ve solunda karıncalanma oluyo belirtiler için daha cok erken diye biliyorum ama ikinci hamileliğimdede cok erken belirtiler yaşamıştım o kadar kimyasal geçirince de konduraöıyorumda adetimede cooook var allahım şaşkınım noluyo anlamadım kızlar nasıl geçer bugunler yahu

Naptin cnm merak ettim durumlar ayni mi halla nasilsn

Naptin cnm merak ettim durumlar ayni mi halla nasilsn
Durumlar aynı cnm ya hatta bi kaç belirti daha eklendi iyice kaptırdım kendimi inşallah sonu da güzel olur baş ağrısı başladı 2 gündir geçmiyo kasığımın sol tarafında bi batma oluyo arada arada yokluyo eğilip kalkıncada batma oluyo belimin ağrısı hafifledi ama kasık batmaları baş ağrısı başladı idrarımda bulanık ikinci hamileliğimdede böyle olmuştu kanda 35.4ken belirtiler başlamıştı halsizlik bel ağrısı mide bulantısı iştahsizlik aynı şekil gene tarihler uyuyo şüpheli ilişkiden sonra tam iki haftalık olcak yarın sattan itibaren sayarsamda 3haftalık rabbim inşallah bu sefer nasip eder o kadar çok içim alıltı ki şimdiden rüyalar görmeye başladım pazartesi doktora gidicem doktor kan alırsa bakarsa sonucu yazarım buraya

Bu arada akıntım da bazen bi gun gelmiyo ertesi gun geliyo aynı şekil kokusuz süt gibi bembeyaz yoğun hiç yumurtlama akıntısı gibi değil zaten yumurtlama akıntım boyle olmuyodu kremsi beyaz akıntı geldi mi 2gun sonra şeffaf uzayan akıntı geliyodu ertesi gun kuru oluyodum

İns hayırlısı olsun cnm ya

Canısı ne yaptın son durum nedir

Canısı ne yaptın son durum nedir
Kuzum son durum nur topu gibi iltihabım mantarım varmış tedaviye başladık belirtilerin coğu malesef ki onlar yüzündenmiş Zaten iltihabım olduğunu biliyodum ama gizli mantar diye bişey varmış ondanda varmış zaten hamile olman mucize gibi bişey olurdu dedi doktorda yumurtlamamda daha olmadı ama ilaçlardan fitillerden de anlaşılmaz artık buyuk ihtimal herhalde

Geçmiş olsun canım hayırlısı olur inşallah senin sağlığın ıyi olsun da

Bebeğim ne var ne yok :)

KıZlar sat 22 eylul adetim 5 gun surdu 27sinde yani adetim bittikten hemen sonraki gun akıntım başladı ve toplamda 27 28 29 30 eylul ve 1 2 ekim devam etti kasık agrilarimda oldu az az 3 ekimde cok yogun akintim oldu ve kasık ağrım da öyle sonra bi iki gun daha sürdü ve bitti akıntım su an akıntım yok ama kasık ağrılarım var sizce erken mi yumurtladim ya da baska bi sebepten mi adet sonrasi akinti agri oldu ki su an yumurtlamiyot mu oluyorum akinti yok kasık ağrısı var boyle olan var mi kafam karsti ..
27 29 30 eylul ve 3 4 ekimi degerlndirdik....

Regl gününüz ne zaman?

21 ekim gecen ay kimyasal dendi 4 gun gecikmeli oldum ama genelde 29 gunde adet olurum duzeni bozulacaak mi bilmiorum
Yani şöyle olabilir, ben de geçen sene bir kimyasal gebelik geçirdim o zaman bir sonraki reglim baya gecikmişti 10 gün kadar, tabi herkesin bünyesi farklıdır. Ama gecikme gibi bir ihtimal de var tabi.
Eğer 21 ekimde regl olacağınızı hesapladıysanız, bir önceki mesajınızda bahsettiğiniz belirtiler yumurtlama belirtisi olmayabilir. Çünkü reglden 14 gün önce olur yumurtlama.
Umarım dilediğiniz gibi olur her şey :)

Iste sknti orda takvime gore 29 gun 21 ekime denk gelio ve su an takvime gore yum zamani ama hic belirtim yok akinti olarak erken yumurtlama olabilme ihtimali var mi bilmiyorum okumuştum hemen adeten sonra yum kadinlar varmis belki ole oldu belki de yumrtlamadim bu ay gecikecek bilmiorum tamamen varsayimlarla ilerliyorum su an bklm kismet

Adetten hemen sonra yumurtlama çok yaygın değildir eğer öyle olsaydı bugün yarın regl olurdunuz. Ama muhtemelen gecikme olacağından yumurtlama gerçekleşmemiştir. Siz her ihtimale karşı tüm günleri değerlendirin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…