• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Bugün okunacak

:) canım benim gözünaydin tekrar. Aman çok yazma buralarda hatta mümkünse girme. Ben dersimi aldım. Dualarında bana da yer ver olur mu?
Sağol canım benim. Aslında doğru söylüyorsun nazar çok değiyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimize. Rabbim isteyen ve hakeden herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

Kızlar nasılsınız bakalım :) nasıl gidiyor hamilelik :) henüz hamile olmayanlar çalışmalar ne durumda ;)

Kızlar ses soluk çıkmıyor hiç:)

merhaba bir şey sorucam.
14 eylül tarihli betahcg değerim 1199.43
kese boyutu 0.35cm

18 eylül tarihli betahcg değerim 6884.97
kese boyutu 0.79 cm

artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
kalp atışı ne zaman duyulur?

merhaba bir şey sorucam.
kese boyutu 0.35cm

kese boyutu 0.79 cm

artık ve kese büyüklüğü normal mi? bugün 5 haftalık dedi doktor bana. bebek görülmüyordu kalp atışı dinlemek için.
Kalp atışı şuan çok küçük olduğu için duyulmaz 6. Haftada belki sonlarinda daha iyi duyurulur. Ve kesenin boyutuna hic biseyi kafaya takma zamanla herşey yerine oturuyor

merhaba bir şey sorucam.
kese boyutu 0.35cm

kese boyutu 0.79 cm

Gayet normal canım benimde kese görünmemişti ilk gittiğimde ama kalp atışı sonra duyuluyor zaten kafana takma canını sıkma bir problem olsa doktor söylerdi zaten için rahat olsun

Yarın gidiyorum inşallah bakalım :) öğrendikten sonra ilk muayene olcak. Tam olarak kaç haftalık falan net öğrenirim heralde :KK66:
Cnmmmm cok sevindim ya coktandır giremiyodum gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :nazar::anneadayı:

Selam kızlaaarr ;)
Bu aralar çok fazla giremiyorum.
Kontrollerim devam ediyor. Allahıma şükürler olsun şuanlık bi problemim yok. Rahat bi hamilelik geçiriyorum. 2 buçuk aylık oldu bebeğim. 5 ekimde doktor kontrolüm var. Henuz cinsiyeti öğrenmeye çok var. 7. Haftada kalp atışlarını duydum çok şükür Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin :anneadayı::KK68:

Kızlar mrb ben 3 aylık evliyim yani bu konularda çok tecrübesizim. Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Yarın beklenen adet günüm ve bu ay yumurtlama günlerini boş geçirmedik. Ancak yumurtlama gününden beri sol kasığıma tatlı tatlı batmalar oluyor yani rahatsız etmiyor. Arada sağ kasığıma da vurdu. Son bir haftadır göğüslerim şişti ve çok hassaslaştı alt karında adet olacakmışım gibi sancı oluyor bazen ve karnım çok şişiyor gece 3-4 defa tuvalete gidiyorum ve dün gece inanılmaz üşüyordum. Sizce bunlar belirti olabilir mi ya da daha çok erken diyebilir miyiz?

Selam kızlaaarr :KK66:
Bu aralar çok fazla giremiyorum.
Kontrollerim devam ediyor. Allahıma şükürler olsun şuanlık bi problemim yok. Rahat bi hamilelik geçiriyorum. 2 buçuk aylık oldu bebeğim. 5 ekimde doktor kontrolüm var. Henuz cinsiyeti öğrenmeye çok var. 7. Haftada kalp atışlarını duydum çok şükür Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin :anneadayı::KK68:
Hadi hayırlısı bakalım oğluma bir kız mi gelecek erkek kardeş mi :)

Back