• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlaaaarrr!
Dün doktora gittim veee hamile olduğumu öğrendim :)) doktor önce karından ultrasonla baktı. Gebelik yok dedi. Sonra ben geçen hafta kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Doktor dedi ki tekrar kan alalım senden sonuç negatif olursa yine sana adet söktürücü vericem dedi. Bende tamam dedim gittim kan verdim. 3 buçuk gibi sonucu aldım. Veeee kanda beta hcg değerim 216,7 çıktı ♥️ doktor daha çok yeni gebelik dedi. Enfazla olsa olsa 2 haftadır dedi. Haftaya tekrar kontrole gidicem işte :))

Belirtin var mı canım
Belirti olarak göğüslerim şiş ve aşırı hassas. Kasıklarıma batmalar oluyor. Uzun süre ayakta durduğum zaman kasıklarım acıyor direk baskı yapıyor gibi sanki. Aşırı duygusal ve gerginim. Vucut ısım normalden yüksek bunu hissedebiliyorum. Sık idrara çıkıyorum. Arada canım bişeyler istşyor yemek falan. Şuanlık mide bulantısı baş dönmesi vesaire yaşamıyorum

Ne güzel haber hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alın :) kür uyguladınız mı hiç ?

Belirti olarak göğüslerim şiş ve aşırı hassas. Kasıklarıma batmalar oluyor. Uzun süre ayakta durduğum zaman kasıklarım acıyor direk baskı yapıyor gibi sanki. Aşırı duygusal ve gerginim. Vucut ısım normalden yüksek bunu hissedebiliyorum. Sık idrara çıkıyorum. Arada canım bişeyler istşyor yemek falan. Şuanlık mide bulantısı baş dönmesi vesaire yaşamıyorum
GEnelde aynı belirtileri yaşıyoruz benim ek olarak bulantım da oluyor dün ateşimi ölçtüm öğle saatinde öylesine 37,3 çıktı inşallah benimde vardır iğnenin bugün 16. Günü

GEnelde aynı belirtileri yaşıyoruz benim ek olarak bulantım da oluyor dün ateşimi ölçtüm öğle saatinde öylesine 37,3 çıktı inşallah benimde vardır iğnenin bugün 16. Günü
Ben bu iğne şeylerini tam bilmiyorum. o yüzden bi yorum yapamıyorum canım sana. Nasıl oluyor neye göre oluyor bi fikrim yok

benimde hep kafamı karıştırıyor o yüzden hep şaşırıyorum
Hayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah. Bende daha başındayım yolun. Kalp atışları duyulana kadar hiç bişey kesin değil. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Hayırlısı olsun canım beklemekten başka çare yok. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah. Bende daha başındayım yolun. Kalp atışları duyulana kadar hiç bişey kesin değil. Herşeyin hayırlısını istemekten başka yapacak bişey yok. Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
Amin canım

Canım nasıl gidiyor annelik :)

Canım nasıl gidiyor annelik :)
Valla şuanlık bi değişiklik yok canım. En belirgin şey göğüslerim 12 gündür falan şiş ve acıyor hiç geçmedi yani. Daha çok erken olduğu için henüz çok bişey hissetmiyorum. Mide bulantısı falan yok. Arada aşerme oluyor. Kasıklarımda batmalar kramplar oluyor. Bide tabi çok duygusalım ve gerginim maalesef
He bi de sürekli çişe gidiyorum :anneadayı: ponçiğim çok rahatsız etmiyor şimdilik ;)

Valla şuanlık bi değişiklik yok canım. En belirgin şey göğüslerim 12 gündür falan şiş ve acıyor hiç geçmedi yani. Daha çok erken olduğu için henüz çok bişey hissetmiyorum. Mide bulantısı falan yok. Arada aşerme oluyor. Kasıklarımda batmalar kramplar oluyor. Bide tabi çok duygusalım ve gerginim maalesef
He bi de sürekli çişe gidiyorum :anneadayı: ponçiğim çok rahatsız etmiyor şimdilik :KK66:
Doktora gittin mi :)

Back