YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı . Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi

Canım ben kimyasal yada normal hiç gebelik yaşamadım. Ama bu şekilde şüphelenip bi çok kez kan verdim. Hep olumsuz çıktı. Sonucum 0.11 0.10 falan cıktı hep. Ama sonradan gebe olduğumu öğrenmedim hiç. Yani kann testleri oldukça güvenilir. Milyonda bir ihtimalle geç döllenme vs gibi durumlarda yanılabiliyor. Yani sen bence ûmutlanma. Zaten olursada bi şekilde öğrenirsin

Kızlar yumurtlamış olabilirmiyim yoksa biraz daha koyulaşmasını beklemelimiyim veya hangi günleri değerlendirmeliyim bir el atın ya

Herkese merhaba. Bende sizler gibi bebek istiyorum aylardır.11 yaşında bir kızımvar şükür.2 senedir 2.bebeğime hamile kalmaya çalışıyorum 1 düşük 1 kimyasal yaşadım bu 2 yılda.Bu ay bata son günler ve çok heyecanlıyım Bir haftadır kasıklarımda batma arada göğsümde sızlama hissediyorum. Cuma gününden beri test yapıyorum negatif.Geçen ay 27 sat. Hepimize Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar yardım edin lütfen biliyorum bi çoğunuz bu testte 2.çizgiyi göremeyeceksiniz resimde belli olmuyor ama ben görüyorum test şuan elimde 2.çizgi garip bi renkle var açık gri gibi bi renk o yüzden emin olamıyorum test pozitifimi negatifimi anlayamadım . Normalde 2.çizginin pembe renkde olması gerekmiyormu ? Yani bu bahsettiğim açık gri beyaz 2.çizgi acaba her testte varmı ? Of...

Eklentiler

• 0DD3CA5D-9486-4D3E-A850-281123EA5C18.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 102
  • 5946D490-396F-469B-94A8-44893DEEC97F.jpeg
    27 KB · Görüntüleme: 86
  • 71C8C525-7F38-4862-83FB-A7D5BFE8910F.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 71
son fotoğrafa kadar kalbim kadar temiz demiştim
son fotoğrafta gördüm çok çok silik ama emin olamadım. tekrarla bakalım her gün. veya bekleyemem dersen kan testine koş

son fotoğrafa kadar kalbim kadar temiz demiştim
son fotoğrafta gördüm çok çok silik ama emin olamadım. tekrarla bakalım her gün. veya bekleyemem dersen kan testine koş
Tatlım bak burdada resimle biraz oynadım belli olsun diye . Adetten 6 gün önce kan verdim 0.16 çıktı . Çarşamba adet olmam gerek bakalım . Ya ben görüyorum o çizgiyi ama işde benim kafamı karıştıran kısım çizginin gri olması . Testimi bozuk anlamadım .

Eklentiler

• 66F94723-8CCA-416B-85C0-74ADFC7E0F62.jpeg
    10,5 KB · Görüntüleme: 74
hayalet çizgiler grimsi olmuyor mu zaten? hakkında hayırlısı umarım hamilesindir :)

Umudunu kırmak istemem ama o grimsi çizgi testin kendi çizgisi olabilir.Ama kan testini çok erken yapmışsın ve 0.6 bence regl öncesi için iyi değer. Hcg 10 ve üzeriyse idrar testinde çıkıyor diye duymuştum.inşallah bu ay hamilesindir

Canım üzülerek söylüyorum ama o gördüğün test cubuğundaki bi çıkıntıya ait. Bende geçen aylarda o çizgiye çok bel bağladım ama hâlâ hamile değilim. Bence fazla ümitlenme

Kızlar benimde bugun adet olmam gerekiyordu henüz olmadım. Eşimle korunmayı daha 1 haftadır bıraktık. Yani adetime 5 6 gün kala. Ben korunmayı bırakmadan 1 2 gün önce kahverengi leke gördüm o yüzden şüpheleniyorum. Ama pek bi belirtim yok açıkçası. Sadece kasıklarım çok hassas. Ağrı değilde çok acıyorlar ve şişkinlik var

Kızlar gecikmem 10 günü buldu ama dün kan testi o.1 çıktı yani negatif. Adet olsamda bitse bu sıkıntı

Iyi de neden 10 gün gecikti ki o zaman? Her zaman mi böyle?
Ya biz adetime 1 hafta kala korunmayı bıraktık. Ondan düzenim şaştı heralde. Bide stres var tabi. Gerçi kan testinden sonra umudu kestim ama yinede adet olmamış olmak beni sinir ediyor. Biran önce yeni bir aya başlamak istiyorum. Çok çok istisnai durumlar var benim gibi olupta hamile olduğunu çok sonra öğrenen. Ama oda bana denk gelmez eminim. Göğüslerim hassaslaştı ve şişti. Adet olcam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…