YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

15 nisanda yumurtladınsa yeniden koyulaşma gebelik belirtisi olabilir
bence gebelik testi yap
15 nisanda yumurtlama olmaz kanama 10-17 nisan arasında oldu 19 nisanda Dr yumurtlama olacak 22-25 nisan arasında ilişki olsun dedi

15 nisanda yumurtlama olmaz kanama 10-17 nisan arasında oldu 19 nisanda Dr yumurtlama olacak 22-25 nisan arasında ilişki olsun dedi

19 nisanda yumurtlama oldu ise bugün itibari ile 8 gün geçmiş döllenme olmuş olabilir
ben hep adete 7-8 gün kala gebelik testinde silik çizgiyi gördüm
erken gebelik testi yapabilirsin

Kızlar 8 aydır bebiş istiyoruz tık yok geçen ay 8 gün geçikti heveslendim ama kan testi yaptırdıktan hemen sonra adet oldum bu ay da 4 gün geçikti normalde düzenli yine heveslendim ama idrar testlerinin ikiside negatif acaba erken mi yaptım önce negatif sonuç alışta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı ?

Selam kızlAr bizde bu ay korunmayı bıraktık eşimle. Şuan ovulasyon dönemindeyim bat 18 mayıs henüz çok var biliyorum umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz. Hakkımızda hayırlısı olsun

Bebeğim başın sağolsun. Hala devam mı denemeye
Canim 5 hafta oldu dusuk yapali hala adet bekliyorum ve hala kanimda hcg hormonu var test yaptim silik cizgi cikti hamile olduğumu sevmem sanmıyorum. Senin adına çok sevindim denemeye başlamışsınız :) inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın.

Hayırlısı olsun canım sıkma canını. Sabırla herşey olur. Bende heyecanlıyım şimdiden test aldım bile :) adet gününü dört gözle bekliyorum pazartesi adet günüm en geç salı bakalım geç döllenme olur belki yada bu aydan bi süpriz belkide :) bi kaç gün önce kahverengi akıntım geldi ondan bi şüphelendim sadece

Ay hadi inşallah rabbim en kisa zamanda versin :) sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…