15 nisanda yumurtladınsa yeniden koyulaşma gebelik belirtisi olabilirDüşük yaptım kimyasal gebelik idi
Düşük kanamasini Dr adet saydı 10 Nisan olarak 19 Nisan Dr kontrolun de 15 mm yumurta vardı
15 nisanda yumurtlama olmaz kanama 10-17 nisan arasında oldu 19 nisanda Dr yumurtlama olacak 22-25 nisan arasında ilişki olsun dedi15 nisanda yumurtladınsa yeniden koyulaşma gebelik belirtisi olabilir
bence gebelik testi yap
15 nisanda yumurtlama olmaz kanama 10-17 nisan arasında oldu 19 nisanda Dr yumurtlama olacak 22-25 nisan arasında ilişki olsun dedi
Nerelerdesin kaçak? Ben bebeğimi kaybetim maalesef. 12. Haftada öğrendik. Sende ne var ne yok?Selam kızlaaarraylardır yoktum ne var ne yok bakalım
Aynen bnde pek yoktm . İyidir ugrasıyorz sende ne var ne yok?Selam kızlaaarraylardır yoktum ne var ne yok bakalım
Başın sag olsun canım...Nerelerdesin kaçak? Ben bebeğimi kaybetim maalesef. 12. Haftada öğrendik. Sende ne var ne yok?
Ne olsun işte. 6. Ayım bitmek üzere benim de. Cinsiyetimiz de kız.Selam kızlaaarraylardır yoktum ne var ne yok bakalım
Sagol canimBaşın sag olsun canım...
Bebeğim başın sağolsun. Hala devam mı denemeyeNerelerdesin kaçak? Ben bebeğimi kaybetim maalesef. 12. Haftada öğrendik. Sende ne var ne yok?
Canim 5 hafta oldu dusuk yapali hala adet bekliyorum ve hala kanimda hcg hormonu var test yaptim silik cizgi ciktiBebeğim başın sağolsun. Hala devam mı denemeye
Hayırlısı olsun canım sıkma canını. Sabırla herşey olur. Bende heyecanlıyım şimdiden test aldım bile :) adet gününü dört gözle bekliyorumCanim 5 hafta oldu dusuk yapali hala adet bekliyorum ve hala kanimda hcg hormonu var test yaptim silik cizgi ciktihamile olduğumu sevmem sanmıyorum. Senin adına çok sevindim denemeye başlamışsınız :) inşallah tez zamanda sağlıkla hamile kalırsın.
Ay hadi inşallah rabbim en kisa zamanda versin :) sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberiniHayırlısı olsun canım sıkma canını. Sabırla herşey olur. Bende heyecanlıyım şimdiden test aldım bile :) adet gününü dört gözle bekliyorumpazartesi adet günüm en geç salı bakalım geç döllenme olur belki yada bu aydan bi süpriz belkide :) bi kaç gün önce kahverengi akıntım geldi ondan bi şüphelendim sadece
Ayıptır söylemesi daha bu akşam ilk denemeyi yaptık :) o yüzden bu. Ay için çok umutlu değilim. Sadece belki bi süpriz olur diyorum :) ama önümüzdeki ay inşallah bakalımAy hadi inşallah rabbim en kisa zamanda versin :) sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberini
Hiç belli olmaz canım olursa olur ummadığın anda :)Ayıptır söylemesi daha bu akşam ilk denemeyi yaptık :) o yüzden bu. Ay için çok umutlu değilim. Sadece belki bi süpriz olur diyorum :) ama önümüzdeki ay inşallah bakalım
Babası hiç ummadığım anda girdi hayatıma belki bebeğimde öyle gelir kim bilirHiç belli olmaz canım olursa olur ummadığın anda :)
:) çok güzel bir duyguBabası hiç ummadığım anda girdi hayatıma belki bebeğimde öyle gelir kim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?