• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Doğru söylüyorsun kuzum ama stres yapma
Kocamda bu konuda çok anlayışsız. Bu yüzden bu kadar zorlanıyorum. Adetim geciktiğinden beri birbirimizi yiyoruz evde. Bana hiç destek olmadı olmuyorda. Doktora gitmek istediğimi söyledim ne gerek var diyor. En yakının Bile destek olmayınca atlatması malesef söylendiği kadar kolay olmuyor

Kocamda bu konuda çok anlayışsız. Bu yüzden bu kadar zorlanıyorum. Adetim geciktiğinden beri birbirimizi yiyoruz evde. Bana hiç destek olmadı olmuyorda. Doktora gitmek istediğimi söyledim ne gerek var diyor. En yakının Bile destek olmayınca atlatması malesef söylendiği kadar kolay olmuyor
Seni çok iyi anlıyorum canım

son fotoğrafa kadar kalbim kadar temiz demiştim :KK48:
son fotoğrafta gördüm çok çok silik ama emin olamadım. tekrarla bakalım her gün. veya bekleyemem dersen kan testine koş

Tatlım bak burdada resimle biraz oynadım belli olsun diye . Adetten 6 gün önce kan verdim 0.16 çıktı . Çarşamba adet olmam gerek bakalım . Ya ben görüyorum o çizgiyi ama işde benim kafamı karıştıran kısım çizginin gri olması . Testimi bozuk anlamadım .

Umudunu kırmak istemem ama o grimsi çizgi testin kendi çizgisi olabilir.Ama kan testini çok erken yapmışsın ve 0.6 bence regl öncesi için iyi değer. Hcg 10 ve üzeriyse idrar testinde çıkıyor diye duymuştum.inşallah bu ay hamilesindir:KK200:

Benim de 6 kaldı
Belki de 8
Geç yumurtladım bu ay
Sonradan çıkan bir çizgim vardı bugünki testte ama güvenemiyorum açıkçası

Canım pazartesinin ustunden 5 gün gecti belki şimdi vardir :)

Seni çok iyi anlıyorum canım

Kızlaaaarrr!
Dün doktora gittim veee hamile olduğumu öğrendim :)) doktor önce karından ultrasonla baktı. Gebelik yok dedi. Sonra ben geçen hafta kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Doktor dedi ki tekrar kan alalım senden sonuç negatif olursa yine sana adet söktürücü vericem dedi. Bende tamam dedim gittim kan verdim. 3 buçuk gibi sonucu aldım. Veeee kanda beta hcg değerim 216,7 çıktı ♥️ doktor daha çok yeni gebelik dedi. Enfazla olsa olsa 2 haftadır dedi. Haftaya tekrar kontrole gidicem işte :))

Kızlaaaarrr!
Dün doktora gittim veee hamile olduğumu öğrendim :)) doktor önce karından ultrasonla baktı. Gebelik yok dedi. Sonra ben geçen hafta kan testi yaptırdığımı ve negatif olduğunu söyledim. Doktor dedi ki tekrar kan alalım senden sonuç negatif olursa yine sana adet söktürücü vericem dedi. Bende tamam dedim gittim kan verdim. 3 buçuk gibi sonucu aldım. Veeee kanda beta hcg değerim 216,7 çıktı ♥️ doktor daha çok yeni gebelik dedi. Enfazla olsa olsa 2 haftadır dedi. Haftaya tekrar kontrole gidicem işte :))
yaa maşallah sevindim senin adına. burası benim ilk topigim senin o zamanlarını hatırlıyorum dolayısıyla sevindim. sağlıkla kucağına alırsın umarım :)

Kızlaaaarrr!
İnanamıyorummmm. Çok çok mutlu oldum ya gerçekten. Son zamanlarda aldığım en iyi haber :) allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :anneadayı:rüyaların gerçek oldu artık

yaa maşallah sevindim senin adına. burası benim ilk topigim senin o zamanlarını hatırlıyorum dolayısıyla sevindim. sağlıkla kucağına alırsın umarım :)

İnanamıyorummmm. Çok çok mutlu oldum ya gerçekten. Son zamanlarda aldığım en iyi haber :) allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah :anneadayı:rüyaların gerçek oldu artık

Çok sağolun canlarım benim darısı isteyenlere nasip olur inşallah :21::anneadayı:
Şuan muhtemelen küçük bi hücre topu var içimde bikaç haftaya kadar bölünüp kalbi atmaya başlıcak :))

Kızlaaaarrr!
Gözün aydın kuzum allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah bak ben sana demiştim :)

Gözün aydın kuzum allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallah bak ben sana demiştim :)
Hiç beklemiyordum ne biliyim 15 gün gecikmeye rağmen sürpriz oldu bana :) çünkü geçen haftaki negatiften sonra umudu kesmiştim stres diye düşünmüştüm ama ponçiğim Biraz nazlı çıktı :KK48: son ana kadar kendini belli etmedi :KK68:

Hiç beklemiyordum ne biliyim 15 gün gecikmeye rağmen sürpriz oldu bana :) çünkü geçen haftaki negatiften sonra umudu kesmiştim stres diye düşünmüştüm ama ponçiğim Biraz nazlı çıktı :KK48: son ana kadar kendini belli etmedi :KK68:
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al bebeğini darısı bizlere

Ben sana dedim tekrae test yap diye. Çünkü bir günde bile değişiyor

Kızlaaaarrr!

Hayırlı olsun kuzum çok sevindim :)

Oh oh daha güzel kuzum esin ne yaptı nasıl bir tepki verdi :)

Benim bugün ovitrelle nin 14. Günü dua edin kızlar inşallah vardır bebeğim çok yoruldum beklemekten

Ben idrarda çıkmıcağını düşündüm :)) ama hevesim var idrar testi alıp o çift çizgiyi görücem :KK48:
Hahahaha ay deli kız al kız yap. Fotolarini cek hatira kalsin.ben öyle yapmıştım ama...

Eklentiler

• 548E20B4-0322-4CBB-BBAD-EDDC3C953033.jpeg
    548E20B4-0322-4CBB-BBAD-EDDC3C953033.jpeg
    33,6 KB · Görüntüleme: 86
Back