• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Benim 6 gün kaldı bat 2mayıs dün akşam yemek yerken birden iştahım gitti midem kalktı yiyemicem ben dedim ama Biraz yiyim dedim zorladım bi iki lokma yedim çok kötü oldum başım o kadar çok döndü ki masayı bulaşıkları zor topladım midem allak bullaktı elim ayağımda hal kalmadı bayılcam diye nasıl korktum bugünde uyanamadım o kadar halsizim uykum varki anlatamam kasıklarımda kramp tarzı bi acı var belim ağrıyo midem hala hafiften bulanıyo başım ağrıyo iştahım hiç yok midem sürekli yanıyo şüpheli ilişkiden sonra bi kaç belirti hafiften oluyodu psikolojiktir diyodum ama dün akşam bu saydıklarım baya bi şiddetliydi acile gitmeyi bile düşündüm normal kaset test yaptım tabikide çıkmadı :KK70:daha 6 gün var çünkü nolucak bakalım

Bi zamanlar bu topik insan kaynıyordu sohbetler falan kimse kalmamış :KK12:

arkadaşlar benim akıntım sulu ve yapışkan ama yumurta akı gibi değil yumurtlama olmuş mu olur çatlamış mı olur

Arkadaşlar, yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapılmalı sizce?
Benim yumurtlama üzerinden tahmini 9 gün geçti bugün test yaptım negatif.
Erken mi sizce?

Arkadaşlar, yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapılmalı sizce?
Benim yumurtlama üzerinden tahmini 9 gün geçti bugün test yaptım negatif.
Erken mi sizce?
canım normal idrar gebelik testleri adet gününden bir gün önce belki gösterir erken yapmışsın
yumurtlamadan 14 gün sonra hamile değilsek adet oluruz diye biliyorum

Teşekkür ederim canım cevabın için. Evet normal gebelik testiydi. Yani erken dimi test için, silik bile çıkmadı.
ezan okunuyor burda rabbim senin benim gibi ne kadar hanım varsa evladı olsun isteyen sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
erken arkadaşım test için daha

merhaba hanımlar
iki düşükten sonra yeniden bebek istiyoruz
çalışmalara başladık biz de
Allahın izniyle bu defa sağlıkla gelir inşallah bebeğim
geçmiş olsun arkadaşım bende sizin gibiyim son bir yılda iki kaybım var
bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallah sağlıkla
yumurtlama testi yapıyormusun

merhaba hanımlar
iki düşükten sonra yeniden bebek istiyoruz
çalışmalara başladık biz de
Allahın izniyle bu defa sağlıkla gelir inşallah bebeğim
İnşallah canım. Benim de iki hamileliğim oldu. İlkinin 24 haftalıkken kalbi durdu, ikimcisi boş gebelikti.
Şimdi tekrar istiyoruz nasipse.

Arkadaşlar yumurtlama testimde yine koyulaşma mi var bakarmisiniz ben ne zaman yumurtladim

Back