- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
İnşallah cnm ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin her zaman ettiğim dua bu dünyanın cenneti yavrularımız rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahinşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm ya Rabbim isteyen herkese nasip etsin her zaman ettiğim dua bu dünyanın cenneti yavrularımız rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahinşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım
Çatlamış canim bugünü degerlendir
Teşekkür ederim inşallah hayırlısı ile nasip eder rabbim bana ve tüm isteyen arkadaşlaraÇatlamış canim bugünü degerlendir
canım normal idrar gebelik testleri adet gününden bir gün önce belki gösterir erken yapmışsınArkadaşlar, yumurtlamadan kaç gün sonra idrar testi yapılmalı sizce?
Benim yumurtlama üzerinden tahmini 9 gün geçti bugün test yaptım negatif.
Erken mi sizce?
canım normal idrar gebelik testleri adet gününden bir gün önce belki gösterir erken yapmışsın
yumurtlamadan 14 gün sonra hamile değilsek adet oluruz diye biliyorum
ezan okunuyor burda rabbim senin benim gibi ne kadar hanım varsa evladı olsun isteyen sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım cevabın için. Evet normal gebelik testiydi. Yani erken dimi test için, silik bile çıkmadı.
Ne güzel dua canım, Allah razı olsun, hayırlısıyla sağlıkla hepimize nasip etsin inşallahezan okunuyor burda rabbim senin benim gibi ne kadar hanım varsa evladı olsun isteyen sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin inşallah
erken arkadaşım test için daha
geçmiş olsun arkadaşım bende sizin gibiyim son bir yılda iki kaybım varmerhaba hanımlar
iki düşükten sonra yeniden bebek istiyoruz
çalışmalara başladık biz de
Allahın izniyle bu defa sağlıkla gelir inşallah bebeğim
İnşallah canım. Benim de iki hamileliğim oldu. İlkinin 24 haftalıkken kalbi durdu, ikimcisi boş gebelikti.merhaba hanımlar
iki düşükten sonra yeniden bebek istiyoruz
çalışmalara başladık biz de
Allahın izniyle bu defa sağlıkla gelir inşallah bebeğim
geçmiş olsun arkadaşım bende sizin gibiyim son bir yılda iki kaybım var
bakalım hayırlısı ile nasip olur inşallah sağlıkla
yumurtlama testi yapıyormusun
İnşallah canım. Benim de iki hamileliğim oldu. İlkinin 24 haftalıkken kalbi durdu, ikimcisi boş gebelikti.
Şimdi tekrar istiyoruz nasipse.
Düşük yaptım kimyasal gebelik idibat ne zamandı canım