He bide herzaman mı böyle demişsin. Bu aya kadar yaklaşık 5-6 aydır en fazla 1 gün gecikti . Ben programdan takip ediyorum. Programın gösterdiği adet gününden en fazla 1 gün sonra oluyordum hep. Bu ay böyle oldu bende anlamadımIyi de neden 10 gün gecikti ki o zaman? Her zaman mi böyle?
Çok ilginç gerçekten. Olsun üzme kendini sen zaten pek umutlu degildin bu ayHe bide herzaman mı böyle demişsin. Bu aya kadar yaklaşık 5-6 aydır en fazla 1 gün gecikti . Ben programdan takip ediyorum. Programın gösterdiği adet gününden en fazla 1 gün sonra oluyordum hep. Bu ay böyle oldu bende anlamadım
Öyle tabi. Ama normalde adet olamamak insanı gergin yapıyor. Bide bi yerden sonra psikolojik olarak etkiliyor . Vucut yorgun düşüyor falan işte. Beden aptallaştı iyice. Gece uyuyamıyorum sabah kalkmakta zorlanıyorum. İkindi vaktinde uykum geliyor. Düzenim mahvoldu. Adet olsam rahat edicem. Hamilelik olsaydı cidden hepsine katlanabilirdim ama böyle olunca zorÇok ilginç gerçekten. Olsun üzme kendini sen zaten pek umutlu degildin bu ay
Canım var mi bir gelişme? Adet oldun mu?Öyle tabi. Ama normalde adet olamamak insanı gergin yapıyor. Bide bi yerden sonra psikolojik olarak etkiliyor . Vucut yorgun düşüyor falan işte. Beden aptallaştı iyice. Gece uyuyamıyorum sabah kalkmakta zorlanıyorum. İkindi vaktinde uykum geliyor. Düzenim mahvoldu. Adet olsam rahat edicem. Hamilelik olsaydı cidden hepsine katlanabilirdim ama böyle olunca zor
Henüz olmadım ama kasıklarım ve belim ağrıdı bugun olucam heralde yakındır. Göğüslerim de acıyor. Bugun yarın gelir diye düşünüyorum bakalım. Zaten pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicemCanım var mi bir gelişme? Adet oldun mu?
Sonradan çizgi derken gebelik testinde mi? Eğer öyleyse bende hamile kaldığımda testi yaptim hic bisey yoktu sonra eşimle avme gittik 4 saat sonra eve gelince o kadar bariz bir çizgiydi ki şaşırdık baya eşimle ve ciddiye de almadık. Bir kaç gün sonra biraz daha koyulasip ilk 5 dakika da cikti :) ama maalesef kaybettik yavrumu zaten biliyorsun. Hakkında hayırlısı olsun canımBenim de 6 kaldı
Belki de 8
Geç yumurtladım bu ay
Sonradan çıkan bir çizgim vardı bugünki testte ama güvenemiyorum açıkçası
Bende düşükten sonra baya bekledim adetimi 39. Günde geldi ama inanılmaz ağrım oldu. Başka gebelik testi yaptın mi?Henüz olmadım ama kasıklarım ve belim ağrıdı bugun olucam heralde yakındır. Göğüslerim de acıyor. Bugun yarın gelir diye düşünüyorum bakalım. Zaten pazartesiye kadar olmazsam doktora gidicem
Yok en son pazartesi kan testi yaptırdım işte. Dahada bişey yaptırmadım. Bekliyorum öyle. Göğüslerim şişti iyice. Gece yatarken kasıklarım battı sürekli. Tuhaf rüyalar gördüm. Bi hamile görüyorum kendimi sonra değilmişim falan. Adet döngüm 33 gün benim. Bugun 45 oldu hâlâ tık yok. Hayır bi belirtide yok. Sadece göğüslerim şiş acıyor. Bide kasıklarım şiş ve batıyoor. Psikolojim alt üst oldu iyiceBende düşükten sonra baya bekledim adetimi 39. Günde geldi ama inanılmaz ağrım oldu. Başka gebelik testi yaptın mi?
Gercekten ilginç. Benimle aynı adet döngün ama 45 gün çok fazla. Bir test daha yapsan evde ?Yok en son pazartesi kan testi yaptırdım işte. Dahada bişey yaptırmadım. Bekliyorum öyle. Göğüslerim şişti iyice. Gece yatarken kasıklarım battı sürekli. Tuhaf rüyalar gördüm. Bi hamile görüyorum kendimi sonra değilmişim falan. Adet döngüm 33 gün benim. Bugun 45 oldu hâlâ tık yok. Hayır bi belirtide yok. Sadece göğüslerim şiş acıyor. Bide kasıklarım şiş ve batıyoor. Psikolojim alt üst oldu iyice
Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmazki. Benimde aklıma geldi ama olmaz yani. Daha pazartesi kan testi yaptırdım o gün çıkmadıysa idrarda hiç çıkmazGercekten ilginç. Benimle aynı adet döngün ama 45 gün çok fazla. Bir test daha yapsan evde ?
Canım pazartesinin ustunden 5 gün gecti belki şimdi vardir :)Kanda çıkmayan idrarda hiç çıkmazki. Benimde aklıma geldi ama olmaz yani. Daha pazartesi kan testi yaptırdım o gün çıkmadıysa idrarda hiç çıkmaz
Varsa bile kanda çıkar bebeğim :) o yüzden pazartesiyi beklicem. Şu haftasonunu bi atlatıyım allahın izniyle bakıcaz sonraCanım pazartesinin ustunden 5 gün gecti belki şimdi vardir :)
Canım ne yapıyorsun:)Varsa bile kanda çıkar bebeğim :) o yüzden pazartesiyi beklicem. Şu haftasonunu bi atlatıyım allahın izniyle bakıcaz sonra
Ooo hoş geldin canım :) napiyim dört gözle adet bekliyorum nerdeyse 15 gün olcak hâlâ olmadımCanım ne yapıyorsun:)
Ee test yapmadin miOoo hoş geldin canım :) napiyim dört gözle adet bekliyorum nerdeyse 15 gün olcak hâlâ olmadım
Ah canım ya yukarda yazdıklarımı okumadın sanırım. Ben sana özet geçeyim. Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım negatifti. Sonra adet olurum diye bekledim bi hafta daha . Geçen pazartesi kan testi yaptırdım. Oda negatif. Değerim baya düşüktü. 0,1 çıktı. Ve şuan hala bekliyorum. Önümüzdeki pazartesi 15 gün olacak gecikmem. Tabi adet olmazsam. Şuanki belirtiler adet olacağım gibi bakalım. Bi kaç gündür göğüslerim şişti ve ağrıyor. Kasıklarım da batıyor ve şiş. Sanki bi kaç gündür de sık idrara çıkıyor gibiyim. Anlıcağın sonsuz bir döngüye girdim bekliyorum :)Ee test yapmadin mi
Hayırlısı olsun kuzum hakkında okumamıştım valla ama belli olmaz hamile de olabilirsin canımAh canım ya yukarda yazdıklarımı okumadın sanırım. Ben sana özet geçeyim. Gecikmenin 4. Günü idrar testi yaptım negatifti. Sonra adet olurum diye bekledim bi hafta daha . Geçen pazartesi kan testi yaptırdım. Oda negatif. Değerim baya düşüktü. 0,1 çıktı. Ve şuan hala bekliyorum. Önümüzdeki pazartesi 15 gün olacak gecikmem. Tabi adet olmazsam. Şuanki belirtiler adet olacağım gibi bakalım. Bi kaç gündür göğüslerim şişti ve ağrıyor. Kasıklarım da batıyor ve şiş. Sanki bi kaç gündür de sık idrara çıkıyor gibiyim. Anlıcağın sonsuz bir döngüye girdim bekliyorum :)
Valla artık hiçbişey bilmiyorum ben. Önceden olsa bu kadar gecikmeye hamileyim demiştim çoktan. Ama insanın başına gelmeden bilemiyorHayırlısı olsun kuzum hakkında okumamıştım valla ama belli olmaz hamile de olabilirsin canım
Doğru söylüyorsun kuzum ama stres yapmaValla artık hiçbişey bilmiyorum ben. Önceden olsa bu kadar gecikmeye hamileyim demiştim çoktan. Ama insanın başına gelmeden bilemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?