- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Kanaması başladı mi sonra inşallah öyle bisey değildir yaKimyas
Kimyasal olabilir.deger düşmüştür.ama kanama başlamamıştır.bir arkadaşımın böyle oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanaması başladı mi sonra inşallah öyle bisey değildir yaKimyas
Kimyasal olabilir.deger düşmüştür.ama kanama başlamamıştır.bir arkadaşımın böyle oldu
Boyle bisey normal mi olabilir mi ki aklım almadı iki kere testlerin pozitif çıkmıştı ilki silik çizgi ikincisi biraz daha belirgindir ama adet günü iki kere negatif çıktı hem de sabah idrariyla adette olmuyom hep gününde olurdum bugün 30.gün 2gun geçti şuan
En yakın zamanda gorunucem inşallah ama bi kaç gün daha geçsin adetim biKimyasal gebelik hakkında bir bilgim yok sma keşke bi doktora görünseniz belki test bozuktur boşuna kendinizi üzmeyin kötü düşünüp
Evet basladi.o da senelwrdir hep günü gününe olurmuş.ilk defa 1-2 gün gecikmiş.ama tabi bu arkadaşın hikayesi umudunu kırmak istemem.yanlis anlamaKanaması başladı mi sonra inşallah öyle bisey değildir ya
Sağ olasın canım zaten adete 3 gün kala 168di sonra adete 2 gün kala 427 oldu sağlık ocağına gittim tekrar kana gerek yok yükselmil dediKese bazılarında 1500-3000-5000 de gozukebiliyor.doktorlar genelde 5+2 de fln çağırıyorlar.rahat ol Allah'ın izniyle görürsün.dis olsa genelde kanama fln oluyor.istiyorsan sağlık ocağında fln tekrar bı test ver.yukselis nasil
İnsan başkasına konuşurken rahat konuşuyor da inan ben de kalbi duyunca ya kadar rahat edemiycem.bu benim 2. Gebeliğim olcak nasipse ama hamile kalmadan önce idrarda çift çizgiyi görünce herşey biticek sanıyordum.ama hamilelikte hı öyle olmuyor canım ya.2 li test 3 li test ayrıntılı ultrason....bı beşinci ayda rahatlık geliyor bebeğin teknelerini duyuyorsun ohh iyi diyorsun8.aydan sonra da erken mi olur ne zaman ne şekilde doğar buna kafa yoruyorsun.hamilelik tam bir teslimiyet ve sabır işi...2.3. çocukta tecrübe de kazanmiyorsun inan.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını eylesin.Sağ olasın canım zaten adete 3 gün kala 168di sonra adete 2 gün kala 427 oldu sağlık ocağına gittim tekrar kana gerek yok yükselmil dedi
Hadi bakalim yarin bekliyorum :) bugun ikizim hastaneye gidicekti yaninda bende gidicektim dedim bu kadar gitmisim bi kan vereyim negatif cikti 0.11 Neyse tecrubelendim bu ay bir dahaki ay daha iyi calisirim dersimeTabi ki yine test yapmadım
Dün o kadar çok karnım ağrıdı sancım oldu ki adetim gelir yarına dedim sabah da yapmadım testi gün içinde de hiç adet belirtim olmadı sadece göğüslerim hassas ve sol yumurtalığımda yanma var yarın sabah bata 2 kalmış oluyor erken gebelik yapcam sonucu söylerim csnım sende durumlar ne
Amin amin inşaAllah canımİnsan başkasına konuşurken rahat konuşuyor da inan ben de kalbi duyunca ya kadar rahat edemiycem.bu benim 2. Gebeliğim olcak nasipse ama hamile kalmadan önce idrarda çift çizgiyi görünce herşey biticek sanıyordum.ama hamilelikte hı öyle olmuyor canım ya.2 li test 3 li test ayrıntılı ultrason....bı beşinci ayda rahatlık geliyor bebeğin teknelerini duyuyorsun ohh iyi diyorsun8.aydan sonra da erken mi olur ne zaman ne şekilde doğar buna kafa yoruyorsun.hamilelik tam bir teslimiyet ve sabır işi...2.3. çocukta tecrübe de kazanmiyorsun inan.rabbim hepimizin hakkında hayırlısını eylesin.
Hadi bakalim yarin bekliyorum :) bugun ikizim hastaneye gidicekti yaninda bende gidicektim dedim bu kadar gitmisim bi kan vereyim negatif cikti 0.11 Neyse tecrubelendim bu ay bir dahaki ay daha iyi calisirim dersime
Canım hiç yazmadın iyisin inşaAllah her evlilikte sorun oluyor hele ki biz Yen’i evliler de daha çok oluyor bir alışma süreci geçiriyoruz dua et sadece eşine her baktığında “ ya vedud “ de içinden Allah muhabbetinizi arttırsın birliğinizi daim etsinYa gerçekten birinin rahatlatmasına ihtiyacım var. Her okuduğuma inanıp hamile değilim diyorum. Yada her okuduğuma inanıp hamileyim sanıyorum. 2 gün kaldı bugunle birlikte. Geçmek bilmiyor, bilen tecrubeli anneler yardım etsin bize. İllaki bilgileri vardır
İnsallahhh❤ Allahim gonlumuzu biliyor en hayirlisina bizi razi etsin..Hayırlısı buymuş canım demek ki bir daha ki ay kısmet eder allah inşallah ...inan kendimden umudum yok bende de negatif çıkacak vücudum bi garipleşti iyice hiç olumlu bakamıyorum sırf cuma eşim şehir dışına gidiyor diye test yapıcam ki o şehir dışındayken adet olurum kesin ...
Bir daha ki ay alırız biz de birbirimizden güzel haberleri inşallah
Bu kan sonucunu kaçıncı günde aldınız?
Adetinizin 3. Günü mü oluyor? Yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet günü 28 günde bir oldugunuzu varsayarsak bu sefer de 31. Gün olması gerekmiyor mu?Bu kan sonucu adetin 29. Gunu yapildi yani yymurtlamadan 17 gun sonra cnm
Adetinizin 3. Günü mü oluyor? Yumurtlamadan sonraki 14. Gün adet günü 28 günde bir oldugunuzu varsayarsak bu sefer de 31. Gün olması gerekmiyor mu?
İnsallahhh❤ Allahim gonlumuzu biliyor en hayirlisina bizi razi etsin..
Şuan Ben de aynı durumdayım iki gün var bata. Alt karnımda doluluk hissi var yarın sabah test yapacağım çıkmazsa ve adet olmazsam pazartesi günü kan vereceğimBenimde negatif çıktı erken gebelik testinde ...
Bata 2 gün var haftasonu olurum heralde olmazsa pazartesi direk kan veririm
Ama kesin adet olurum :)
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık
Hayirlisi olsun bir dahaki ay daha sıkı calisiriz Onumuzdeki ay icin 2 tane testim var hem en erken bat gunu yapicam eger cok meraklanirsam direk kanda baktiririm daha pratik ve kafada soru isareti birakmiyoBenimde negatif çıktı erken gebelik testinde ...
Bata 2 gün var haftasonu olurum heralde olmazsa pazartesi direk kan veririm
Ama kesin adet olurum :)
Önümüzdeki maçlara bakcaz artık
Şuan Ben de aynı durumdayım iki gün var bata. Alt karnımda doluluk hissi var yarın sabah test yapacağım çıkmazsa ve adet olmazsam pazartesi günü kan vereceğim
Hayirlisi olsun bir dahaki ay daha sıkı calisiriz Onumuzdeki ay icin 2 tane testim var hem en erken bat gunu yapicam eger cok meraklanirsam direk kanda baktiririm daha pratik ve kafada soru isareti birakmiyo