• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Canım herkeste farklı olur. Kimisi hiç belirti yaşamıyor bile. Adet olmayınca anlıyor. Ben neler duydum. Aylarca adet görüp hamile olanlar bile varmış. Hemde öyle lekelenme de değil. Normal adet kanaması. Kimisi göğüs hassasiyeti yaşıyor kimisi mide bulantısı. Bazıları dediğin gibi bacak ve bel ağrısı yaşıyor. Sivilcelenme olabiliyor dediğin gibi. Millet kirpik karışmasını bile hamilelik belirtisi diyor neler var neler onu anlamak cok zor yani
Ayy iyi bari belki ben de hamişimdir:)) bat 27 şubat heyacanla bekliyorum bakalım inşallah hayırlı haber gelir Bana daa:))

Bel ve bacak ağrım var canım ve arada kasık batmalarim oluyor. Test yapmadım ya aslında yapmamak için zor tutuyorum kendimi batım gelsin gecsin diye bekliyorum. Sen yaptin mı canım test ya da nasıl hissediyorsun kendini:))

Bel ve bacak ağrım var canım ve arada kasık batmalarim oluyor. Test yapmadım ya aslında yapmamak için zor tutuyorum kendimi batım gelsin gecsin diye bekliyorum. Sen yaptin mı canım test ya da nasıl hissediyorsun kendini:))
Ben cuma gecesi bi ruya gordum sabah hemen test yaptim ama cikmadi. Normal adet agrim var batma gibimi onu tam kestiremiyorum.goguslerim çok sizliyor dayanilmaz sekilde bakalim bekliyorum hayırlısi olsun. Öğretmen misinn

Ben cuma gecesi bi ruya gordum sabah hemen test yaptim ama cikmadi. Normal adet agrim var batma gibimi onu tam kestiremiyorum.goguslerim çok sizliyor dayanilmaz sekilde bakalim bekliyorum hayırlısi olsun. Öğretmen misinn
Rüyan hayırlara çıkar ınşallah canım bekleyeceğiz azıcık daha bakalım sonu güzel olur inşallah:)) evet kuzum öğretmenim meslektaş mıyız kiiii:) evet öyleymiş yaa ne kadan da birbirine benzeyen iki üye:D

Rüyan hayırlara çıkar ınşallah canım bekleyeceğiz azıcık daha bakalım sonu güzel olur inşallah:)) evet kuzum öğretmenim meslektaş mıyız kiiii:) evet öyleymiş yaa ne kadan da birbirine benzeyen iki üye:KK70:
Evet :) hakkimizda hayırlısi olsun inssalh Ben evdeki butun testleri bitirdimm kafam rahat bata kadar :)))))

Benim bugün aşırı sancım var arkadaşlar bacaklarım da çok ağrıyor kasıklarım akşam yanmaya başladı dinlemek iatwmiyorum kendimi ama aşırı rahatsız hissediyorum sizlerde durum ne

Benim bugün aşırı sancım var arkadaşlar bacaklarım da çok ağrıyor kasıklarım akşam yanmaya başladı dinlemek iatwmiyorum kendimi ama aşırı rahatsız hissediyorum sizlerde durum ne
Kasık yanması bende geçen gün çok fena oldu. Şimdi ara ara vuruyor. Bide rahim hassas gibi biraz. İlişkide falan çok cabuk canım yanıyor. Sivilcelenme var. Göğüslerim normal şuanlık. Akıntım sulu geliyor genelde. Beyaz kremsi olurdu genelde. Bu ay ıslaklık çok hissediyorum. Elimle kontrol ettiğimde ele gelen bişey yok. Sadece ıslatıyor o girişi. Daha ileri sokup baktığımda sulu akıntı farkediyorum. Geçen aylarda bembeyaz koyu kremsi akıntım. Olurdu hep bakalım bunun altından ne cıkacak beklemedeyim bat 8-9 Mart :)

Kasık yanması bende geçen gün çok fena oldu. Şimdi ara ara vuruyor. Bide rahim hassas gibi biraz. İlişkide falan çok cabuk canım yanıyor. Sivilcelenme var. Göğüslerim normal şuanlık. Akıntım sulu geliyor genelde. Beyaz kremsi olurdu genelde. Bu ay ıslaklık çok hissediyorum. Elimle kontrol ettiğimde ele gelen bişey yok. Sadece ıslatıyor o girişi. Daha ileri sokup baktığımda sulu akıntı farkediyorum. Geçen aylarda bembeyaz koyu kremsi akıntım. Olurdu hep bakalım bunun altından ne cıkacak beklemedeyim bat 8-9 Mart :)

Kesinlikle benimde akıntım yoğun beyaz olurdu şimdi şeffaf sıvı kıvamda oluyor belirtiler aynı umarım sonuçlarımızda olumlu yönde aynı olur

kızlar benim bat 5-7 mart, düzensiz olduğu için. şimdiden çıkması imkansız dimi testte? ayrıca ovülasyon testinden hamile kaldığını anlayanlar kaç gün önceden ovülasyon testi yapıyodu

kızlar benim bat 5-7 mart, düzensiz olduğu için. şimdiden çıkması imkansız dimi testte? ayrıca ovülasyon testinden hamile kaldığını anlayanlar kaç gün önceden ovülasyon testi yapıyodu

Zaman geçmiyor biliyorum ama erkenden yapıp hayal kırıklığına uğrama yanlış alırsan sonucu yine martı bekle derim ben en azından 1/2 sini ;)

Kesinlikle benimde akıntım yoğun beyaz olurdu şimdi şeffaf sıvı kıvamda oluyor belirtiler aynı umarım sonuçlarımızda olumlu yönde aynı olur
Canım inşaallah tabiki ama benim nedense kendim için hiç umudum yok. İstemediğimden değil ama herşeyden çok istiyorum onu ama ne bileyim olmicak gibi geliyor. Ben bu topikteki herkes aynı anda alsın bu haberi istiyorum :)) belki kaç gün arayla ama hepimiz Mart annesi olucaz eğer olursa :anneadayı:

Canım inşaallah tabiki ama benim nedense kendim için hiç umudum yok. İstemediğimden değil ama herşeyden çok istiyorum onu ama ne bileyim olmicak gibi geliyor. Ben bu topikteki herkes aynı anda alsın bu haberi istiyorum :)) belki kaç gün arayla ama hepimiz Mart annesi olucaz eğer olursa :anneadayı:
Hadi inşallah :)

Hep hayırlısını dileyelim allaha bırakalım içimizi ferah tutalım ;)güzel haberleri peşpeşe alalım inşallah :)))

Benimde 7 gün kaldı kasıklarımda ve belimde Ağrı var bazen çok hafif mide bulantım oluyorki gündür de gündüzleri uyuyorum bir de sık idrara çıkmam var ama saat başı gibi öyle 10 dk da bir filan değil su içersem 5 dk içinde

Back