YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

benim reglime 8 gün kaldı zaman durdu sanki geçmek bilmiyor.
oysa 11 aydır deniyorum. yani heyecan yapmam çok manasız. önceki aylarda heyecanlı değildim. zaman geçiyordu ve regl oluyordum.
fakat bu ay içimdeki garip his beni rahat bırakmıyor. belirtiler çok daha farklı.
- sürekli uyku hali
- yumurtlamadan 3 gün sonra hiç görmediğim kadar bollukta servikal mukus. ama bir daha gelmedi.
- ateş basmaları
- sinirlilik
- yorgunluk
- iştah artması
- çok sık wcye gitme
- gaz

aslında her ay oluyordu ama bu ay nedendir bilmem değişiklik hissediyorum. gerçi servikal mukus o denli yoğun gelmemişti hiç. ve asla sürekli uyuyan bir tip değildim. sanırım onlar bende şüphe uyandırdı. fakat göğüslerde herhangi bir belirti yok. ne yapalım el mahkum bekleyeceğiz.
yine olmazsa reglin 3. günü hormon testine gideceğim. sonrası hayırlısı...

Ne zamana çıkarmış.bak 2 durum için de senin hayırlısı olucaktir.o an sana şer gibi gözüken vakti zamani gelince hayır olduğunu anlıyorsun.hayatimda o kadar çok örnek var ki....
İnşaallah canım 1 saate çıkar dediler. Ben rica ettim mail olarak gönderecekler sonucu

Günaydın kızlar üzüntüden giremiyordum siteye nasılsınız yeni hamileler var mı hamile olanlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı benim gibi bekleyenlere olsun

İnşaallah canım 1 saate çıkar dediler. Ben rica ettim mail olarak gönderecekler sonucu

canım hadi inşallah güzel haberi paylaşırsın burada bizimle.
evliliğin ilk zamanları alışma süreci çok zor
ben de 6 aylık evliyim ve hala alışamadık ne ben ne eşim
Allah yardımcın olsun canım benim

Kızlar hemşire kadın kolumu mahvetti yaa. Ben hayatım Boyunca hiç böyle olmadım kan verince. Şişti damarım. Ağrıyor kolumu hareket ettirir ken zorlanıyorum

bu kadar çok belirti tesadüf olamaz canım
erken gebelik testi alıp denesen mi
çok heyecanlı
inşallah bebişin seninledir

ama hiç olmadığında 0,01 çıkıyo diye biliyorum ben
benim adetten bikaç gün sonra 0,94 çıkmıştı.
sonra hızla arttı 3000 e kadar çıktı ama maalesef dış gebelikmiş

ama hiç olmadığında 0,01 çıkıyo diye biliyorum ben
benim adetten bikaç gün sonra 0,94 çıkmıştı.
sonra hızla arttı 3000 e kadar çıktı ama maalesef dış gebelikmiş
Canım en fazla nolur adet görmem uzun süre. Bende evde test yaparım yani. Ama hiç sanmıyorum yani. En azından 1 falan çıksa umıtlanabilirdim

Yok canım çok düşük
0.12 çıktı geç olsa 3-4 falan çıkar
Sıkma canını kuzum lütfen arada olur böyle şeyler eşinle karşılıklı konuşmayı dene 4 aylık evlisin daha biliyorum az ya da çok sıkıntılar olur bunlar her evlilikte oluyor kaç yıllık evli ana babalarımız da oluyor ki benim annem ve babam 14 yıldır ayrılar önemli olan bir şeyleri alttan alabilmek tabiki karşılıklı olacak bu da ama biliyoruz ki kadınlar erkeklere göre daha fedekar bu evliliklerinde de geçerli her ne olursa olsun kadın hep alttan alıyor bi süre sonra bu da kadını yoruyor tabi ama eğer ki seviyorsak alttan almaktan başka elden bir şey gelmiyor ha ama durum çok daha kötüyse bunun tek yolu ayrılığa bile gidebiliyor ama sebep her ne olursa olsun evliliğini kurtarmaya çalış sevgi saygı bir evlilikte çok önemli dediğim gibi herkes bir çok şey yaşıyor dört dörtlük değiliz hiç birimiz illa ki hatamız oluyor günümüzün kötü geçtiği günler oluyor bu kadın için de erkek için de geçerli sebep her neyse canından daha değerli hiç bir şey yok kendini bu kadar yıpratma

bu kadar çok belirti tesadüf olamaz canım
erken gebelik testi alıp denesen mi
çok heyecanlı
inşallah bebişin seninledir
ya canım çok teşekkür ederim moral verdiğin için.
erken gebelik testi yapsam bile bence çıkmaz çünkü yumurtlamadan 10 gün geçmesi lazımmış ya. zaten her ay 25 lira teste gidiyor bu sefer regl günümü bekleyip kaset tipi test alacağım.
şu an sol kasıkta ağrı var ama her ay ağrım oluyordu zaten. tek farklılık rahimde ağrının olması sanki biri çimdikliyormuş gibi içerden.
sende durumlar nedir kaç yaşındasın ne kadardır deniyorsun?

Bilmiyorum herşeyin hayırlısı ne diyim . Sağol söylediklerin için.

Bilmiyorum herşeyin hayırlısı ne diyim . Sağol söylediklerin için.
Rica ederim kuzum kusura bakma evliliğin ile ilgili laf söylemek bana düşmez haddime değil sadece kısa sureligine de olsa burda sevdim seni ve bir hemcinsim olarak tabiki de seni anlıyorum ve üzülüyorum dediğin gibi her şeyin hayırlısı olsun unutma ki yaşanan her kötülükte bir hayır vardır seni daha büyüğünden koruyordur hep allaha sığın

ben evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım canım ama maalesef dış gebelikti
kanamayla düştü 6 haftalık bebeğim
2 aydır adet oldum
bu ay bekliyorum ben de :)
ben 37 yaşındayım canım ilk bebeğim olacak çok istiyorum
Allah en hayırlı zamanda göndersin bebeklerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…