YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

İyi niyetin için sağol canım. Ama inan şuan anlatmak istemiyorum . Evde bi tane test var ama hassas değil. Onda cıkarmı yarın yapsam. Yarın adete son 1 gün kalı yoo r
Cikabilir oyle olani gordum ama cikmaya da bilir. Istedigin zaman icini bosaltabilirsin buraya bizde musait olunca okuruz

Bişey sorcam Kızlar benim adete 1 gün kaldı bi kaç gündür göğsümdeki süt bezleri büyüdü elle dokununca hissediliyo ve dokununca acıyo gece de ağrı yaptı yeşil damarlar aşırı belirginleşti bunlar adet belirtisi olabiliyor mu daha önce başıma gelmedi

Yarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.

Yarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.
Valla tatlım durum o kadar karısiksa yarın git kan ver.eger pozitif değilse de birkaç gun kendini umut umutsuzluk arasında dalgalandırma.kafan netleşin adımlarını ona göre at....

Benimde hic olmadi adet oncesi boyle belirtiler. Hamilesindir belki kanda baktirsana

Valla tatlım durum o kadar karısiksa yarın git kan ver.eger pozitif değilse de birkaç gun kendini umut umutsuzluk arasında dalgalandırma.kafan netleşin adımlarını ona göre at....
Bencede nolucaksa yarın olsun madem... Allahım bana yardımcı olsun.. Tek duam bu....

Benim de bat 10 mart ilk kez korunmadan çalıştık sonuçları bekleyecez artık :)

Merhaba kızlar ben pkoluyum ne zaman yumurtliyorum tam bilmiyorum ama ovulasyon testi me göre 28 Şubat 1 Mart gibi yumurtladim adetime yine tahmini 1 hafta var ve ben 2-3 gündür sol kasigimda batmalar hissediyorum ne yalan söyleyeyim herkes hamilelik belirtisi ne batmalari söylerdi bende hiç olmazdı ilk defa bu ay böyle sürekli aynı şekilde devam ediyor ve nerdeyse aynı saatlerde çok değişik ama ikindi gibi oluyor hep 4-5 gibi bu saatlerin dışında yok bakalım bende beklediğim adet tarihi gelmeden test yapmayacağım en az pazar gününü bekleyeceğim inşallah hep beraber bekleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…