Cikabilir oyle olani gordum ama cikmaya da bilir. Istedigin zaman icini bosaltabilirsin buraya bizde musait olunca okuruzİyi niyetin için sağol canım. Ama inan şuan anlatmak istemiyorum . Evde bi tane test var ama hassas değil. Onda cıkarmı yarın yapsam. Yarın adete son 1 gün kalı yoo r
Yarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.Cikabilir oyle olani gordum ama cikmaya da bilir. Istedigin zaman icini bosaltabilirsin buraya bizde musait olunca okuruz
İyi niyetin için sağol canım. Ama inan şuan anlatmak istemiyorum . Evde bi tane test var ama hassas değil. Onda cıkarmı yarın yapsam. Yarın adete son 1 gün kalı yoo r[/QUOTEn
Bence onu yapma.yapicaksan hassas al yap ,inan varsa bile algilamasi dusuk onlarin tek cizgi çıkar uzersin kendini ve illa sabah yapmak zorunda değilsin ...5 saat fln tut idrarını yarın yap.
Kanda yaptirma durumun varsa direkt kanda baktir idrar testi kafani bulandirmasin. senin icin en hayirlisi neyse o olsun insallajYarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.
Bende öyle düşünüyorum.Kanda yaptirma durumun varsa direkt kanda baktir idrar testi kafani bulandirmasin. senin icin en hayirlisi neyse o olsun insallaj
Yarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.
Valla tatlım durum o kadar karısiksa yarın git kan ver.eger pozitif değilse de birkaç gun kendini umut umutsuzluk arasında dalgalandırma.kafan netleşin adımlarını ona göre at....Yarın sabah işten 1 saat izin aldım. Gidip hassas test alıcam. Yada belki kan yaptırırım özelde bilmiyorum. Duruma göre bakıcam.
Benimde hic olmadi adet oncesi boyle belirtiler. Hamilesindir belki kanda baktirsanaBişey sorcam Kızlar benim adete 1 gün kaldı bi kaç gündür göğsümdeki süt bezleri büyüdü elle dokununca hissediliyo ve dokununca acıyo gece de ağrı yaptı yeşil damarlar aşırı belirginleşti bunlar adet belirtisi olabiliyor mu daha önce başıma gelmedi
Bencede nolucaksa yarın olsun madem... Allahım bana yardımcı olsun.. Tek duam bu....Valla tatlım durum o kadar karısiksa yarın git kan ver.eger pozitif değilse de birkaç gun kendini umut umutsuzluk arasında dalgalandırma.kafan netleşin adımlarını ona göre at....
Benim yengeme 1-1.5 saat sonra tel ile bildirdi hastane.sen de onu iste eğer yarimsaat yarimsaatee cikmazsaBende öyle düşünüyorum.
Bakalım yarın önce hastaneye gidicem
Yarım saate sonuç çıkar derlerse kan yaptırırım..
Öyle yapıcam artık... Rabbim kalbimi görüyor inşaallah hakkımda en güzelini verirBenim yengeme 1-1.5 saat sonra tel ile bildirdi hastane.sen de onu iste eğer yarimsaat yarimsaatee cikmazsa
Eşim izin vermiyo test bile almıyo banaBenimde hic olmadi adet oncesi boyle belirtiler. Hamilesindir belki kanda baktirsana
Ya onlara da hak veriyorum her ay bekleyenler icin surekli erkenden umutlandirmak falan haklilar bi yandan ama biz de kendimizi tutamiyoruz napalimEşim izin vermiyo test bile almıyo banagünün geçsin öyle diyo beklicem mecbur
Aynen valla kaptırıyoz kendimizi hepYa onlara da hak veriyorum her ay bekleyenler icin surekli erkenden umutlandirmak falan haklilar bi yandan ama biz de kendimizi tutamiyoruz napalim
Güzel haberlerini bekliyoruz canım tabi her şeyden önce hayırlısı olsun her iki sonuç içindeÖyle yapıcam artık... Rabbim kalbimi görüyor inşaallah hakkımda en güzelini verir
Ne zamana çıkarmış.bak 2 durum için de senin hayırlısı olucaktir.o an sana şer gibi gözüken vakti zamani gelince hayır olduğunu anlıyorsun.hayatimda o kadar çok örnek var ki....Kan verdim kızlar ama hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?