- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.469
- 158
Maşallah normal ultrasonda görünmesi de çok güzel. Benim 3 martta görünmemişti üstten. Kasıklarım arada çok agrıyor senin de oluyor mu öyle?Ayy beta demissin ben onu bat anladım:) beta 455 cıktı canım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah normal ultrasonda görünmesi de çok güzel. Benim 3 martta görünmemişti üstten. Kasıklarım arada çok agrıyor senin de oluyor mu öyle?Ayy beta demissin ben onu bat anladım:) beta 455 cıktı canım bugün
Teşekkürler canımaaa ne güzel
beta 1500 olmadan görünmez diye duymuştum
hayırlı uğurlu olsun canım
Evet canım sanki adet sancısı gibi ağrılarımMaşallah normal ultrasonda görünmesi de çok güzel. Benim 3 martta görünmemişti üstten. Kasıklarım arada çok agrıyor senin de oluyor mu öyle?
Hah aynen çok korktum bugün agrıyla uyandım. Dış gebelik vs korkutuyor da araştırmak da istemiyorum. Sende de varsa tamam :)Evet canım sanki adet sancısı gibi ağrılarım
Normal testti canım fazla umitlendim herhaldecanım erken gebelik testi miydi
normal testlerde gün geçmeden çıkmıyor
Bende korkuyorum aslında canım ama gönlümüzü ferah tutalım:)Hah aynen çok korktum bugün agrıyla uyandım. Dış gebelik vs korkutuyor da araştırmak da istemiyorum. Sende de varsa tamam :)
Evet göründü canım
Valla bilmiyorum canım bende doktora gittim doktor keseye bakalım dedi ilk hamileligim olduğu için acemiyim biraz :)Merhaba bat sizinde sanirim 5 subatmis kese gorunmus galiba benimde beta hcg 848 cikti 5 subat son adet daha 4. Haftanin icindeyim acaba benimde gorunurmu daha gorunmez diye 1 hafta beliyecektim ama sizi okuyunca meraklandim
Canım doktor sana kaç haftalık dediValla bilmiyorum canım bende doktora gittim doktor keseye bakalım dedi ilk hamileligim olduğu için acemiyim biraz :)
Canım hayırlısı olsun üzülmemekte çalış belli olmaz bu işlerSağol canım tavsiyelerin için. Fazla konuşamıyorum iyi değilim çünkü. Bunun negatif le alakası yok. Dün berbat bi gün geçirdim. Teşekkürler tekrar iyi dileklerin için
Sizin keseniz görünmüş maşallah içiniz ferah olsunBende korkuyorum aslında canım ama gönlümüzü ferah tutalım:)
Bu kan sonucunu kaçıncı günde aldınız?Merhaba bat sizinde sanirim 5 subatmis kese gorunmus galiba benimde beta hcg 848 cikti 5 subat son adet daha 4. Haftanin icindeyim acaba benimde gorunurmu daha gorunmez diye 1 hafta beliyecektim ama sizi okuyunca meraklandim
Kese bazılarında 1500-3000-5000 de gozukebiliyor.doktorlar genelde 5+2 de fln çağırıyorlar.rahat ol Allah'ın izniyle görürsün.dis olsa genelde kanama fln oluyor.istiyorsan sağlık ocağında fln tekrar bı test ver.yukselis nasilArkadaşlar biraz tedirgin oldum ben adet öncesi gitmiştim yani adetten 2 gün önce 457 çıkmıştı beta doktor kese görünmesi için zaman geçmeli çok erken dedi benim cumartesi kontrole gideceğim ama dış gebelik falan diye korkuyorum sanki sizin fikirleriniz nedir :/
Senin erken gebelik testinde silik mi çıkmıştı,valla benim tahminine göre adetten 2 gün sonra silik çıktı...geç döllenme diye tahmin ediyorum ben...bence 1 hafta bekleme kan ver.kafan netlessinMoralim bozuk olduğu için giremedim kızlar benim adet günümde yaptığım test negatif çıktı tertemiz hemde adetten önce pozitif çıkınca nasıl sevinmistik iki kere yaptım birisi bi gün kala negatif çıktı birisi adet günü sabah idrarıyla yaptım negatif gene çok üzüldüm ama hala adet olmadım adet belirtim yok arada bi kasigima igne batar gibi sanci giriyo aciyo baya o kadar iste esimde bi hafta sonra adet olmazsan gene yaparız test dedi moralim cok bozuldu
Kimyasal olabilir.deger düşmüştür.ama kanama başlamamıştır.bir arkadaşımın böyle olduBoyle bisey normal mi olabilir mi ki aklım almadı iki kere testlerin pozitif çıkmıştı ilki silik çizgi ikincisi biraz daha belirgindir ama adet günü iki kere negatif çıktı hem de sabah idrariyla adette olmuyom hep gününde olurdum bugün 30.gün 2gun geçti şuan
tgcseda naptin canim testi iyi haberler gelir insallah
Şuan doktora gidemem cnm sağlık ocağına bizim kan almiyo maalesef adetten önce silik çıkmıştı evet adetten iki gün önce ve uç gün önce ama adete bi gün kala akşamüstü test yaptım negatif çıktı belki sabah idrarı değil ya ondan çıkmamıştır dedim adet günümde gene yaptım sabah idrariyla çıkmadı gene iki ay öncede boyle olmuştu ama gününden önce adet olmuştum o zamanSenin erken gebelik testinde silik mi çıkmıştı,valla benim tahminine göre adetten 2 gün sonra silik çıktı...geç döllenme diye tahmin ediyorum ben...bence 1 hafta bekleme kan ver.kafan netlessin