YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirir; hayırlı ve sapasağlam evlat sahibi olursun.
Evlat isteyen her insana nasip olur inşallah en güzel şey, en değerli şey evlat şu dünyada.
Ben kimyasal, boş gebelik, düşük vs yapmadım. Aslında 1.5 yıldır korunmuyorum ama son 11 aydır yumurtlamayı takip ediyoruz. Bazen keşke döllense kimyasal vs olsa. Bileyim hamile kalabildiğimi yeter diyorum. Tabii büyük bir hayal kırıklığı ve acı oluyordur. Sağlıklı düşünemiyor insan çok isteyince.
Bende 25 yaşındayım. Erkenden korunmayı bıraktım çünkü olmayacağını biliyordum. Bizim ailenin kadınlarında böyle bir sorun var. Anannemin 7 sene çocuğu olmamış. Annemin 5 sene. Bende 3'e tamamlarım herhalde diyorum artık. Nedense ilk bebekten sonra da çok doğurgan oluyorlar

canım benim çok sağol iyi dileklerin için
genceciksin ne güzel
olur illa ki
zaten doktorlar da 1 yıl olmazsa korkmaya başlayın diyor
sen de inşallah bu ay hamilesindir.
senin de ilk bebek sonrası peşpeşe gelir bebişlerin inşallah
tabi hayırlı sağlıklı evlatlar olsun canım benim

inşallah birbirimize güzel haberler veririz. çok canı gönülden istiyorum. çok iyi kalpli bir insansın. her şey gönlünce olsun :)

Kızlar sonuçlar geldi. Negatif tabikide. Desteğiniz için sağolun
Mervecim yeni yazabildim. Hic uzulme hayirlisi boyleymis de senin ser gorduklerinde hayir vardir umarim atlatirsiniz bu donemi. İliskin acisindan pek saglikli gorunmuyor senin hamile olman. Hamile kalmak evliligi kurtarici bir cozum degildir ya hicbir sey degismezse? Ne esine ne de sana birsey olmaz olan ortada en masum cocuklara oluyor. İki tarafin da rizasi sonucu olmasi lazım once kendinizi toparlamalisiniz

Sağol canım tavsiyelerin için. Fazla konuşamıyorum iyi değilim çünkü. Bunun negatif le alakası yok. Dün berbat bi gün geçirdim. Teşekkürler tekrar iyi dileklerin için

Yumurtlama gününden 10-12 gün sonra olur dedi doktor ama ben hamileyim kuzum sende başka belirtiler var mı belki sende hamilesindir
Umarım kasıklarım çok sert ve rahatsız edecek kadar gergin midemde hafif bulanıyor ama sanırım biraz üşüttüm yada psikolojik pcos olduğum için yumurta bekliyoruz kapıda bir defa ilaçlarla kimyasal gebelik geçirdim bir daha da tık yok çok üzülüyorum çünkü ben 32 yaşındayım zaman gittikçe daralıyor

Hayırlısı olsun canım allahtan umut kesilmez ne zaman ne vereceğini bilemeyiz

Kızlar bata 2 gün var ve ben bugün test yaptım negatif çıktı. (İlk idRardan sonra yaptım bu arada) moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…