• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Ahahaahah bekar kız

Ahahah bekar kız

Valla şuan değerim kaç bilmiyorum ama ara ara batma yaşıyorum rahimde ,belim ağrıyor,akintim yok,halsizlik,uyku durumu var.ama hem çalışıyorum hem çocuk olduğu için uyuyamıyorum.ilk gebeliğin de ne çok uyuyordum yaaa ,artık eşime valla git evden istediğin gibi takıl diyordun.sıkıyordu adam sürekli uyuyan biri:)
Sen testi ne zaman yapmistin? rahim batmasi ve bel agrisi bende de var akintim yok uyku durumu da var :D psikolojik oldugunu hic hic dusunmuyorum yaa yeniyim daha cunku

Enfeksiyonu arastirdim idrar sirasinda batma ve ozellikle yanma olursa olurmus. Bende idrar sirasinda olmuyor normal gun icerisinde. Bu batmayi gebelikte rahim buyumesi diye yazmislar internett. Hic dogum yapmamislarda erken olabilirmis ilk defa acilacagi icin vs vs. Bu yuzden de biraz umutlanmistim ama bitmis degil henuz :))
Hadi inşallah bebiştir canım

Leke değil akıntı vardı göğüslerim şişmişti damarlanmıştı kasık batması ve ağrısı da vardı

Bilmiyorum ki valla ne olacaksa olsun artık kafayı yicem :KK70:

Sabah test yaparım ne olduğu belli olur

Sen ne zaman tekrarlıcaksın
pazartesi insallah kesin belli olur o zaman tabi adet olmazsam

Göğüslerinde ağırlık hissettin mi hiç canım? Böyle şiş değil göğüslerim çokta acımıyor ama sanki var olan göğüs o kadar ağır ki aşağı çekiliyor gibi oldu mu hiç?
İlkinde evet göğsümde bahsettigin gibiydi sanki ama şuan yanlizca uçları açıyor emziriyorum hala.ama şişkinlik fln hiç yok suan

Sen testi ne zaman yapmistin? rahim batmasi ve bel agrisi bende de var akintim yok uyku durumu da var :KK70: psikolojik oldugunu hic hic dusunmuyorum yaa yeniyim daha cunku
Benim durum çok karisik bacım yaa,ben emziriyorum adet duzenim yok en son 30 aralikta oldum.tahminle de 13-14-15 Şubat'ta birinde yumurtladim.asiri aşırı kaygan uzayan akintilarim oldu.ve yalnızca 13 ünde ilişki oldu....yani eger 14 te döllenme olduysa 6 .gün gecikmedeyim suan

Benim durum çok karisik bacım yaa,ben emziriyorum adet duzenim yok en son 30 aralikta oldum.tahminle de 13-14-15 Şubat'ta birinde yumurtladim.asiri aşırı kaygan uzayan akintilarim oldu.ve yalnızca 13 ünde ilişki oldu....yani eger 14 te döllenme olduysa 6 .gün gecikmedeyim suan
Anladim canim sagol

İlkinde evet göğsümde bahsettigin gibiydi sanki ama şuan yanlizca uçları açıyor emziriyorum hala.ama şişkinlik fln hiç yok suan
Benim bu ay hamile olmam lazım kızlar nolur dua edin.. Özellikle hamile anneler lütfen dua edin.. . Çocuk istemekten öte bişey oldu şuan bu durum benim için. Konu çok karışık. Eğer hamile olursam rahat olucam . Nolur duanızı eksik etmeyin.... :(

Yarın büyük ihtimalle hassas test alıcam ve ertesi gün sabah yapıcam testi. Bana dua edin nolur... :( cok zor durumdayım anlatamam çok karışık :(

Çok karışık canım. Boşver. Sadece dua edin nolur tek istediğim bu sizlerden :KK43:
Kendini hazır hissettiğinde bir yerden başka anlarız biz seni.belki senin kaçırdığı bir yer vardır,farklı bir bakış açısı çıkar bizden,,anlattıkça bosalirsin hem,dua ederiz onda sıkıntı yok

Kendini hazır hissettiğinde bir yerden başka anlarız biz seni.belki senin kaçırdığı bir yer vardır,farklı bir bakış açısı çıkar bizden,,anlattıkça bosalirsin hem,dua ederiz onda sıkıntı yok
İyi niyetin için sağol canım. Ama inan şuan anlatmak istemiyorum . Evde bi tane test var ama hassas değil. Onda cıkarmı yarın yapsam. Yarın adete son 1 gün kalı yoo r

Back