Kızlar kan değerim 2. Günde 232 olmuş ilki 104tü.
Masallah canim normal gorunuyor herseyKızlar kan değerim 2. Günde 232 olmuş ilki 104tü.
kızlar iş yerindeyim. tansiyonum düştü elim ayağım titriyor. çok kötü oldum yaa
İnşallah öyledir canım bekliyorum adetimi olmazsa da denemeye devam napalımYumurtlama.gec olmustur belki daha cok yeniyse bazen cikmiyormus ya uzme kendini hemen ins iyi cikicak
Beklemedeyim canım hayırlısı artıkSıkma canını canım adetini takip et bakalım hayırlısı olsun
Adetim gecelii kaç gün oldu.cok iyi gidiyor masallahKızlar kan değerim 2. Günde 232 olmuş ilki 104tü.
Geçmiş olsun ay inşallah bu çektiklerin hamileliktendir canım yaakızlar iş yerindeyim. tansiyonum düştü elim ayağım titriyor. çok kötü oldum yaa
Çok teşekkür ederim. Amin Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı sıhhatli etsin.iki günde bir iki katına çıkmalı diye biliyorum
senin maşallah iki katını da geçmiş
Allah daha da iyi etsin
2. Gün adetimin canım çok teşekkürler :)Adetim gecelii kaç gün oldu.cok iyi gidiyor masallah
Çok teşekkür ederim canım. Karaciğer enzimlerimde sıkıntı var o da hallolur inşallah onun strese bebeği etkileyecek diye korkuyorum.Masallah canim normal gorunuyor hersey
bilmiyorum canım ya birden oldu.geçmiş olsun canım
tuzlu ayran iç dinlen biraz
halden mi düştün acaba
Girme strese bir sorun cikmaz insallah saglikla alirsin kucaginaÇok teşekkür ederim canım. Karaciğer enzimlerimde sıkıntı var o da hallolur inşallah onun strese bebeği etkileyecek diye korkuyorum.
inşallah canım yaaa. bu ay özellikle istiyorum. başka sebeplerde var. rabbim yüzüme güler inşalah ...Geçmiş olsun ay inşallah bu çektiklerin hamileliktendir canım yaa
bilmiyorum canım ya birden oldu.
zaten ayakta çok duramıyorum koca karı gibi hemen oturasım geliyordu.
telefonda annemle konuşuyordum. o sıra bi hafif başım döndü.
sonra bacaklarım titredi. bende anlamadım
Çok teşekkür ederim canım. Karaciğer enzimlerimde sıkıntı var o da hallolur inşallah onun strese bebeği etkileyecek diye korkuyorum.
yok yavrum adetim geçmeden ortalığı velveleye vermicem eşimide ayaklandırmak istemiyorum şimdilikya ben senin yerinde olsam hiç durmaz kan testine koşardım :)
senin adına meraklardayım :)
yok yavrum adetim geçmeden ortalığı velveleye vermicem eşimide ayaklandırmak istemiyorum şimdilik
inan beklemek benim içinde zor ama yapcak bişey yk sabredicem :))
inşallah canım inşallah yaaaa dua edin oluranladım canım benim
benimki işin şakası
Allah en hayırlı zamanda bildirsin inşallah güzel haberini
inşallah canım inşallah yaaaa dua edin olur
Her 10 dakika da bir tuvalete cikmadigim sürece super kuzum :)bebeğim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?