• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar bişey sorucam . Bu rahim aşağıda olunca adet olunuyormuş doğrumu. Yukarıda olursa gebelik olurmuş. Parmakla kontrol edince eline gelmiyorsa hamile olabilirmişssin. Eline geliyorsa adet olucaksın demekmiş. Rahim aşağıda demekmiş. Bende baktım benimki de aşağıda sanırım. Elime geldi sert bişey
Kesin Adet olucam boşuna umutlandım :(

Kızlar bişey sorucam . Bu rahim aşağıda olunca adet olunuyormuş doğrumu. Yukarıda olursa gebelik olurmuş. Parmakla kontrol edince eline gelmiyorsa hamile olabilirmişssin. Eline geliyorsa adet olucaksın demekmiş. Rahim aşağıda demekmiş. Bende baktım benimki de aşağıda sanırım. Elime geldi sert bişey
Kesin Adet olucam boşuna umutlandım :KK43:
Ilk defa duydum valla bilemiyorum

3 gün sonra tekrar dene bence çok güvenme. Çünkü yanılma payı olabiliyor en güvenilir olan testin bile. Hiç silik çizgi falanda mı yok iyice baksaydın ??
Maalesef yok. Arastirdim biraz ayni testi 3-4 gun kala yapip negatif gorup birkac gun sonra pozitif gorenler var. Elimde ayni testten iki tane daha var zaten onlari da gecikirse eger gecikmeyle yaparim

negatif cikti:KK43: neyse hayirlisi negatif diye diye gitmstim tuvalete :)))

Canım daha günün geçmedi adetini bekle yine tekrarla umudunu kaybetme
Bende yapamadım akşam erken yatmıştım sabah 4 e kadar anca tutabildim idrarımı ;) dayanamadım yaptım bugünlük geçti artık yarın ya da perşembe yaparım

Canım daha günün geçmedi adetini bekle yine tekrarla umudunu kaybetme
Bende yapamadım akşam erken yatmıştım sabah 4 e kadar anca tutabildim idrarımı :KK66: dayanamadım yaptım bugünlük geçti artık yarın ya da perşembe yaparım
Akintin devam ediyomu peki. Persembe hatta cuma yap canim bosver erken testi :D

bugün sabahta gelmedi bat+1 oldu.. içim çok garip ve merak ediyorum gerçekten geçen ay erkenden test yaptığım için şimdi bekliyorum sabırla.. Hayırlısı olsun inşAllah:dua:

Hamile olanlar bi kontrol edip baksa ne güzel olur. Benimde içim rahatlar. Eğer doğruysa unutlanmam boşuna
ne evde yapılan bu karbonat çamaşır sulu hamilelik testleri, ne cinsiyet tahmin hurafeleri ne de bunlar doğru, sen ümidini kaybetme canım, emin ol bunun gerçeklik payı yok... 1. hamileliğimden biliyorum bazen öyle bazı günler diğer türlü oluyordu

ne evde yapılan bu karbonat çamaşır sulu hamilelik testleri, ne cinsiyet tahmin hurafeleri ne de bunlar doğru, sen ümidini kaybetme canım, emin ol bunun gerçeklik payı yok... 1. hamileliğimden biliyorum bazen öyle bazı günler diğer türlü oluyordu
Yaaa gerçekten mi canım kontrol etnişmiydin valla içime su serptin şuan cidden dün akşam moralim dibe düştü öyle yattım :(

negatif cikti:KK43: neyse hayirlisi negatif diye diye gitmstim tuvalete :)))
%100 doğru diye bir şey yok tatlım ama içini biraz ferahlat biraz geçsin öyle dene olmadı diye üzülme bir daha ki ay daha rahat ve stressiz denemeye çalış yumurtlama günlerini takip et hatta yumurtlamadan emin olmak için omlarında testi var ben yapmıştım doğru çıkıyor sadece biraz kafan rahat olsun

Kesin Adet olucam boşuna umutlandım :KK43:
Ay o ne öyle bence gerçeklik payı yok kuzum onu bizler değil doktor anlar parmakla dokunulacak bir yerde değil zaten :/ sen bekle birAz bu konudan aklını uzaklaştırmaya çalış çok takınca aklına binbir türlü şey gelir

Ay o ne öyle bence gerçeklik payı yok kuzum onu bizler değil doktor anlar parmakla dokunulacak bir yerde değil zaten :/ sen bekle birAz bu konudan aklını uzaklaştırmaya çalış çok takınca aklına binbir türlü şey gelir
Ya gerçekten birinin rahatlatmasına ihtiyacım var. Her okuduğuma inanıp hamile değilim diyorum. Yada her okuduğuma inanıp hamileyim sanıyorum. 2 gün kaldı bugunle birlikte. Geçmek bilmiyor, :( bilen tecrubeli anneler yardım etsin bize. İllaki bilgileri vardır

Benimde bat 8 marttı :110:bugün yavaş yavaş haber yolladı geliyorum diye :110:bi sonraki aya kaldı ümitler:duduk:

Back