Evet yarim saat once falanNe zman yaptın testi şimdi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yarim saat once falanNe zman yaptın testi şimdi mi ?
hayir canim 3 gun var erken gebelik yaptim. Guveniyorum bu teste amaGünün geçmişmiydi tatlım ?
Ilk defa duydum valla bilemiyorumKızlar bişey sorucam . Bu rahim aşağıda olunca adet olunuyormuş doğrumu. Yukarıda olursa gebelik olurmuş. Parmakla kontrol edince eline gelmiyorsa hamile olabilirmişssin. Eline geliyorsa adet olucaksın demekmiş. Rahim aşağıda demekmiş. Bende baktım benimki de aşağıda sanırım. Elime geldi sert bişey
Kesin Adet olucam boşuna umutlandım
Hamile olanlar bi kontrol edip baksa ne güzel olur. Benimde içim rahatlar. Eğer doğruysa unutlanmam boşunaIlk defa duydum valla bilemiyorum
3 gün sonra tekrar dene bence çok güvenme. Çünkü yanılma payı olabiliyor en güvenilir olan testin bile. Hiç silik çizgi falanda mı yok iyice baksaydın ??hayir canim 3 gun var erken gebelik yaptim. Guveniyorum bu teste ama
Maalesef yok. Arastirdim biraz ayni testi 3-4 gun kala yapip negatif gorup birkac gun sonra pozitif gorenler var. Elimde ayni testten iki tane daha var zaten onlari da gecikirse eger gecikmeyle yaparim3 gün sonra tekrar dene bence çok güvenme. Çünkü yanılma payı olabiliyor en güvenilir olan testin bile. Hiç silik çizgi falanda mı yok iyice baksaydın ??
negatif cikti neyse hayirlisi negatif diye diye gitmstim tuvalete :)))
Akintin devam ediyomu peki. Persembe hatta cuma yap canim bosver erken testiCanım daha günün geçmedi adetini bekle yine tekrarla umudunu kaybetme
Bende yapamadım akşam erken yatmıştım sabah 4 e kadar anca tutabildim idrarımı dayanamadım yaptım bugünlük geçti artık yarın ya da perşembe yaparım
ne evde yapılan bu karbonat çamaşır sulu hamilelik testleri, ne cinsiyet tahmin hurafeleri ne de bunlar doğru, sen ümidini kaybetme canım, emin ol bunun gerçeklik payı yok... 1. hamileliğimden biliyorum bazen öyle bazı günler diğer türlü oluyorduHamile olanlar bi kontrol edip baksa ne güzel olur. Benimde içim rahatlar. Eğer doğruysa unutlanmam boşuna
Akintin devam ediyomu peki. Persembe hatta cuma yap canim bosver erken testi
Yaaa gerçekten mi canım kontrol etnişmiydin valla içime su serptin şuan cidden dün akşam moralim dibe düştü öyle yattımne evde yapılan bu karbonat çamaşır sulu hamilelik testleri, ne cinsiyet tahmin hurafeleri ne de bunlar doğru, sen ümidini kaybetme canım, emin ol bunun gerçeklik payı yok... 1. hamileliğimden biliyorum bazen öyle bazı günler diğer türlü oluyordu
amin hayirlisi insallah kendimden daha cok merak ediyorum seni :))Evet devam ediyor açık sarı sümüksü bir yapıda benimde pek umudum yok nedense allah hayırlısını versin hepimize
amin hayirlisi insallah kendimden daha cok merak ediyorum seni :))
Evet kesinlikle arada boyle rahatlamalara ihtiyac duyabilir insanhani bu ay olmazsa gerçekten ara vermeyi düşünüyorum çünkü çok stres oldum hiçbir şeye odaklanamadım kafamı rahatlatmam lazım
%100 doğru diye bir şey yok tatlım ama içini biraz ferahlat biraz geçsin öyle dene olmadı diye üzülme bir daha ki ay daha rahat ve stressiz denemeye çalış yumurtlama günlerini takip et hatta yumurtlamadan emin olmak için omlarında testi var ben yapmıştım doğru çıkıyor sadece biraz kafan rahat olsunnegatif cikti neyse hayirlisi negatif diye diye gitmstim tuvalete :)))
Ay o ne öyle bence gerçeklik payı yok kuzum onu bizler değil doktor anlar parmakla dokunulacak bir yerde değil zaten :/ sen bekle birAz bu konudan aklını uzaklaştırmaya çalış çok takınca aklına binbir türlü şey gelirKızlar bişey sorucam . Bu rahim aşağıda olunca adet olunuyormuş doğrumu. Yukarıda olursa gebelik olurmuş. Parmakla kontrol edince eline gelmiyorsa hamile olabilirmişssin. Eline geliyorsa adet olucaksın demekmiş. Rahim aşağıda demekmiş. Bende baktım benimki de aşağıda sanırım. Elime geldi sert bişey
Kesin Adet olucam boşuna umutlandım
Ya gerçekten birinin rahatlatmasına ihtiyacım var. Her okuduğuma inanıp hamile değilim diyorum. Yada her okuduğuma inanıp hamileyim sanıyorum. 2 gün kaldı bugunle birlikte. Geçmek bilmiyor, bilen tecrubeli anneler yardım etsin bize. İllaki bilgileri vardırAy o ne öyle bence gerçeklik payı yok kuzum onu bizler değil doktor anlar parmakla dokunulacak bir yerde değil zaten :/ sen bekle birAz bu konudan aklını uzaklaştırmaya çalış çok takınca aklına binbir türlü şey gelir