YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Her 10 dakika da bir tuvalete cikmadigim sürece super kuzum :)
Ya ben heveslendim şuan bi umut oldu bende. Bu tansiyonum falan düştü bugün iş yerinde. Bide sağ kasığım sürekli batıyor yada içten yanma oluyor. 2 gündür falan uyku tepemden inmiyor. Uykuyu yensem halsizlik tepeme çıkıyor. Kasık bölgemde tam ortada rahim kısmı sert hâlâ. Ya şimdiden sevesim geliyor içimde bi melek varmış gibi

Herşeyden önemlisi eğer ki hissediyorsan u en büyük belirtidir bebeğim inşallah hamilesindir rabbim hakkında en hayırlı ne varsa onu versin inşallah ♡

Herşeyden önemlisi eğer ki hissediyorsan u en büyük belirtidir bebeğim inşallah hamilesindir rabbim hakkında en hayırlı ne varsa onu versin inşallah ♡
Adet öncesi fazla belirtim yoktu o yüzden umudum çok azaldı. Ama şimdi adete
Bugunu saymazsak 2 gün kaldı. Belirtiler baş göstermeye başladı.. Annemle konuştum bu hissettiğim seyleri. Mide bulantım falan hiç yok dedim onlar adetin ggecmeden olmaz zaten dedi. Adetin gecince anca başlar belirtin dedi. Şimdide adet yaklaştıkça bir bir fark etmeye başladım mutlu oluyorum elimde değil geçen haftasonu cumartesi akşam çok fena kasık ağrım bel ağrım oldu hatırlarsan. O günden beri gün gün artı yoo r sanki

Ayy hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyorum :)

arada hafif bulantim var ama psikolojik olabilir.. ilk hamileligimde akintim bembeyazdi suan da öyle.. bekliyorum bakalim hayirli bir haber alirim insAllah yaa
Benim bulantım hiç yok. Arada midem hassaslaşıyor sadece. Kasık batması var sağ kasıkta. İşte bide halsizlik uyku var. Tansiyonum düşüyor bugun iş yerinde kötü oldum. Şu haftada geçsin bi test yapıcam

yanma da oluyor boyle arada kasigimda oyle birsey de mi oluyormus belirtilerde ayy daha da bir heyecanlandim.. Rabbim hayirli haberler almayi nasip et insAllahbh aminn

bendeki bulantinin psikolijik oldugunu dusunuyorum.. okulda salgin var sanki herkes oyle dedi bende de oldu

Tatlım hiç merak etme Allah inşaAllah nasip eder sana da bulantı olacak diy bir durum yok bunu kafana takma bir gün daha geçsin çok meraklanırsan erken gebelik testi yap :)

Tatlım hiç merak etme Allah inşaAllah nasip eder sana da bulantı olacak diy bir durum yok bunu kafana takma bir gün daha geçsin çok meraklanırsan erken gebelik testi yap :)
Adetim gecsin bi içim gıdıklanıyor zaten hassas test alabilirim
Ama bi yandan da korkmuyor değilim ya yine hüsran olursa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…