Hayırlı uğurlu olsun canım benimBebeğim dayanamadım test yaptım daha sonra da acile gittim kan testi yaptırdım ve hamileyimmmmm
Haklısın canımbenim de gecen ay basta kahverengi lekem gelmisti yerlesme kanamasindan suphelendim hatta test yaptim ama 2 gun sonra sokuldu saliyi bekle canim
Hayırlı olsun canım benim. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyiiiim kan 104 çıktı. Çok mutluyum. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Tüm isteyen herkese nasip etsin.
En doğrusu kuzum benim bi çok tanıdığım hamile kalmaları vesilesiyle sigarayı bıraktılar şükür
Teşekkür ederim canım allahım sizlere de nasip eder inşallah. Belirtilerim en belirgin kasik sırt bel ve bacak ağrısıydı ara ara mide bulantim oldu ama çok sık değil kusma derecesine geldim kusmadım göğüslerim çok sisti hala da sis ağrı olmadi kendimi çok yorgun hissediyordum gündüzleri uyumayı sevmeyen ben gündüzde uyurdum bir de dün iştahım çok arttı aşırı yemek yedim son gu lerde çok idrara çıkıyorumHayırlı uğurlu olsun canım benim
Belirtileri paylaşmanı bekliyorum
Noldu cnm bnm sakin ol neyin varYa kızlar ben çok kötü oldum birden ağlamaya başladım. Sanki doldum da boşaldı gibi. Çok kötüyüm gerçekten
Benimde aynen boyle ama istahim artmadı kapandı benim bi iki lokma zor yiyiyorum birde benim goguslerimden omuzlarima doru giden bi agrim var aciyo dokunamiyorum bile aşırı bitkinimTeşekkür ederim canım allahım sizlere de nasip eder inşallah. Belirtilerim en belirgin kasik sırt bel ve bacak ağrısıydı ara ara mide bulantim oldu ama çok sık değil kusma derecesine geldim kusmadım göğüslerim çok sisti hala da sis ağrı olmadi kendimi çok yorgun hissediyordum gündüzleri uyumayı sevmeyen ben gündüzde uyurdum bir de dün iştahım çok arttı aşırı yemek yedim son gu lerde çok idrara çıkıyorum
Benimde aynı kuzum ama ben araştırdım iştah ya artarmış ya azalırmış zateb5Benimde aynen boyle ama istahim artmadı kapandı benim bi iki lokma zor yiyiyorum birde benim goguslerimden omuzlarima doru giden bi agrim var aciyo dokunamiyorum bile aşırı bitkinim
Aynen kuzum benim ilk hamileligimdede istahim acayip artmıştı 9ayda 30kilo almıştımBenimde aynı kuzum ama ben araştırdım iştah ya artarmış ya azalırmış zateb5
Bende kendimde o potansiyeli görüyorum bebeğimAynen kuzum benim ilk hamileligimdede istahim acayip artmıştı 9ayda 30kilo almıştım
Anammmm vermesi çok zor ben veremedim kaldım boyle dikkat etcem artik bu hamileligimdede ikincide vermiştim kilo ama emzirirken geri aldım bu sefer kendimi kaptirmicam zaten çok istahimda yokBende kendimde o potansiyeli görüyorum bebeğim
Teşekkürler canım cevabın için. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahTeşekkür ederim canım allahım sizlere de nasip eder inşallah. Belirtilerim en belirgin kasik sırt bel ve bacak ağrısıydı ara ara mide bulantim oldu ama çok sık değil kusma derecesine geldim kusmadım göğüslerim çok sisti hala da sis ağrı olmadi kendimi çok yorgun hissediyordum gündüzleri uyumayı sevmeyen ben gündüzde uyurdum bir de dün iştahım çok arttı aşırı yemek yedim son gu lerde çok idrara çıkıyorum
Benim daha ilk ya kuzu ben maşallah bol keseden yiyorum ama iştahım da acildiAnammmm vermesi çok zor ben veremedim kaldım boyle dikkat etcem artik bu hamileligimdede ikincide vermiştim kilo ama emzirirken geri aldım bu sefer kendimi kaptirmicam zaten çok istahimda yok
Allah razı olsun canım benim amin insallahTeşekkürler canım cevabın için. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ay senin baya baya belirti var masallah bence beni bekleme yap testi canimDun hic olmadi ama kabuzligim var 10 gundur falan asiri sistim sutyenlerim olmuyirdu gittim bugun penye seklinde sporcu sutyeni aldim denerken goguslerimden boynuma dogru yesil damarlar olusmus onu farkettim bu arada kasik agrilarim devam canim sende durumlar ne
Ay senin baya baya belirti var masallah bence beni bekleme yap testi canimvalla hic belirtim var diyemiyorum alnimda isilik gibi sivilce cikti ara ara midem agriyor gibi oluyor bulanma degil baska da bisi yok kasik falan agrisi hic yok
Ya benimde asiri acildi tatli yiyorum tuzlu cekiyor canicanim tuzlu yiyorum atli cekiyor :))Benimde aynı kuzum ama ben araştırdım iştah ya artarmış ya azalırmış zateb5
Merhaba kızlar anca yazabiliyorum. Hastaneden 5 saatte çıkabildim. Karaciğer enzimleri yüksek çıktı. Ultrasona girdim. Baya üzüldüm. Korktum. Hamilelikle ilgili gebelik var gibi dediler. Kesin konuşmadılar gebeliğin erken dönemi diye. Sinir oldum. Bırakmadılar bi beni. Neyse bendeki belirtiler şu şekildeydi. Yumurtlama zamanından sonra sol kasığımda his oluştu. Kasıgım agrıdıgında sadece solu, belim agrıdıgında sadece sol kısmı agrıyodu. Akıntı yumurtlama gecince durdu. Göguslerim de doluluk ve uclarında ve daire kısmında hafif kahveleşme gördüm ama eşim bir fark yok diyordu. Adete yakın zamanda da mide bulantısı, baş dönmesi ve halsizlik oluştu şu anda hala bu belirtiler var. Yarın adet günüm. Akıntım hala belirgin derecede yok. Baş agrım var. Ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor ara ara. Pazartesi karaciğer ile ilgili doktora gideceğim. Karaciğer yağlanması varmış. Moralim bozuk. Ama ultrason sonuclarım iyi organlarla ilgili çok şükür. Tabii ki kese de şu an görünmesi imkansız dedi ultrason doktoru. Belki alt ultrasonla görünürse görünür dedi. Ne umarken ne buldum nabzım 140lardaydı tansiyonumda yüksekti. Ama şu an evimdeyim iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?