• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar hamileyiiiim kan 104 çıktı. Çok mutluyum. Allah hepinize nasip etsin inşallah. Tüm isteyen herkese nasip etsin.
yaaaaaaaaaa çok mutlu oldummmm canımmmm hayırlı olsuuuunnnnn :KK200::anneadayı:
hadi belirtilerini toparla birazcık bizlerde faydalanalım :)
hamile olan herkes yapsın bence bunu :)

KıZlar yazıcam size hastanedeyim şu an serum takıldı nabzım ve tabsiyonum yüksek. Doktor kontrol edecek bekliyorum.

Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz
Kaç günde bir adet oluyosn canım

Amin inşallah senin için dua edicem canım dun gecede ettim inşallah Rabbim en kısa zamanda kavuşturur mesleğine
Sağol canım hala gelmedi bekliyorum iş filan yaptım gelsin diye yok yarında gelmezse hamilelik olabilir mi sence eğer gelmezse ptsi doktora giderim ama yerleşme adetten bir hafta önce gelmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum

Sağol canım hala gelmedi bekliyorum iş filan yaptım gelsin diye yok yarında gelmezse hamilelik olabilir mi sence eğer gelmezse ptsi doktora giderim ama yerleşme adetten bir hafta önce gelmiyor muydu ben mi yanlış biliyorum
Yok canım yerleşme kanaması adetle çok karıştırılıyor adet gününde olan bile var hatta hamileliğin 5 6 7 8.haftalarında bile oluyo

benim de gecen ay basta kahverengi lekem gelmisti yerlesme kanamasindan suphelendim hatta test yaptim ama 2 gun sonra sokuldu saliyi bekle canim

Allah'ım gerek bu topikteki gerekse tüm isteyen annelere bu duyguyu tattirmayi nasip etsin inşallah
Kızlar tek tek herkesten pozitif güzel haberler almak ne güzel yaaaa ♥️♥️ Rabbim herkese nasip etsin bide bana :( ben bu topiği açtığımda dedimki herkes hamile çıkacak burdan öyle hissetmiştim öylede oluyor çok şükür :dua: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim

Ayy maşallah kaç çıktı değer cooook sevindim ya testin nasıl çıktı koyu muydu nasıldı kız anlat :KK71::KK9::KK9:
Kuzum şimdi testi öğlen yaptım zaten içime bir şeytan girdi sanki durtup duruyor :KK48: kalktım yaptım testi 10 dk içinde çok koyu olmasa da silik cıktı eşime gösterdim o da gördü kalk hastaneye gidelim dedi ben ilk önce yok yanlıştır falan dedim neyse kalktık gittik doktora söyledim testi de yanimda götürdüm kan testi yaptı 1 saatte cıktı sonuç 25.63 cıktı hiç bir şey anlamadım önce doktor hamilesin dedi ama düşüp bayılacaktım sanki heyecandan :halay: sonra da eve geldik işte ama çok duygulandım :cry:

Kızlar tek tek herkesten pozitif güzel haberler almak ne güzel yaaaa ♥️♥️ Rabbim herkese nasip etsin bide bana :KK43: ben bu topiği açtığımda dedimki herkes hamile çıkacak burdan öyle hissetmiştim öylede oluyor çok şükür :dua: allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğim
Allah razı olsun kuzum benim allahım inşallah sana da yasatir bu duyguyu en kısa zaman da hayırlısıyla

Back