- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Benimde değerim kesin o civarlarda çıkar gitsem ama gitmicem iki hafta sonra giderim ayniyiz yaaaa cok mutluyummKuzum şimdi testi öğlen yaptım zaten içime bir şeytan girdi sanki durtup duruyorkalktım yaptım testi 10 dk içinde çok koyu olmasa da silik cıktı eşime gösterdim o da gördü kalk hastaneye gidelim dedi ben ilk önce yok yanlıştır falan dedim neyse kalktık gittik doktora söyledim testi de yanimda götürdüm kan testi yaptı 1 saatte cıktı sonuç 25.63 cıktı hiç bir şey anlamadım önce doktor hamilesin dedi ama düşüp bayılacaktım sanki heyecandan sonra da eve geldik işte ama çok duygulandım
İnşallah canım benim inşallah şuan bende çok duygulandımAllah razı olsun kuzum benim allahım inşallah sana da yasatir bu duyguyu en kısa zaman da hayırlısıyla
Aynen kuzum hatta büyük ihtimalle aynı gün doğum yapacağız inşallahBenimde değerim kesin o civarlarda çıkar gitsem ama gitmicem iki hafta sonra giderim ayniyiz yaaaa cok mutluyumm
Sabret bebeğim kafana fazla takıp stres yapma lütfenİnşallah canım benim inşallah şuan bende çok duygulandım
Benim sezeryan kuzum ben 39.haftada giderim ikincide öyle olmuştu artik seninki ne zaman sancın gelirse o zaman inşallah kaybetmeyelim birbirimiziAynen kuzum hatta büyük ihtimalle aynı gün doğum yapacağız inşallah
Evi süpürüyorum şuan canım. Kasıklarım acıyor eğilip kalkarken. Biraz önce tuvalete gittim alaturka olan. Yaptım tam kalkarken bi sancı girdi çok şaşırdım vallaSabret bebeğim kafana fazla takıp stres yapma lütfen
Aynen bebeğim benim ilk olacak o yüzden hiç bir bilgim yok ne doğuma ne de hamilelige dair :)Benim sezeryan kuzum ben 39.haftada giderim ikincide öyle olmuştu artik seninki ne zaman sancın gelirse o zaman inşallah kaybetmeyelim birbirimizi
Biliyorsun kuzum bende kasik sancisiyla anladım ama bilemiyorum ki bebeğim inşallah bebiş vardırEvi süpürüyorum şuan canım. Kasıklarım acıyor eğilip kalkarken. Biraz önce tuvalete gittim alaturka olan. Yaptım tam kalkarken bi sancı girdi çok şaşırdım valla
Benim 3. Yardımcı olurum elimden geldiğince allahım nasip ederse inşallahAynen bebeğim benim ilk olacak o yüzden hiç bir bilgim yok ne doğuma ne de hamilelige dair :)
Benimde 2 gündür beyaz ve sümüksü kuzumBenimde akintim geldi çok değişik kremsi gibi bembeyaz sümüksü gibi çok mutlu oldum akintim kesildi diye uzuluyodum adetine yakin kesiliyodu çünkü
Daha bugün bismillah yeni başladı benimBenimde 2 gündür beyaz ve sümüksü kuzum
Inşallah kuzum allah razı olsunBenim 3. Yardımcı olurum elimden geldiğince allahım nasip ederse inşallah
Bilmiyorum canisi bende vardı 2 gündürDaha bugün bismillah yeni başladı benim
Batıyor arada bilmiyorum. Yinede belki vardır diye çok ağır iş yapmamaya çalışıyorum. Ama sigara içiyorumBiliyorsun kuzum bende kasik sancisiyla anladım ama bilemiyorum ki bebeğim inşallah bebiş vardır
Bende sigara kullanan birisiyim canım ama 2 günde 1 paket kadar annemde bana hamileyken kullanırmış hatta o günde 1 2 paketi bulurmuş rabbim istedikten sonra hiç bir şey mani olamaz böyle düşün kuzumBatıyor arada bilmiyorum. Yinede belki vardır diye çok ağır iş yapmamaya çalışıyorum. Ama sigara içiyorum
Orası oyle tabi canım. Ya zaten hamile olduğumu öğrendiğim an bırakıcam allahın izniyle. Çocuğuma kendi canımdan kanımdan beslenen bi meleğe bu kötülüğü yapamamBende sigara kullanan birisiyim canım ama 2 günde 1 paket kadar annemde bana hamileyken kullanırmış hatta o günde 1 2 paketi bulurmuş rabbim istedikten sonra hiç bir şey mani olamaz böyle düşün kuzum
En doğrusu kuzum benim bi çok tanıdığım hamile kalmaları vesilesiyle sigarayı bıraktılar şükürOrası oyle tabi canım. Ya zaten hamile olduğumu öğrendiğim an bırakıcam allahın izniyle. Çocuğuma kendi canımdan kanımdan beslenen bi meleğe bu kötülüğü yapamam
Senin akintin devam ediyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?