- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Noldu kizzKuşum ben çok heyecanlıyım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu kizzKuşum ben çok heyecanlıyım:)
Bebeğim senin belirtilerine çok benzetiyorum kendiminkini aynı şeyleri yaşıyoruz sanki pazartesi sabah yapacam bende testi inşallah ikinci çizgiyi görürüm silige bile razıyımKaldı bi gün sabahları acayip bulantim oluyo belim deki ağrı hafifledi ama kasiklarimdada değişik bi ağrı var bi şişkinlik sanki bisey varda o ağrı yapıyormuş gibi goguslerimden omzlarima doğru olan aci ayni duruyor akintim ayni kesildi hala yok sabahları sanki uzerimden kamyonm geçmiş gibi uyaniyorum daha doğrusu uyanamiyorum
ben inanırmısın dün selena izlerken ağladım hahahahahaSık idrara çıkıyorum kasigim bacaklarım belim ve sırt agrım fena arttı bebeğim dün akşam 1.5 ekmek yedim ve duygusalım bebeğim bir anda ağlayıp bir anda kahkahalar atıyorum
Hahahah doğrudur kuzumben inanırmısın dün selena izlerken ağladım hahahahaha
Yani günler azaldikca heyecan artıyor kızNoldu kizz
Yok canım yerleşme değildir artık umutlanmak istemiyorum hayırlısı diğer ay olur inşallahÜzülme hemen stres yapma bende şakır şakır geldi sandım belki yerleşmedir boyle düşün üzülme hemen
ama internetten araştırdım adet öncesi normal belirtiler. yani ateşlenme duygusallık falan. vucut ısısı adet bittikten sonrada devam ediyorsa hamilelik şüphesiymiş. gerçi be daha önceki aylarda bu kadar aşırı yaşamadım ama hayırlısıHahahah doğrudur kuzum
Bende hep aglamakliyim sevgi pitircigi oldum inşallah senin koskoyu bi ikinci çizgi. Çıkar benim ki hayal gbi bi gölge hep acele ettigimden koyu çizgi görmek kısmet olmuyoBebeğim senin belirtilerine çok benzetiyorum kendiminkini aynı şeyleri yaşıyoruz sanki pazartesi sabah yapacam bende testi inşallah ikinci çizgiyi görürüm silige bile razıyım
Bildiğim herşeyi unuttum valla kuzum bende bugün çok yoğun belirti yaşıyorum daha önceleri hiç adet belirtisi yaşamazdım eğer bu ay başladıysa oldukça şaşıracam doğrusuama internetten araştırdım adet öncesi normal belirtiler. yani ateşlenme duygusallık falan. vucut ısısı adet bittikten sonrada devam ediyorsa hamilelik şüphesiymiş. gerçi be daha önceki aylarda bu kadar aşırı yaşamadım ama hayırlısı
Bende ısrarla adet günümü bekliyorum bebiş hayırlara vesile olur inşallahBende hep aglamakliyim sevgi pitircigi oldum inşallah senin koskoyu bi ikinci çizgi. Çıkar benim ki hayal gbi bi gölge hep acele ettigimden koyu çizgi görmek kısmet olmuyo
Amin inşallah senin için dua edicem canım dun gecede ettim inşallah Rabbim en kısa zamanda kavuşturur mesleğineYok canım yerleşme değildir artık umutlanmak istemiyorum hayırlısı diğer ay olur inşallah
canım kendi vucudumuz bazen bize oyun oynuyor bakma sen. sende bende bütün bekleyenlerde kendini her türlü sonuca hazırlamalıBildiğim herşeyi unuttum valla kuzum bende bugün çok yoğun belirti yaşıyorum daha önceleri hiç adet belirtisi yaşamazdım eğer bu ay başladıysa oldukça şaşıracam doğrusu
Bekle bekle daha iyiBende ısrarla adet günümü bekliyorum bebiş hayırlara vesile olur inşallah
Zaten canım orası öyle bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardırcanım kendi vucudumuz bazen bize oyun oynuyor bakma sen. sende bende bütün bekleyenlerde kendini her türlü sonuca hazırlamalı
Aynen canım benim ama dua et lütfenBekle bekle daha iyi
8 mart kadınlar gününde dünyanın en güzel hediyesini almak nasip olur inşallah. bugun eşimle ilk tanışma yıldönümümüz.. geçen 22 şubat doğum günümdü. ve 8 mart kadınlar günü. 3'lü ekstra hediye olur banaZaten canım orası öyle bekleyip göreceğiz herşeyin hayırlısı olsun her şerde bir hayır vardır
Hadi inşallah kuzum :)8 mart kadınlar gününde dünyanın en güzel hediyesini almak nasip olur inşallah. bugun eşimle ilk tanışma yıldönümümüz.. geçen 22 şubat doğum günümdü. ve 8 mart kadınlar günü. 3'lü ekstra hediye olur bana
hahahahahahaha ben bu ay rüya fal herşeyde bebek gördüm bakalım bi tek testte görmedim inşallah allah onuda nasip eder :)))Kizlar bu gece ruyamda bir tanidigim var cocugu olmuyor 10 yildir. Onu kucaginda cocukla gordum :O Normalde cekirdek vs yemedigim zaman sivilcem hic cikmaz adetle alakasiz ama dunden beri alnimda isilik gibi cikti. Burayi okuya okuya size benzedim kendimi hic dinlemiyordum