- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
Üzülme kuzum ya erken olması daha iyi en azından beklemeden gelmiş umut kaybetmek yok Rabbim bilir vakti saatini inşallah bian önce kavusursun yavrunaKızlar ben adet oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme kuzum ya erken olması daha iyi en azından beklemeden gelmiş umut kaybetmek yok Rabbim bilir vakti saatini inşallah bian önce kavusursun yavrunaKızlar ben adet oldum
Aynen kuzum böyle düşün çünkü gerçekten stres yapınca herşey daha kötü oluyorAynen canım aynaya baktım al al yanaklarım. İKi gecedir uyuyamıyorum bedenim yanıyor özellikle ellerim ve ayaklarım. Yorganı atıyorum üstümden bu seferde üşüyorum. En sonunda kalkıp ellerimi ayaklarımı buz gibi suya tu tu yorum. Anca rahat ediyorum. Gerçi 10 dk sonra yine aynı haline dönü yoo r ama olsun.Ama şimdilik bişeye yormuyorum. Zaten bişey varsa böyle böyle kendinş beşli eder gün geçtikçe.
Bence diyebiliriz hatta bir an önce kan testini yaptirmalisinGünaydın kızlar farklı markadan test yaptım bugün o da pozitif çıktı. Pozitif çıkan test sayım 6. Sanırım artık net biçimde hamileyim diyebilir miyiz?
Adetim yarın pazartesi yapmayı düşünüyorum. Acile gidince yapmayabilirler.Bence diyebiliriz hatta bir an önce kan testini yaptirmalisin
Kızlar ben adet oldum
Pazar yapacaktin saliya mi kaydin beraber yapalim eheheeheh Totem olsun
aynen canım. bugunle birlikte 5 gün kaldı adete zaten adet yaklaştıkça beirtiler çıkar eğer bişey varsa. yoksada kaldı bi sonraki aya bakalım :))Aynen kuzum böyle düşün çünkü gerçekten stres yapınca herşey daha kötü oluyor
Aynen öyle kuzu bana da 2 gün kaldı bakalımaynen canım. bugunle birlikte 5 gün kaldı adete zaten adet yaklaştıkça beirtiler çıkar eğer bişey varsa. yoksada kaldı bi sonraki aya bakalım :))
eeee anlat son durum nedir :)Aynen öyle kuzu bana da 2 gün kaldı bakalım
İnşallah canım gece uykuda karnım ağrıdı ondan beri moralim bozukÜzülme kuzum ya erken olması daha iyi en azından beklemeden gelmiş umut kaybetmek yok Rabbim bilir vakti saatini inşallah bian önce kavusursun yavruna
Senin akintin devam ediyor mu?Tamamdir canim sali sabah ilk idrarla yapalim :)
Sık idrara çıkıyorum kasigim bacaklarım belim ve sırt agrım fena arttı bebeğim dün akşam 1.5 ekmek yedim ve duygusalım bebeğim bir anda ağlayıp bir anda kahkahalar atıyorumeeee anlat son durum nedir :)
E yani artik tamamdır dur artik gerisi kan sonra ultrasonGünaydın kızlar farklı markadan test yaptım bugün o da pozitif çıktı. Pozitif çıkan test sayım 6. Sanırım artık net biçimde hamileyim diyebilir miyiz?
Kanaman geldi mi bozma moralini biliyorum zor bende iki yıl yaşadım ayni duygulariİnşallah canım gece uykuda karnım ağrıdı ondan beri moralim bozuk
Kuşum ben çok heyecanlıyım:)E yani artik tamamdır dur artik gerisi kan sonra ultrason
Geldi mi gelmedi mi anlamadım canım iki damla bişi kist mi var anlamadım gelmiyor gerisi bekliyorumE yani artik tamamdır dur artik gerisi kan sonra ultrason
Üzülme hemen stres yapma bende şakır şakır geldi sandım belki yerleşmedir boyle düşün üzülme hemenGeldi mi gelmedi mi anlamadım canım iki damla bişi kist mi var anlamadım gelmiyor gerisi bekliyorum