• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Aynen canım aynaya baktım al al yanaklarım. İKi gecedir uyuyamıyorum bedenim yanıyor özellikle ellerim ve ayaklarım. Yorganı atıyorum üstümden bu seferde üşüyorum. En sonunda kalkıp ellerimi ayaklarımı buz gibi suya tu tu yorum. Anca rahat ediyorum. Gerçi 10 dk sonra yine aynı haline dönü yoo r ama olsun.Ama şimdilik bişeye yormuyorum. Zaten bişey varsa böyle böyle kendinş beşli eder gün geçtikçe.
Aynen kuzum böyle düşün çünkü gerçekten stres yapınca herşey daha kötü oluyor

Günaydın kızlar farklı markadan test yaptım bugün o da pozitif çıktı. Pozitif çıkan test sayım 6. Sanırım artık net biçimde hamileyim diyebilir miyiz?

Aynen kuzum böyle düşün çünkü gerçekten stres yapınca herşey daha kötü oluyor
aynen canım. bugunle birlikte 5 gün kaldı adete zaten adet yaklaştıkça beirtiler çıkar eğer bişey varsa. yoksada kaldı bi sonraki aya bakalım :))

Kaldı bi gün sabahları acayip bulantim oluyo belim deki ağrı hafifledi ama kasiklarimdada değişik bi ağrı var bi şişkinlik sanki bisey varda o ağrı yapıyormuş gibi goguslerimden omzlarima doğru olan aci ayni duruyor akintim ayni kesildi hala yok sabahları sanki uzerimden kamyonm geçmiş gibi uyaniyorum daha doğrusu uyanamiyorum:olamaz:

Geldi mi gelmedi mi anlamadım canım iki damla bişi kist mi var anlamadım gelmiyor gerisi bekliyorum
Üzülme hemen stres yapma bende şakır şakır geldi sandım belki yerleşmedir boyle düşün üzülme hemen

Back