YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Kızlar yüzüm yanaklarım kulaklarım bedenim ateş gibi. Dün gecede ayaklarım yanıyordu. Gündüz de ara sıra oluyor bu ama akşamları daha çok. Sizce sebebi ne
Var bir şeyler bebeğim bende ellerim ayaklarım buz gibi ama yüzüm yanıyor yanaklarim da al al

İki ayrı markayı yapmıştım ikisindede çizgi çıkmıştı ama olmadı.
Hangi markalardı? Çok ilginç gerçekten iki ayrı markadan da pozitif çıkıp adet olmak. Ben laboquick ile 4 kez yaptım 4ü de pozitif ama siz böyle diyince korktum. Şimdi başka marka aldım onu da yapıcam. Bakalım.

Canım testler bunlardı.

Eklentiler

• pregnafix-schwangerschafts-schnelltest--10003926_B_P.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 22
Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Meraba kızlar son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yok

Ay inşallah sennde sağlıkla kucaına almayı nasip etsin ben geçen ay kimyasal gebelir geçirdim bakalm bu ay rabbim hayırlısıyla verir. İdrarda ne zmn öğrendin cnm birde ilişkiye devam etmişmiydin
Canım benim yumurtlama dönemimde lekelenme oluyordu o yüzden o günü sonraki günü değerlendirdik, ben idrarda değil de kan testinde öğrendim adetimden iki gün önce , teşekkür ederim güzel duan için Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallah

Kızlar bi soru soruyorum cevaplarmisiniz son adet tarihim 29 ocak adet takvimi programım var orda 28 şubat diyo regl ama herkes 1 martta olursun diyo adet anlamadım ben dun olmadım bugün de olmadım hiç ağrım falanda yokcevaplarmisiniz

bat 9 mart ama bir daha dusun bence Karar kildim haftasonu cabuk gecer pazartesi atlatsam sali yaparim 3 testim var predictor ücü de

Aynen bn de oyle yapmayi dusunuyorum canim :)ama burda mutlu haberleri aldikca kanim bitlenmiyor degil

Benim oglumda da bat gelmeden belli olmustu ama korkuyorum simdi erkenden yapmaya hayal kirikligi yasamak istemiyorum cunku bu sefer tekrar umutlancam erken yaptim vardirda cikmadi diye

Canim gunun gecmis yapabilirsin bir test olsa cikar herhalde hayirlisi olsun

Pazar yapacaktin saliya mi kaydin beraber yapalim eheheeheh Totem olsun

Var bir şeyler bebeğim bende ellerim ayaklarım buz gibi ama yüzüm yanıyor yanaklarim da al al
Aynen canım aynaya baktım al al yanaklarım. İKi gecedir uyuyamıyorum bedenim yanıyor özellikle ellerim ve ayaklarım. Yorganı atıyorum üstümden bu seferde üşüyorum. En sonunda kalkıp ellerimi ayaklarımı buz gibi suya tu tu yorum. Anca rahat ediyorum. Gerçi 10 dk sonra yine aynı haline dönü yoo r ama olsun.Ama şimdilik bişeye yormuyorum. Zaten bişey varsa böyle böyle kendinş beşli eder gün geçtikçe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…