Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmm bende gördüm hadi hayırlı olsun şimdiden :))Eki Görüntüle 2118070 sanırım ben de artik silikler dunyasindanim kamera ve ışıktan pek belli olmamış gerçi ama
Valla ben 2 defa kimyasal geçirdim.kalp atışı duymadan inanmam,hayırlısıyla olsun inşallah bakalimcanımmmm bende gördüm hadi hayırlı olsun şimdiden :))
sen stres yapma canım bebişe zarar gelmesin. dua et bol bolValla ben 2 defa kimyasal geçirdim.kalp atışı duymadan inanmam,hayırlısıyla olsun inşallah bakalim
Saol cnm ama bilemedim ya emin değilim şuan tam testte çizgi belirsizlesmis anlayamadım zaten çok koyu değildi emin olmak için pazartesi yı beklicemKuzu imzan hayırlı olsun belki haftaya bende yaparım yani rabbim nasip eder inşallah :)
Bugün çok sakin vücudum gelinin ağrısı arada yokluyo goguslerim biraz daha agirlasti sanki ama akintim kesildi kasiklarimdadakeskin batmalar yok bacaklarıma vuruyo ağrısı tek rahatsız eden şey midemdeki şişkinlik bulantı o kadarCanım hala kasıklarında sancı oluyor mu
Ben de pztesi ye kadar olmazsam kan vercem.ben de pek belirti de yok gerçi.benim de siliklik biraz daha siliklesmisSaol cnm ama bilemedim ya emin değilim şuan tam testte çizgi belirsizlesmis anlayamadım zaten çok koyu değildi emin olmak için pazartesi yı beklicem
Bugün bendede pek bisey yok yada ben umutsuzluğa kapildigim için kendimi dinlemiyorum belkideBen de pztesi ye kadar olmazsam kan vercem.ben de pek belirti de yok gerçi.benim de siliklik biraz daha siliklesmis
Bende de pek bişey yok umutlar yavaş yavaş tükeniyor sanki bende pazartesiyi bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..Bugün bendede pek bisey yok yada ben umutsuzluğa kapildigim için kendimi dinlemiyorum belkide
Benim ilk hamileligimde uyku dışında bişey olmadığı için dinlemiyorum zaten kendimi.uykum yine var akşamları ama çocuktan dolayı bu aralar dış çıkartıyor anlayamiyorum....adet günümü de bilmedigim için öyleee bekleyisteyimBugün bendede pek bisey yok yada ben umutsuzluğa kapildigim için kendimi dinlemiyorum belkide
Valla ben 2 defa kimyasal geçirdim.kalp atışı duymadan inanmam,hayırlısıyla olsun inşallah bakalim
Bugün bendede pek bisey yok yada ben umutsuzluğa kapildigim için kendimi dinlemiyorum belkide
Bende de pek bişey yok umutlar yavaş yavaş tükeniyor sanki bende pazartesiyi bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..
Hayırlı olsun bu arada canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dun çok mutlu olmuştum ama bugün gidip gidip teste bakıyorum ışığa tutunca gorunmmuyo ikinci çizgi normalde hafiften gorunuyo elimde bi tane test kaldı yapmamak için zor tutuyom kendimi olsaydı ışığa tutunca görünmesi gerekmez miydi çizginin benim tam tersi oluyoBen de pztesi ye kadar olmazsam kan vercem.ben de pek belirti de yok gerçi.benim de siliklik biraz daha siliklesmis
Yok normal testin siliklesmesi.benim elimde test yok.kaldi ki daha yeni yaptım.belki dayanamayıp pazar yaparım....sen dün mü yapmistin testini.bence senin değer artmıştır.daha koyu çıkacak.bence yap.bana umut olHayırlı olsun bu arada canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dun çok mutlu olmuştum ama bugün gidip gidip teste bakıyorum ışığa tutunca gorunmmuyo ikinci çizgi normalde hafiften gorunuyo elimde bi tane test kaldı yapmamak için zor tutuyom kendimi olsaydı ışığa tutunca görünmesi gerekmez miydi çizginin benim tam tersi oluyo
Bunlar hep hamilelikten:))) dayan şunun surasinda doğuma ne kaldı:))))))Kızlar ben hiç iyi hissetmiyorum. Başım dönüyor midem bulanıyor. Sanki bayılacak gibiyim.
Bende de var o sakinlik birazcık kasığımda batma oluyor göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşmişBugün çok sakin vücudum gelinin ağrısı arada yokluyo goguslerim biraz daha agirlasti sanki ama akintim kesildi kasiklarimdadakeskin batmalar yok bacaklarıma vuruyo ağrısı tek rahatsız eden şey midemdeki şişkinlik bulantı o kadar
Bende dun farkettim damarlar vardı yeşil yesiol aynenBende de var o sakinlik birazcık kasığımda batma oluyor göğüslerimde yeşil damarlar belirginleşmiş
Çıkar mi ki sence ya bilemedim kiYok normal testin siliklesmesi.benim elimde test yok.kaldi ki daha yeni yaptım.belki dayanamayıp pazar yaparım....sen dün mü yapmistin testini.bence senin değer artmıştır.daha koyu çıkacak.bence yap.bana umut ol
Ama dünden beri var. Erken değil mi? Sanırım boğazım da agrıyor.Bunlar hep hamilelikten:))) dayan şunun surasinda doğuma ne kaldı:))))))
İnşallah bende hamileyimdir canım çok istiyorum eşime söyledim her ay aynı şeyi yapıyorsun diye dalga geçti üzüldüm birazBende dun farkettim damarlar vardı yeşil yesiol aynen