Amin canım. Allah rahmet eylesin arkadaşınız için de.Evet canim cok uzucu ben sabah gordum haberleriallah geride kalanlara sabir versin cok zor cok aci
İlkokul arkadasimi kaybetim bende 2 sene once hala ruyalarima girer aglarim ...allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Senin fotografini buyutmeye bile gerek kalmadan ikinci cizgi kendini gosteriyor gozun aydin tbrk ederim :)senin bata kac gun vardi canim ?ilk uyguladigin testmi o kadar cok kaam karisti ki kusura bakma ins hep boyle gorsellerle dolar sayfamiz :)
Benim abim de jöhAminnnn. Sehitlerimize ve ailelerine de bol sabirlar geride kalan ordumuza bol iman gucu nasip etsin rabbim onlari korusun
Amiiiiin! Çok teşekkürler. Hepiniz dualarımdasınız.hayırlı olsun canım
Allah isteyen her kadına bana da nasip etsin inşallah
dualarını bekliyorum :)
Allah yardimciniz olsun aileler icin de beklemek cok zor..Benim abim de jöh
Nisan gibi onlara sıra geliyormuş.
Abimde afrıne gidebilir .
Allah bütün vatan evlatlarını korusun
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Pazartesi adetin 2. Günü olucak o zaman kan testi yaptıracağım. En olmadı acilde yaptırırım. Ama adet gününü beklemek mantıklı olacak çünkü 26 şubatta yaptırdıgımda <0,100 çıkmıştı erken gebelik testi hayalet çizgiliydi.Yaa masallah bariz belli hadi hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah
Amin!!! Allah hiçbirinin saç teline dahi zarar getirtmesin.Benim abim de jöh
Nisan gibi onlara sıra geliyormuş.
Abimde afrıne gidebilir .
Allah bütün vatan evlatlarını korusun
Hangi testi kullanmistin? Hayalet cizgi dogru sonucu vermis ondan soruyorum bende erken yapicam nasipse. Predictor early siparis verdim ben pazartesi elimde olur sali sabah yapmayi dusunuyorum bata 3 gun kalaÇok teşekkür ederim. Amin inşallah. Pazartesi adetin 2. Günü olucak o zaman kan testi yaptıracağım. En olmadı acilde yaptırırım. Ama adet gününü beklemek mantıklı olacak çünkü 26 şubatta yaptırdıgımda <0,100 çıkmıştı erken gebelik testi hayalet çizgiliydi.
Yok gibi sanki ama bende emin olamadim dun yapmistin dimi bu testi? elinde varsa bi tane daha yap cnm
Canm cok cok cok hafif brsey var sanki ama emin olamadm. Testi tekrarla ve kan ver bence :) mubarek cuma gununun hurmetine Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah
Sanki yok gibi bugün bat günüm ama gelen giden de yok. Gerçi benim bir hafta gecikmeli olabiliyor. Bugün kurumun kahvaltısı vardı sağlık ocağına gitme fırsatım olmadı bu saatten sonra da gitsem tahlile pazartesi labaratuvara gider salı sonuç çıkar saçma sapan bir durum. Özele gidebilirim. Ama onun öncesinde idrar testinde emin olmak istiyorum çıkmazsa şimdi yani neyse..Canim cok silik cikmis bence yine bi tekarla sen gittin mi saglik ocagina
Allah yardimciniz olsun aileler icin de beklemek cok zor..
Amin sağolasınız ..Amin!!! Allah hiçbirinin saç teline dahi zarar getirtmesin.
Aynen bu ay bnde öyle yapmaya karar veedimMerhabalar.. Benim de bat 9 mart. Gecen ay cok düşünmüştüm bütün belirtiler varmış gibi geldi. Bu ay düşünmüyorum sadece akıntım arttı gözle farkedilir şekilde. Nasip artık Allah herkesin gönlüne gore versin inşallah
Hayırlısı olsun canım inşallah netlesir bian önce benimde dediğin gibi çıktı ayni sonradan durdukça koyulasti biraz daha 3gun sonra yine test yapcam inşallah yükselirse koyulaşır
Canım bende kan vermedim. Benim bat normalde bugün ama gelen giden çok. Belki akşama kan veririm özelde belli olmaz. Bizim buralarda özelde 50 tl tahlil yaptırmak. Benim çizgi çok silik çıktı emin değilim. Sanki kendi çizginin yeri gibi geldi bana ne bileyim.Merhabalar benimde ilk once silik cikmisti gun gun koyulasiyor bugn daha net ve koyu sanirim sizindr oyle olmus benim bat 3-4 mart oyuzden henuz kan vermedim cok dusuk cikar diye siz kan verdinizmi verdiysenuz hangi degerlerde cikti bende pazartesi saglik ocagindan verecegim birgun sonra cikiyor.bugun versem pazartesiye kalir sonic cikmasi diye biraz daha beklemek zorundayim.hastanelerde ucretler ne kadr bilniz varmi
Bende aynı durumdayım .Benim bat yarın hiçbirşey hissetmiyorum ne olumlu ne olumsuz
Ben geldim :)) 6 gün daha çok varmış canım benim yarın şimdi günüm geçti demek için yarının geçmesini mi beklicem yoksa yarın 1 gün geçti mi dicemkızlar nerdesiniz huuuu :))
yarın adet olmazsan 1 gün geçmiş oluyor canım. hadi inşallah yaa bari sizlerin mutluluğuyla mutlu olayım :))Ben geldim :)) 6 gün daha çok varmış canım benim yarın şimdi günüm geçti demek için yarının geçmesini mi beklicem yoksa yarın 1 gün geçti mi dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?