• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Sağlık ocağına kan vereceğim yarın ama pazartesi gününe kalır sonuç büyük olasılıkla .. Neyse bekleriz o arada napalim. :)

Yok canim beklemene gerek yok internet uzerinden takip edeblrsn. Dr una soyle tahlillerin barkod numarasini versin sana sen net uzerinden bakablrsn.
Ozel de de yaptrablrsn cok b ucret almiyorlar 20 25 tl ye yaptyordum ben :) 2 saat icinde cikar ozelde yaparsan

20180301_210434.jpg kızlar yeni yükleyebildim bir bakın bakalım ?? Bana sanki yok gibi geliyor sanki orası kendi yeri gibi çizginin emin olamadım :S

Eki Görüntüle 2117902 kızlar yeni yükleyebildim bir bakın bakalım ?? Bana sanki yok gibi geliyor sanki orası kendi yeri gibi çizginin emin olamadım :S

Canm cok cok cok hafif brsey var sanki ama emin olamadm. Testi tekrarla ve kan ver bence :) mubarek cuma gununun hurmetine Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah

Günaydın ponçik güzeller bakalım:KK25:

Bugun nasılsınız bakalım :))
size fazla katılamadım dün akşam eve gelir gelmez uyumuşum 7 gibi evdeydim direk yattım. 9 gibi eşim geldi. Yemek falan derken geçti öyle. Bide gece ayaklarım ellerim ateşlendi 2-3 e kadar uyuyamadım :uykucu: sizde durumlar nasıl bakalım ;)

size fazla katılamadım dün akşam eve gelir gelmez uyumuşum 7 gibi evdeydim direk yattım. 9 gibi eşim geldi. Yemek falan derken geçti öyle. Bide gece ayaklarım ellerim ateşlendi 2-3 e kadar uyuyamadım :uykucu: sizde durumlar nasıl bakalım :KK66:
Günaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.

Bu sabah ilk idrarla testi yineledim sonuc bu;

BFFC5F9F-97DC-43F8-B83A-3B99D77EDA07.jpeg

size fazla katılamadım dün akşam eve gelir gelmez uyumuşum 7 gibi evdeydim direk yattım. 9 gibi eşim geldi. Yemek falan derken geçti öyle. Bide gece ayaklarım ellerim ateşlendi 2-3 e kadar uyuyamadım :uykucu: sizde durumlar nasıl bakalım :KK66:

Gunaydin canim :)
Bende dun aksam yine akinti oldu birde birkac aksamdir dizlerimin ici yaniyor sirt bel agrisi ve kasiklarim hic gecmiyor dun gece ruyamda agliyordum artik agridan anne lutfen kurtar beni doktora gotur diyordum :))

Günaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.

Eki Görüntüle 2117929

Evet canim cok uzucu ben sabah gordum haberleri :(allah geride kalanlara sabir versin cok zor cok aci :(
İlkokul arkadasimi kaybetim bende 2 sene once hala ruyalarima girer aglarim ...allah kimseye bu aciyi yasatmasin :(
Senin fotografini buyutmeye bile gerek kalmadan ikinci cizgi kendini gosteriyor gozun aydin tbrk ederim :)senin bata kac gun vardi canim ?ilk uyguladigin testmi o kadar cok kaam karisti ki kusura bakma ins hep boyle gorsellerle dolar sayfamiz :)

Eki Görüntüle 2117929

Gunaydin canim :)
Bende dun aksam yine akinti oldu birde birkac aksamdir dizlerimin ici yaniyor sirt bel agrisi ve kasiklarim hic gecmiyor dun gece ruyamda agliyordum artik agridan anne lutfen kurtar beni doktora gotur diyordum :))

Evet canim cok uzucu ben sabah gordum haberleri :KK43:allah geride kalanlara sabir versin cok zor cok aci :KK43:
İlkokul arkadasimi kaybetim bende 2 sene once hala ruyalarima girer aglarim ...allah kimseye bu aciyi yasatmasin :KK43:
Senin fotografini buyutmeye bile gerek kalmadan ikinci cizgi kendini gosteriyor gozun aydin tbrk ederim :)senin bata kac gun vardi canim ?ilk uyguladigin testmi o kadar cok kaam karisti ki kusura bakma ins hep boyle gorsellerle dolar sayfamiz :)
Bende rüyamda test yapıyordum idrar testi silik çıkıyordu hahahahahah rüyada bari çıksın canım aaaa :KK70:

Eki Görüntüle 2117929
Yaa masallah bariz belli hadi hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallah :anneadayı:

Back