Sabah erken verirsen öğleden sonra çıkar bence canımSağlık ocağına kan vereceğim yarın ama pazartesi gününe kalır sonuç büyük olasılıkla .. Neyse bekleriz o arada napalim. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah erken verirsen öğleden sonra çıkar bence canımSağlık ocağına kan vereceğim yarın ama pazartesi gününe kalır sonuç büyük olasılıkla .. Neyse bekleriz o arada napalim. :)
Sağlık ocağına kan vereceğim yarın ama pazartesi gününe kalır sonuç büyük olasılıkla .. Neyse bekleriz o arada napalim. :)
Canım hala kasıklarında sancı oluyor muHayırlısı olsun canım inşallah netlesir bian önce benimde dediğin gibi çıktı ayni sonradan durdukça koyulasti biraz daha 3gun sonra yine test yapcam inşallah yükselirse koyulaşır
İçimi rahatlattınız çok teşekkürler.Bende o marka kullandım hep yanlış cıkana da rastlamadım yanlış cıkanlar da çok çok nadirdir bence ama son kullanma tarihine de dikkat et
Yok gibi sanki ama bende emin olamadim dun yapmistin dimi bu testi? elinde varsa bi tane daha yap cnmEki Görüntüle 2117902 kızlar yeni yükleyebildim bir bakın bakalım ?? Bana sanki yok gibi geliyor sanki orası kendi yeri gibi çizginin emin olamadım :S
Eki Görüntüle 2117902 kızlar yeni yükleyebildim bir bakın bakalım ?? Bana sanki yok gibi geliyor sanki orası kendi yeri gibi çizginin emin olamadım :S
Eki Görüntüle 2117902 kızlar yeni yükleyebildim bir bakın bakalım ?? Bana sanki yok gibi geliyor sanki orası kendi yeri gibi çizginin emin olamadım :S
Günaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.Günaydın ponçik güzeller bakalım
Bugun nasılsınız bakalım :))
size fazla katılamadım dün akşam eve gelir gelmez uyumuşum 7 gibi evdeydim direk yattım. 9 gibi eşim geldi. Yemek falan derken geçti öyle. Bide gece ayaklarım ellerim ateşlendi 2-3 e kadar uyuyamadım sizde durumlar nasıl bakalım
Günaydın ponçik güzeller bakalım
Bugun nasılsınız bakalım :))
size fazla katılamadım dün akşam eve gelir gelmez uyumuşum 7 gibi evdeydim direk yattım. 9 gibi eşim geldi. Yemek falan derken geçti öyle. Bide gece ayaklarım ellerim ateşlendi 2-3 e kadar uyuyamadım sizde durumlar nasıl bakalım
Günaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.
Bu sabah ilk idrarla testi yineledim sonuc bu;
Eki Görüntüle 2117929
Cumlemizin inşallah canım burdayim bi yere gitmicem inşallah doğuma kadar fırsat buldukça girip yazicam
Günaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.
Eki Görüntüle 2117929
Gunaydin canim :)
Bende dun aksam yine akinti oldu birde birkac aksamdir dizlerimin ici yaniyor sirt bel agrisi ve kasiklarim hic gecmiyor dun gece ruyamda agliyordum artik agridan anne lutfen kurtar beni doktora gotur diyordum :))
Bende rüyamda test yapıyordum idrar testi silik çıkıyordu hahahahahah rüyada bari çıksın canım aaaaEvet canim cok uzucu ben sabah gordum haberleri allah geride kalanlara sabir versin cok zor cok aci
İlkokul arkadasimi kaybetim bende 2 sene once hala ruyalarima girer aglarim ...allah kimseye bu aciyi yasatmasin
Senin fotografini buyutmeye bile gerek kalmadan ikinci cizgi kendini gosteriyor gozun aydin tbrk ederim :)senin bata kac gun vardi canim ?ilk uyguladigin testmi o kadar cok kaam karisti ki kusura bakma ins hep boyle gorsellerle dolar sayfamiz :)
Eki Görüntüle 2117740 Eki Görüntüle 2117741 Bakar mısınız kızlar?
1. Fotograf ilk test
2.fotograf 2. Uyguladıgım test
Aynı idrardan yaptım testleri de. 2 testte 5 dakika sonucu çıkan.
Yaa masallah bariz belli hadi hayirli olsun saglikla kucagina alirsin insallahGünaydın :) dün de ben dondum. Allahtan gecenin sonunda ısındım. Ama şehit haberleriyle kahroldum. Allah hepsinin mekanını cennet eylesin. Yaralılara şifa, ailelere sabır versin. Ağla ağla mahvoldum zor uyudum baş ve vücut ağrısından.
Eki Görüntüle 2117929