- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Aynen canım bi de test koyulaşcak mı ona bakıcam.Kan için adetini bekle bence canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım bi de test koyulaşcak mı ona bakıcam.Kan için adetini bekle bence canım
Koyulaşmasa da silik bile pozitif sayılıyor bildiğim kadarıyla canımAynen canım bi de test koyulaşcak mı ona bakıcam.
Bu marka mimlenmiş ama ondan şu an moralim bozuldu. Araştır istersen konulardan.Koyulaşmasa da silik bile pozitif sayılıyor bildiğim kadarıyla canım
Markası nedir?Kızlar bişe dicem ben bu akşam dayanamadım test aldım. Sanki hayalet çizgi var ama güvenemedim.
Doğrudur kuzum hiç araştırmamıştımBu marka mimlenmiş ama ondan şu an moralim bozuldu. Araştır istersen konulardan.
Foto gönder bakalım tatlımKızlar bişe dicem ben bu akşam dayanamadım test aldım. Sanki hayalet çizgi var ama güvenemedim.
Bende de silik çıktı o marka adete 6,5 gün vardı. Ama ertesi gün kan negatifti.Comfort yazıyor
Yaaa zaten yarın test yaptırcam bu arada yükleyemiyorum fotoyuBende de silik çıktı o marka adete 6,5 gün vardı. Ama ertesi gün kan negatifti.
Comfort yazıyor
Dosya yükleye tıklayıp fotoğraf arşivinizden fotoğrafı seçin. O yüklendikten sonra resmin nasıl görüneceğini seçim küçük resim/ tam boyut iki seçenek var. Birine tıklayın. Sonra cevaplaya basın.Yok ben bunu nasıl yüklicem bilmiyorum kızlar yardım eder misniz
Bende o dosya yükle tıklıyorum ama arşiv gelmiyor ki anlamadım nedenDosya yükleye tıklayıp fotoğraf arşivinizden fotoğrafı seçin. O yüklendikten sonra resmin nasıl görüneceğini seçim küçük resim/ tam boyut iki seçenek var. Birine tıklayın. Sonra cevaplaya basın.
Hayırlısı olsun canım inşallah netlesir bian önce benimde dediğin gibi çıktı ayni sonradan durdukça koyulasti biraz daha 3gun sonra yine test yapcam inşallah yükselirse koyulaşırKızlar bişe dicem ben bu akşam dayanamadım test aldım. Sanki hayalet çizgi var ama güvenemedim.
Bende o marka kullandım hep yanlış cıkana da rastlamadım yanlış cıkanlar da çok çok nadirdir bence ama son kullanma tarihine de dikkat etBu marka mimlenmiş ama ondan şu an moralim bozuldu. Araştır istersen konulardan.
Kuzu imzan hayırlı olsun belki haftaya bende yaparım yani rabbim nasip eder inşallah :)Hayırlısı olsun canım inşallah netlesir bian önce benimde dediğin gibi çıktı ayni sonradan durdukça koyulasti biraz daha 3gun sonra yine test yapcam inşallah yükselirse koyulaşır
Valla kızlar size göstermeyi çok istiyorum ama bi türlü yükleyemedim ki. .