- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Ay inşallah ya erken gebelik testi de yapmıştım 6,5 gün önce o da silik çıkmıştı. Kan negatifti. Ama bu testlerdeki sonuclar daha zor çıkıyor di mi? Hassas olmadıgı için. KorkuyorumResmen var kuzum hadi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah ya erken gebelik testi de yapmıştım 6,5 gün önce o da silik çıkmıştı. Kan negatifti. Ama bu testlerdeki sonuclar daha zor çıkıyor di mi? Hassas olmadıgı için. KorkuyorumResmen var kuzum hadi hayırlı olsun
ayyy bende gördüm hayırlı olsun canımm allah kucagina almayi nasip etsinİste çok bulanık
4 mart bat ay bayılcamAboooo var var seninki daha belli benimkinden kaç gün var ki benim 3gun var daha
Aynen kuzum 5inde yap eğer düzenliyse 28gunde bir 5inde yaparsınAslında bana kalsa 5 inde yaparım da işte öylesine 6 si yazdım 5 inde yapayım değil mi eşim dün test almış elime alıp bakıp bakıp geri koyuyorum
Yarın kan yaptır yine kaç gün var adetineAy inşallah ya erken gebelik testi de yapmıştım 6,5 gün önce o da silik çıkmıştı. Kan negatifti. Ama bu testlerdeki sonuclar daha zor çıkıyor di mi? Hassas olmadıgı için. Korkuyorum
Evet canım düzenli 28 günde bir oluyorum sat 5 subatAynen kuzum 5inde yap eğer düzenliyse 28gunde bir 5inde yaparsın
4 mart :) bekliyim bence garanti olsun. Elimde 23 tane daha test var o güne kadar bol bol yaparım :)Yarın kan yaptır yine kaç gün var adetine
Ooooh maşallah kız one bol bol yap artık koyu köyü da gororsun çizgi ne gfuzel4 mart :) bekliyim bence garanti olsun. Elimde 23 tane daha test var o güne kadar bol bol yaparım :)
İnşallah testler doğrudur. İnşallah.Bi gün var aramızda ay inşallah evet bu testlerde daha geç belli oluyo kan veren çıkar artik inşallah
İnternetin nimetleri ucuza alıverdim topludan :)Ooooh maşallah kız one bol bol yap artık koyu köyü da gororsun çizgi ne gfuzel
Amiin inşallah canimİnşallah testler doğrudur. İnşallah.
Hic aklıma gelmemişti benim bu kadar sıkmazsim kendimi dünden baslardim yapmaya bİnternetin nimetleri ucuza alıverdim topludan :)
Kız nerden aldın ne kadara aldın bende alayım hemen :)4 mart :) bekliyim bence garanti olsun. Elimde 23 tane daha test var o güne kadar bol bol yaparım :)
Bende aynı markayı az önce gittigidiyor da 50 tanesini 36.90 a gördümBilmem 11 li site var ya ordan aldım. Labaquickin 25 tanesini 20 küsüre aldım :)
İnternetin nimetleri ucuza alıverdim topludan :)
Ama şu an okudum bu markadan mağdur hanımlar varmış. Acaba gerçekten kötü mü bu test? Eskiden yazılmış gerçi belki firma hatalarını düzeltmiştir varsa şayet. Kanada hemen gitmek istemiyorum 2 gün kaldığı için adete.Bende aynı markayı az önce gittigidiyor da 50 tanesini 36.90 a gördüm
Teşekkürler :) inşallah test doğrudur. Laboquick markası. Bat da 4 mart.Canim tebrk ederim :) hangi marka test ve battan kac gun once yaptin ;]
Kan için adetini bekle bence canımAma şu an okudum bu markadan mağdur hanımlar varmış. Acaba gerçekten kötü mü bu test? Eskiden yazılmış gerçi belki firma hatalarını düzeltmiştir varsa şayet. Kanada hemen gitmek istemiyorum 2 gün kaldığı için adete.