YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

canım mesajın boş görünüyor

canım mesajın boş görünüyor

tatlım benim durum da öyle bak beta adet 3 gün önce 168 çıktı dün de bugünde erken gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi çok net çıktı ama hamilelik belirtileri hiç yok sadece sağ kasık ağrım var her adet öncesi olan aöa herkes hamilesn diyor mesela yani belirtiler değişir hiç merak etme olmaz dersin oluverir beklemediğin anda

valla canım yeterki gelsinde beklemediğim anda gelsin inşallah. ama yok yani umudum şuan. bu 1 hafta içinde bişey olur bariz bişey yaşarım belki ümitlenirim onu bilemem. rabbim herşeyin hayırlısını versin. bu aralar hep kahve falımda bebek çıkıyor. 1 aydır her falda çıktı. bi testlerde çıkamadı hahahaah

herşeyin hayırlısı yaa. bilmiyorum. hep hüsrana uğramaktan alıştım artık heralde. olursa ciddi anlamda mutluluktan ölebilirim

Benim üç gün kala çizgi çıktı tatlım erken gebelik testinde bit dene istersen bugün de yaptın çizgi epey net çıktı atacaktım ama dosya büyük yüklenmiyor diyor
Benim herif almaz ki canım mecbur beklicem o illa gününü bekletir

Hayatta 20tl vermez teste

Benimde yarın normalde regl günüm bariz belirtimde mide bulantısı ve kusma. Görünce bende merak ettim alsam çıkar mı acaba çıkmazsa diye almakta istemiyorum. 1 Hafta sonra hala olmadıysam alıp yapmak istiyorum aslında. Bak hep karıştım şu an. Ama direnmeye çalışıyorum :))

Ben senin yerinde olsam yapardım bi tane varsa bi ihtimal çizgi çıkıyor hayal gibi bile benim ikinci kısımda çizgi yok denecek kadar belirsizdi ama görüyorum ışığa tutunca ertesi gün kanda 35.4 çıkmıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…