- 27 Şubat 2018
- 3.667
- 5.469
- 158
Evrene nasıl mesaj verirsen o olur derler. İnşallah hamilesindir diyelim öyle olsun :) gercekten heyecanlı oluyor beklemesi ama maalesef tek olay bu değil hayatlarımızda. Başka işlere ve olaylara da odaklanmak mecburiyetindeyken bu olay kafamızı çeliyor. :)çok teşekkür ederim canım benim. ben aslında belirti aramayı bıraktım çünkü gün yakşatıkça umudum azalıyor genelde. bu kadar insan 1 hafta öncesinsde göğüs ağrısı mide bulantısı yaşıyor hamilelikte bende tık yok. o yüzden hiç ummuyorum. bakma çok umutsuzum ama bu bekleyiş hoşumada gidiyor bi yandan. heyecanlı bi film gibi. oturdum neler olacağını izlioyrum. bi yandan da filmin sonunu tahmin etmeye çalışıyorum işte :))
hahahaah valla benim mesajım bellli bi mucize bekliyorum rabbimdenEvrene nasıl mesaj verirsen o olur derler. İnşallah hamilesindir diyelim öyle olsun :) gercekten heyecanlı oluyor beklemesi ama maalesef tek olay bu değil hayatlarımızda. Başka işlere ve olaylara da odaklanmak mecburiyetindeyken bu olay kafamızı çeliyor. :)
hey maşallah canım yaa şu cift çizgiyi görmek banada nasip olurmu yaaa hayal gibi resmen
Hangi marka acaba bu?
Kuzu benimde sat 5 şubat ama flo da bat 6 mart yazıyordu sence hangi günÖyle canım kaldı 3gun bakalım iyice merak ediyorum yaklaştıkça testte isteyemiyorum esimden adet günü yani 3gun sonra 5martta test yapcam
yok canım o kadarda değil o çizgiyi görsem varya çocuğa isim bile düşünmeye başlarım benBenim içinde hayal gibi o yüzden hala inanamıyorum bir de fazla şey okuyunca insan tedirgin oluyor doktora gideceğim yarın evet hamilesin demeden ümitlenmiyorum daha :)
Sabretmek kolay mı sanki :)Ayni iste bi bekle azcik geçsin der hep
İnşallah bizde görürüzhey maşallah canım yaa şu cift çizgiyi görmek banada nasip olurmu yaaa hayal gibi resmen
Miratech canım 15tl erken gebelik testiHangi marka acaba bu?
ay biraz garanticiyim ondan sanırım daha 2 gün var günüme ama işte dış gebelik kimyasal gebelik gibi şeyleri okudum daha dyok canım o kadarda değil o çizgiyi görsem varya çocuğa isim bile düşünmeye başlarım ben
ben git gide umudumu kaybediyorum hiç belrtim yokİnşallah bizde görürüz
İnşaAllah canımTEBRİK EDERİM
yavrum sen bunları takma kafana stres kötü etkiler bebeğiMiratech canım 15tl erken gebelik testi
ay biraz garanticiyim ondan sanırım daha 2 gün var günüme ama işte dış gebelik kimyasal gebelik gibi şeyleri okudum daha d
Doğru diyorsun canım biraz daha rahatlamam lazımyavrum sen bunları takma kafana stres kötü etkiler bebeği
şükret yavrum burda onca insan o ikinci cizgiyi bekliyor aylardır negatiifi görüyor. ssen bu mucizenın tadını çıkarmaya bakDoğru diyorsun canım biraz daha rahatlamam lazım
Çok şükür tatlım Rabbim(cc) her isteyen kardeşimize nasip etsin en güzel şekilde inşaAllahşükret yavrum burda onca insan o ikinci cizgiyi bekliyor aylardır negatiifi görüyor. ssen bu mucizenın tadını çıkarmaya bak
inşallah yavrum inşallah bizlerede dua edin..Çok şükür tatlım Rabbim(cc) her isteyen kardeşimize nasip etsin en güzel şekilde inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?