YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

Evrene nasıl mesaj verirsen o olur derler. İnşallah hamilesindir diyelim öyle olsun :) gercekten heyecanlı oluyor beklemesi ama maalesef tek olay bu değil hayatlarımızda. Başka işlere ve olaylara da odaklanmak mecburiyetindeyken bu olay kafamızı çeliyor. :)

hahahaah valla benim mesajım bellli bi mucize bekliyorum rabbimden

Benim içinde hayal gibi o yüzden hala inanamıyorum bir de fazla şey okuyunca insan tedirgin oluyor doktora gideceğim yarın evet hamilesin demeden ümitlenmiyorum daha :)

Benim içinde hayal gibi o yüzden hala inanamıyorum bir de fazla şey okuyunca insan tedirgin oluyor doktora gideceğim yarın evet hamilesin demeden ümitlenmiyorum daha :)
yok canım o kadarda değil o çizgiyi görsem varya çocuğa isim bile düşünmeye başlarım ben

İnşallah bizde görürüz
ben git gide umudumu kaybediyorum hiç belrtim yok olanlarda bitti sanki yada bana öyle geiyor bilmiyorum. sık idrara çkma başladı sanki ama onada guvenmiyorum çünkü geçen aylarda bi kere 10 dk da bir wc ye gidiyordum ama sonra adet oldum

Miratech canım 15tl erken gebelik testi

ay biraz garanticiyim ondan sanırım daha 2 gün var günüme ama işte dış gebelik kimyasal gebelik gibi şeyleri okudum daha d
yavrum sen bunları takma kafana stres kötü etkiler bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…