YUMURTLAMADAN BATA DOĞRU... GELİN BERABER BEKLEYELİM ? :))

ya sanki erken testlerde çıkar gibi
vallahi çok merak ediyorum :)
belirtilerin de var hem
Kız yok bee :)) bi kaç gün kasık bel ağrısı çektim arada belime ve sırtıma vurdu geçti şimdi. Göğüslerim normal. Midem normal tabi bu ishalden sonra nolur bilemiyorum. Şuan ayaklarım üşüyor ellerim yeni ısındı zaten dakka başı wc deyim ama ishal yüzünden idrar değil. Ama her gittiğimde idrar da geliyor. Ya aslına bakarsan bunlar olabilir şeyler ıhtımal var ama bariz belirti değil. Hani başlıca belirtilerden birini yaşasam hani tamam derim ama yok. Ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de göğüs hassasiyeti. Sadece size anlattıklarm var onlarda büyük belirtiler arasına girmiyor sanırım

Geçmiş olsun canım öncelikle inşallah bir an evvel mide ve bağırsak sorunun ortadan kalkar. Bunun dışında adetine 1 hafta varmış bence test mest olaylarına hiç girme zaten hamile isen er ya da geç öğreneceksin. Adetine 2 gün kalaya kadar bu düşünceleri zihninden at ve beynini rahatlat. Çünkü okuduguma göre her durumdan belirti arıyorsun. Zihnine yazık. İstemeden olsa da strese giriyorsun.

güzelim her hamilenin belirtisi ayrı, hatta her insanın farklı hamileliklerinde bile farklı belirtiler olurmuş,
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin inşallah
benim kayınvalidem de eşime hamileyken eli ayağı buz kesermiş,
ama tabi sen şimdi ishalden dolayı halden düşmüş olabilirsin belki de ondandır

Valla hiç bilmiyorum canım eğerki hamilelik varsa katlanırım hertürlü zorluğuna başımın ustunde yeri var sevinirim bile hamilelikten olursa. ama gün yaklaştıkça umutlar tükeniyor bende ...

çok teşekkür ederim canım benim. ben aslında belirti aramayı bıraktım çünkü gün yakşatıkça umudum azalıyor genelde. bu kadar insan 1 hafta öncesinsde göğüs ağrısı mide bulantısı yaşıyor hamilelikte bende tık yok. o yüzden hiç ummuyorum. bakma çok umutsuzum ama bu bekleyiş hoşumada gidiyor bi yandan. heyecanlı bi film gibi. oturdum neler olacağını izlioyrum. bi yandan da filmin sonunu tahmin etmeye çalışıyorum işte :))

Her zaman derim bana sabah uykularımı verin başka bir şey istemem gece erken yattığım halde bende çok yorgun ve uykusuz uyandım bugün..

Bence umutsuz olma Rabbim ol der oluverir
elbette canım benim. orası mutlaka öyle zaten. umut azda olsa hep var ama sona yaklaştıkça insan bi karamsarlığa kapılıyor. bide belirti falan yok ne biliyim. tamam hamilelik olabilecek şeyler yaşıyorum ama büyük belirtiler değil o yüzden dont yanniii

Eee ben de ishal olmusum hatta dun aksam midemin kazinmasindan ve siskinliginden napicagimi bilemedim ay hadi insallah

Yalnız değilsin tatlım bende şu an öyleyim:)
Günaydın yeni uyandımm sırtım belim bacaklarım ağrıyor sanki gece uyumamışım da çalışmışım gibi :))
Bende kızlar goguslerimden omzuma bi ağrı ordanda sırtıma doğru gidiyor bide tuvalete kosturuyorum saat başı dun gece uyumadan önce iki kere gitmek zorunda kaldım 3de iuyudum ama sabah 7de yine tuvalete kostum ben normalde gece 11de bi giderdim ertesi gün 9 10da giderdim bi daha iki gündür tuvaletler arkadaş oldum

kızlar umudum sıfır. benim adet öncesi koyu kıvamlı beyaz akıntım oldu hep evlendikten sonra dikkat ettim hep. baktım koyulaştı bugun. yani adet olucam büyük ihtimal. beyaz koyu kıvamlı ve yapışkan. kurumuş krem gibi.

Kız yemin ederim bende aynı şeyi diyordum tuvaletle seviyeli ilişkimiz var :) sık idrar bir belirti kuzum olur mu olur heyecan yaptım valla :)

Benim hep öyle kız şuanda öyle zaten arada bir değişiyor benim düzene girdiğinden beri hep adetime yakin kesiliyor azaliyo akintim akıntı tam bi hamilelik belirtisi sayılmaz bence kişiden kişiye değişir bi ay öyle çok akintim oldu ki kokusuz kesin hamileyim dedim ama maalesef kırmızılar geldi belli olmuyor hic yani

tatlım benim durum da öyle bak beta adet 3 gün önce 168 çıktı dün de bugünde erken gebelik testi yaptım bugün ikinci çizgi çok net çıktı ama hamilelik belirtileri hiç yok sadece sağ kasık ağrım var her adet öncesi olan aöa herkes hamilesn diyor mesela yani belirtiler değişir hiç merak etme olmaz dersin oluverir beklemediğin anda

Kız yemin ederim bende aynı şeyi diyordum tuvaletle seviyeli ilişkimiz var :) sık idrar bir belirti kuzum olur mu olur heyecan yaptım valla :)
Öyle canım kaldı 3gun bakalım iyice merak ediyorum yaklaştıkça testte isteyemiyorum esimden adet günü yani 3gun sonra 5martta test yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…